Dodaj do ulubionych

Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz sa?

28.09.06, 12:40
Czy pojawily sie juz w sklepach?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 12:43
      Napiszłam w osobnym wątku, w Decathlonie będę jutro.
      • monika26kr Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 13:21
        Ok, dzieki, nie rozumiem tylko dlaczego nie moglas napisac tego w tym watku -
        po co je dublowac?
        • pia_ Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 14:02
          Bez urazy smile
          Kiedy pisałam swój wątek nie wiedziałam, że już istnieje Twój - to była różnica
          2 minut smile
          • monika26kr Re: Kombinezony C&A, Cubus, Decathlon - czy juz s 28.09.06, 14:07
            ok, wszystko jasnesmile
    • pia_ Decathlon 02.10.06, 23:01
      W Decathlonie nadal rzeczy z poporzedniego roku, dostawa będzie prawdopodobnie
      w połowie października. Kurtki granatowe i ciemnoróżowe z poprzedniej kolekcji,
      będą i w tym sezonie, spodnie granatowe ocieplane będą także - ale rzecz dziwna
      pasują tylko do granatowych kurtek w r. na 2 lata (pozostałe kurtki mają inny
      odcień oraz wykończenie). Tych jasnoniebieskich 1 cz kombinezonów z zeszłego
      roku nie będzie - na ich miejsce będzie coś nowego.
      • mmala6 Re: Decathlon 03.10.06, 09:52
        Pia, te kurteczki chyba sa, czy to te za 39zl? a spodnie do kompletu tez juz
        sa? mnie wlasnie interesuje rozm na 2 latka.
        • pia_ Re: Decathlon 03.10.06, 10:01
          Kurteczki granatowe i różowe są ale brakuje rozmiarówki, ze spodenkami to samo -
          zostały 2 pary na 18 miesięcy. Ale wszystko to jest zamówione i ma przyjść -
          sprawdzali mi to w swoim systemie komputerowym.
      • monika26kr Re: Decathlon 03.10.06, 10:15
        Jakie ceny jedno i dwu czesciowych?
        • katse Re: Decathlon 03.10.06, 11:42
          oni zawsze dosc pozno wystawiaja swoje zimowe ciuchy
          ale przynajmniej jest nadzieje ze jeszcze w lutym cos tam sie zimowego kupismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka