Dodaj do ulubionych

Graco Cirrus, Ultima i Voyager

IP: *.* 03.01.02, 10:58
Czy któraś z mam mogłaby mi powiedzieć, czym różnią się te modele od siebie, bo ich wspólną zaletą są niewątpliwie duże koła, ale nie wiem nic poza tym...Czy taki wózek nadaje się dla 18-miesięcznego dziecka, czy tez mój maluch jest już "za stary"...?! A w modelu Voyager Air 6 jak często należy pompować koła...?!Czy można tym wózkiem zjeżdżać po schodach, czy nie bardzo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Katyk Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 12:28
      Niestety nie wiem czym się różnią, ale miałam Graco Cirrus i z całego serca odradzam!!! Koła owszem duże, ale po miesiącu zaczęły okropnie skrzypieć, i nic nie pomagało,skrzypią do tej pory. Sprzedałam go i kupiłam Chicco 2002 z małymi kółkami. Jeździ się nim 100 razy lepiej niż Graco. A poza tym w Graco jest dużo mniej miejsca, siedzenie i oparcie są wąskie. Mój synek ma 21 miesięcy i w Graco było mu ciasno. ODRADZAM. Kasia
      • Gość: guest Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 13:48
        mam voyagera 6 air, ale malutkie dziecko, kólka popować trzeba raz na 2 miesiące tak statystycznie, żona stacza go po schodach i wózek żyje co do skrzypów rzeczywiście skrzypią ale WD40 tu i ówdzie a problem znikł, ma tez świerszcze na nitach ale odrobinka wazelinki technicznej i swierszcze padły, na razie super co potem zobaczymy, najwyżej wywale padline na smietnik.
    • Gość: guest Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 15:26
      zobacz na www,euro-trade.com.pl- tam wszystkie wózki graco.
      • Gość: guest Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 16:25
        Tam są tylko alarmy samochodowe itp.!!!Podaj mi dokładny namiar na tą stronkę...
    • Gość: guest Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 15:56
      ja dziś kupiłam Graco Voyager Air4 - z dużymi pompowanymi kołami.Mam głeboki wózek z takimi kołami i bardzo się sprawdza (mozna wszędzie dojechać: las, polna droga a teraz zwały sniegu na chodnikach i alejkach w parku. Jezeli chcesz zobaczyć to zobacz też w tomi.com.pl i baby.com.pl.Ja kupiłam własnie w tomi ale bezpośrednio w sklepie. Bardzo duzy wybór wózków. Ewa
      • Gość: guest Re: Graco Cirrus, Ultima i Voyager IP: *.* 03.01.02, 16:51
        Tez mam Voyagera 4.Zalety: duze pompowane kolaciepla oslona na nogitacka na zabawkiduzy kosz na zakupyfoliowe okienko w daszku umozliwiajace kontrolowanie dzieckamozliwosc przeprania tapicerki5-punktowe szelkiwozek jest cieplyMinusy:wozek jest moim zdaniem za waski, w podobnej cenie jest chicco prawie identyczny, ale z szerszym siedziskiempompka do kol bardzo marna (po 3 miesiacach sie nam popsula)wozek w prowadzeniu jest bardzo twardy (pomimo tych reklamowanych resorow)zaczepy do regulacji oparcia sa plastikowe i niestety potrafia sie wyginac uniemozliwijac regulacje kata nachylenia oparcianam po pol roku uzywania pokla dentka i musimy dosc dlugo poczekac na nowa (ok. 2 tygodni potrwa jej sprowadzenie, wiec tyle bedziemy bez wozka)wozek nie jest najlzejszy (8,5 kg)zdectdowanie za drogi (ponad 800 zl)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka