monika26kr 28.09.06, 12:40 Czy pojawily sie juz w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 12:43 Napiszłam w osobnym wątku, w Decathlonie będę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 13:21 Ok, dzieki, nie rozumiem tylko dlaczego nie moglas napisac tego w tym watku - po co je dublowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 14:02 Bez urazy Kiedy pisałam swój wątek nie wiedziałam, że już istnieje Twój - to była różnica 2 minut Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 14:07 ok, wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Decathlon 02.10.06, 23:01 W Decathlonie nadal rzeczy z poporzedniego roku, dostawa będzie prawdopodobnie w połowie października. Kurtki granatowe i ciemnoróżowe z poprzedniej kolekcji, będą i w tym sezonie, spodnie granatowe ocieplane będą także - ale rzecz dziwna pasują tylko do granatowych kurtek w r. na 2 lata (pozostałe kurtki mają inny odcień oraz wykończenie). Tych jasnoniebieskich 1 cz kombinezonów z zeszłego roku nie będzie - na ich miejsce będzie coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Decathlon 03.10.06, 09:52 Pia, te kurteczki chyba sa, czy to te za 39zl? a spodnie do kompletu tez juz sa? mnie wlasnie interesuje rozm na 2 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Decathlon 03.10.06, 10:01 Kurteczki granatowe i różowe są ale brakuje rozmiarówki, ze spodenkami to samo - zostały 2 pary na 18 miesięcy. Ale wszystko to jest zamówione i ma przyjść - sprawdzali mi to w swoim systemie komputerowym. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Decathlon 03.10.06, 11:42 oni zawsze dosc pozno wystawiaja swoje zimowe ciuchy ale przynajmniej jest nadzieje ze jeszcze w lutym cos tam sie zimowego kupi Odpowiedz Link Zgłoś