Dodaj do ulubionych

zalando i payback problem z finalizacją zamówienia

17.05.13, 22:23
wchodzę na zalando poprzez link z paybacka, znajduję to co chcę, jest dostępne, wrzucam do koszyka, z koszyka przejść chcę do kasy i zonk....strona stoi w miejscu, odświeża się, wyświetla się pusta strona i nic więcej...
miał ktoś tak podobnie?
czy robiąc zakup w zalando i chcąc uzyskać pkt payback muszę wchodzić poprzez paybacka na zalando, czy np w momencie rejestracji konta na zalando jest miejsce na wpisanie nr karty payback???robię dość spore zakupy, nie chciałabym aby pkt mi uciekły...sad((
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 18.05.13, 09:28
      trzeba wejsc przez strone payback.
      w ciagu ostatnich kilku miesiecy robilam tam kilka zamowien i ani razu nie udało mi sie naliczyc punktow. sytuacja jak u ciebie.nie pomogła zmiana przegladarki i inne zabiegi wink gdzies wyczytałam potem-chyba na fejsbuku - ze problem lezy po stronie zalando i nad nim pracują. jak widac bezskutecznie....
      • aniuta65 Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 18.05.13, 10:08
        Mialam ten sam problem wczoraj, nie udalo sie przez payback zlozyc zamowienia .
        • ciekawostka81 Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 18.05.13, 12:51
          no to super, z jednej strony szkoda punktów, z drugiej tego czego szukam taniej niż na zalando nie znalazłamsadi tak źle i tak źle....
          dzięki za odp, wiem w każdym razie, że to nie błąd tylko mojej przeglądarkismile
          wolałam się upewnić zanim zacznę do nich smarować mailasmile bo ostatnio np. molestowałam technicznych z allegro, że nie przychodzą mi żadne powiadomienia z allegro, pan grzecznie mi kazał posprawdzać czy nie wrzuciłam allegro na czarną listę albo do spamu w skrzynce, odpisałam, że nie...oni mieli coś tam dalej sprawdzać co z tymi powiadomieniami, a ja patrzę wczoraj i jak byk: powiadomienia allegro wciągnęłam na czarną listęsmile))blondynką byćsmile
          • aniuta65 Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 18.05.13, 15:50
            Ja konkretnie wczoraj zamawialam buty dla meza, dzis chcialam dla corki i niestety nic nie wyszlo. Ceny w Zalando sa teraz bardzo dobre, dlatego nie patrzylam juz ze nie przez Payback tylko normalnie wyslalam zamowienia.
    • mea8 Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 18.05.13, 20:22
      A to ja mialam ostatnio inna historie. Weszlam do Zalando przez payback, ale tylko poogladalam. Ze 2 dni pozniej zaladowalam koszyk, zrobilam zakupy. Po chwili zauwazylam, ze zapomnialam o punktach. NO trudno, odzalowalam. Nastepnego dnia okazalo sie, ze punkty jednak sie naliczylysmile
      • aniuta65 Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 02.06.13, 13:37
        Wyslalam maila do PAYBACK , kazali mi dokladnie opisac jaki byl problem. Dzis wreszcie odpisalam i zobaczymy co odpowiedza. Jad dostane odpowiedz dam znac.
    • kotiki Re: zalando i payback problem z finalizacją zamów 02.06.13, 15:32
      mam taki sam problem z tym że próbowałam kupować na Tchibo. napisałam nawet do payback . nie mieli żadnej wzmianki na temat takich problemów więc poradzili mi spróbować z innego kompa. mam win 8 i chyba coś nie tak z tymi ciasteczkami. i to chyba jest ten problem. a może przeglądarka?
      • aniuta65 informacja od payback 03.06.13, 19:25
        Informujemy, iż na chwilę obecną, aby otrzymać punkty za transakcję u partnera Zalando.pl, należy podczas składania zamówienia wybrać opcję płatności przy odbiorze, bądź dokonać przelewu. Jeśli zostanie wybrana forma płatności, „Dotpay” nie będzie możliwości otrzymania punktów PAYBACK.

Przepraszamy za powstałe niedogodności, jednocześnie informujemy, iż pracujemy nad usunięciem powyższego problemu.
        • patatajowa Re: informacja od payback-pierdu pierdu 03.06.13, 20:05
          co za pierdoły to piszą?!?!?!?
          na 3 róznych przeglądarkach i 2 roznych komputerach u mnie i na na jednym u znajomej NIE DA SIĘ złożyc zamówienia wchodząc przez strone Payback do Zalando.
          wyswietla sie koszyk i nie mozna przejsc do kasy. wiec niby jak ma sie wybrac wogóle forme płatności?!?!?
          a wchodzac bezposrednio przez zalando i wyborze zwykłego przelewu czy pobrania nie ma nigdzie opcji do wpisania nr karty i zaznaczenia ze chcemy punkty payback za zamówienie. wiec jak one sie maja naliczyc????
          • aniuta65 Re: informacja od payback-pierdu pierdu 03.06.13, 21:12
            Napisalam drugiego mail. Zo baczymy jaka teraz bedzie odpowiedz.
            • aniuta65 nowa odpowiedz od Payback 04.06.13, 14:37
              Dziękujemy za wysłanie zapytania.

W celu rozpatrzenia reklamacji niezbędne są następujące informacje:
              1. Numer zamówienia (otrzymany e-mailem od Partnera, jako potwierdzenie zamówienia),
              2. Data dokonania zakupu,
              3. Kwota zamówienia.
              4. Potwierdzenie złożonego zamówienia (scan).

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi PAYBACK pod numerem telefonu 801 044 440 (Pon.-Sob.: 08:00-19:00, koszt połączenia zgodnie z taryfą operatora) lub o wypełnienie formularza kontaktowego pod adresem www.payback.pl/kontakt.

Z pozdrowieniami,
              Zespół PAYBACK
              • patatajowa Re: coś nowego w kwestii Payback ??? 09.07.13, 22:55
                sprawdzałam własnie saldo na koncie punktowym i był ekupon do aktywowania na zakupy w zalando. kliknełam ,przeszłam do sklepu jak kilka poprzednich razy i po chwili wszystko znika. numer nie zapisuje sie nigdzie,w historii konta payback tez nie ma pkt za poprzednie zamówienia w zalando.
                czy to jest jeden wielki kit z punktami??? czy normalnie nic sie nie naliczy tylko za kazdym razem trzba reklamowac?? czy zalando albo paybackowi zalezy na naliczaniu tych punktów i cos z tym robia czy to tylko haczyk na klienta ?????
                jest tu ktos komu sie udało i ma zaliczone pkt jakiekolwiek za zakupy tam???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka