Dodaj do ulubionych

Badmington

31.05.17, 20:04
Podpowiedzcie jaki zestaw taki porządniejszy, sprawdzony kupic dla dzieci? z dobrymi lotkami? czy te rapid ball z lidla sa tez jakies sensowne?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Badmington 31.05.17, 21:42
      A same rakietki chcesz czy z siatką? W Decathlonie jest spory wybór więc można kupić rakietki po 12 zł, 20 zł i w górę. Lotki też różne. Moim zdaniem to najlepsze wyjście, takie marketowe to do końca nie wiadomo co to jest, może się nie sprawdzić i dzieciaki się zniechęcą.
      My mamy taki zestaw siatka z 2 rakietkami, 2 lotki (ok 100 zł). Te rakietki z zestawu to te najtańsze. Ja dokupiłam jeszcze takie za 20 zł i mam dla siebie taką z przeceny z ceną pierwotną 90 zł i czuć różnicę smile Ale takie za 20 zł na początek spokojnie dadzą radę.
      • eesti_2005 Re: Badmington 31.05.17, 21:57
        Ja też polecam z Decathlonu. Przerobiliśmy już trochę i te z Decathlonu sprawdzają się super. Mogę jeszcze polecić zestaw Spokey Aztec, ale lotki zdecydowanie Decathlonowe!
    • tinysiskin Re: Badmington 31.05.17, 22:08
      W sumie to dobre pytanie. Ja kupiłam zestaw w jakimś markecie i po paru rozgrywkach rozeszły się te linki i lotka się w nich zatrzymuje... Też właśnie myślałam o Decathlonie.
    • joana.mz Re: Badmington 01.06.17, 22:08
      Mamy z Decathlon zestaw 4 rakietki + siatka. Do tego odrębnie lotki (cięższe). To jest nasz drugi zestaw po pierwszym jakimś noname i jest całkiem solidny i niedrogi (ok 80zł)
    • iberka Re: Badmington 02.06.17, 14:06
      od kilku lat mamy decathlonowe paletki, kupowane "na sztuki" , nie te najtańsze. Do tego lotki zwykłe i takie w zestawie o różnej ciężkości - idealne kiedy jest wietrznie.
      • eesti_2005 Re: Badmington 02.06.17, 17:14
        Kiedy jest wietrznie świetnie się sprawdza ten zestaw www.decathlon.pl/zestaw-do-tenisa-pla-solid-id_8353361.html#v2012842 . Odkąd go kupiłam w zeszłym roku (na wyprzedaży poprzedniej kolekcji za pół ceny), nie gramy już w badmintona, bo wszyscy wolimy te rakiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka