Dodaj do ulubionych

Primigi i Ecco na limango

10.11.12, 13:11
Ecco jakieś resztówki, Primigi większy wybór, ceny może nie powalają, ale i tak istotnie taniej niż cena regularna gdzie indziej.
Obserwuj wątek
    • 14kj Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 13:53
      Limango robi z potencjalnych kupujących frajerów. Ich ceny wyjściowe to czyste oszustwo w większości kampanii. Bardzo często cena z 50% rabatem jest tak naprawdę ceną wyjściową producenta. Już kilka razy otrzymałam odzież dla dzieci która niby z 400zł ma cenę obniżoną na 160zł, bo taki duży rabat. A na ubraniach orginalna metka z ceną 30-40 euro. Może wreszcie UOKIK się nimi zainteresuje bo są to nieuczciwe praktyki, niestety przez ten sklep coraz częściej stosowan.
      • katka761 Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 14:19
        ale ecco radar za 110zł, to bardzo rzyjmna cena.
        • mamaemmy Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 17:07
          kupowalam dla chrzesniaka geoxy które na allegro ida teraz za 250zl-a mysmy mu kupili za 135zl z wysyłka(pierwszy zakup,wiec wysylka gratis)
          W sklepie te kozaczki kosztują grubo ponad 300zł
      • tuszeani Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 17:21
        W różnych kampaniach jest różnie. Ja nie patrzę na wysokość rabatu tylko na cenę końcową i porównuję z tym co musiałabym zapłacić gdzie indziej. Czasami warto a czasami nie. Kupowałam już kilka razy i ani razu nie miałam poczucia, że przepłaciłam, ale kilka razy też zrezygnowałam z zakupu czegoś co mnie interesowało, z powodów o których piszesz.
        • necia27 Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 17:41
          Ja też kupiłam te geoxy za 134 z wysyłka, jednak my dostalismy dwa buty lewe i czekamy teraz na zwrot pieniędzy sad
          Ale za te geoxy to była naprawdę bardzo przystępna cena.
          • sengas Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 19:27
            primigi ginger za 159 z wysyłką włącznie to też chyba atrakcyjna cena - na allegro po 259 sprzedają...
    • sdec Re: Primigi i Ecco na limango 10.11.12, 19:59
      czy ktoś może ma lub zna długości butów primigi? Czy one wypadają jak ecco? Chodzi mi o takie: Wysokie półbuty na rzep "Tiziano' w kolorze czarno-czerwonym w roz. 32 lub 33, żeby długość była ok. 20,5 cm.
    • marychna31 Ja mam problem z kodem rabatowym na limango 10.11.12, 20:09
      Próbowałam go użyć przy kupnie butów ecco. Po pierwszym wpisaniu zniknęła mi opcja "użyj kodu rabatowego" a cena nie została zmniejszona. W niewykorzystanych rabatach ten rabat wciąż wisi. Zakup warunki spełnia (do 15.11, przy kwocie powyżej 100 zł) więc nie wiem o co chodzi... ktoś potrafi pomóc?
      • joanna_monika Re: Ja mam problem z kodem rabatowym na limango 12.11.12, 11:18
        nie wiem czy próbowałaś zrobić tak, że jak już użyjesz kodu rabatowego, to jeszcze potem w koszyku (po dodaniu produktów) klikasz na napis 'Wykorzystaj kupon rabatowy'. w limango działa to tak, że wpisując kod, on zmienia się w kupon, który możesz wykorzystać do obniżenia ceny. powodzenia wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka