jaga2910 10.10.05, 21:35 Szukam opiekunki ktora odierze dziecko ze zlobka, zaopiekuje sie nim do mojego powrotu z pracy,ewentualnie zostanie w domu gdy chore.Dziecko ma roczek.Mieszkamy przy Sadyba Best Mall. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia12314 Re: Potrzebna opiekunka na Sadybe 08.12.05, 13:54 Witam jestem zainteresowana Pani ofertą. Mam 20 lat i jestem studentką pedagogiki. Mój numer telefonu to 889-170-951. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Katarzyna Osowska. Odpowiedz Link
nianiapl1 Re: Potrzebna opiekunka na Sadybe 25.12.05, 19:50 Bardzo chętnie zajmę się dziećmi w Sylwestra. Mam 23 lata, od trzech lat pracuję jako opiekunka do dzieci w wieku od 0 do 8 lat. Posiadam referencje z tej pracy. Ukończyłam kurs pedagogiki i pierwszej pomocy. Zaocznie studiuję ekonomię. Posiadam zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do opieki nad dziećmi i zaświadczenie o niekaralności. Nie palę papierosów. Mówię biegle po angielsku. Jestem dyspozycyjna. Jestem osobą ciepłą i łagodną. Bardzo lubię dzieci, mam dwie młodsze siostry. Jestem z Warszawy i mieszkam na Bielanach, ale szukam pracy w całej Warszawie i okolicach. Mój numer tel. kom. 0503 959 292. Czekam na odpowiedź z Państwa strony, i życzę Państwu Wesołych Świąt. Karolina Odpowiedz Link
afishka Re: Potrzebna opiekunka na Sadybe 10.02.06, 07:41 Podejmę pracę jako opiekunka i pomoc domowa. Jestem młodą (mam 25 lat), uczciwą i zaradną dziewczyną. Łatwo nawiązuję kontakt z dziećmi. Ukończyłam też kurs organizowany przez siostry zakonne, poświęcony przygotowaniu do takiej pracy. Posiadam referencje. Pracuję jako opiekunka od pięciu lat. Uczę się w trybie sobotnio-niedzielnym, będę więc dyspozycyjna od poniedziałku do piątku. Moje obowiązki nie będą kolidować z nauką. Mieszkam na Mokotowie Górnym, a w połowie marca przeprowadzam się na Mokotów Dolny – na Sadybę. Najchętniej przyjmę pracę właśnie w tych okolicach. Proszę dzwonić pod nr tel.: 0 607 184 362. Kasia Odpowiedz Link
frogulina2 Re: Potrzebna opiekunka na Sadybe 22.02.06, 10:25 podaje telefon do Kochanej Pani Kasi 504 368 578,polecam naprawde opiekunka z wielkim sercem,niezawodna i utrzciwa,pozdrawiam Odpowiedz Link