Dodaj do ulubionych

Lalki Ever After High

31.10.14, 18:22
Macie w planach zakup tych lalek tudzież mebelków dla nich? Gdzie są w najlepszych cenach?
Oglądałam tylko w E.Leclerc, ceny z kosmosu. Na all. taniej, ale też drogo.
A może czekać na jakąś noc zabawek? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • miss.didi Re: Lalki Ever After High 04.11.14, 13:02
      Ostatnio w smyku widziałam na półce wyprzedażowej. W Kielcach. Ceny niestety nie pamiętam, nie byłam zainteresowanawink
    • ktosco Re: Lalki Ever After High 04.11.14, 13:28
      W ktorym hipermarkecie najwkieszy wybor? Czy sa w hipermarketach z EAH lalki z serii dzien koronacji ?

allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Ever+after+high+dzien&bmatch=seng-v6-p-1-ce-1021
      • edie70 Re: Lalki Ever After High 04.11.14, 16:47
        kupowałam ostatnio w 3kropki ,ale podstawową z odbiorem osobistym :
        www.3kropki.pl/p/mattel-ever-after-high-lalka-cbr49-cbr51.html
        wszędzie drogo sad
        www.satysfakcja.pl/p/202640-lalka-i-akcesoria-ever-after-high-ceremonia-dziedzictwa-briar-beauty.html
    • bbkk Re: Lalki Ever After High 04.11.14, 13:31
      Ceny faktycznie z kosmosu. W zeszłym roku a amazonie kupiłam za niecałe 50zł.
    • ktosco Re: Lalki Ever After High 08.11.14, 22:27
      Bylam w TESCO,Real,Auchan PiasecznoW tych 2 pierwszych hipermarketach Wawa marny wybor EAH i ceny wyzsze niz w Auchan. W Auchan bylo doslownie wszystko co na polskim rynku jest dostepne z EAH

lalki ceremonia dzidzictwa 143.99
      Lalki dzien koronacji 151,99
      Mebelki 112,99
      Lalki takie podstawowe 89.99
      Podwojny zestaw chlopak i dziewczyna 164.99

• sonrisa06 Re: Lalki Ever After High 13.11.14, 20:00
        Dzięki. Lalki kupione jednak na allegro, ja osobiście nigdzie nie widziałam taniej.
        Raven Queen dzień koronacji (niecałe 150 zł z przesyłką)
        Apple White ceremonia dziedzictwa i sofa Apple White (220 zł z przesyłką)
        Myślę, że te lalki będą hitem tegorocznych świąt zarówno dla mojej córki jak i dla jej koleżanek (większość dziewczynek też "zamówiła" taką lalkę od Mikołaja).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka