Dodaj do ulubionych

sklepy "ciążowe" w Warszawie

IP: *.* 11.03.02, 13:58
Dziewczyny mam do Was prośbę, podajcie jeśli znacie adresy sklepów z odzieżą ciażową w Warszawie i okolicach. Szukałam przez wyszukiwarkę i znalazłam z waszych postów dwa sklepy. Agnes w Al. Solidaeności i sklep przy Grochowskiej. Czy znacie jakies jeszcze. Byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: M_iśka Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 11.03.02, 19:16
      Jest jeszcze stoisko dla mam w ciąży w "Świecie Dziecka" przy pl.Unii Lubelskiej (w Supersamie).Ale najładniejsze ubrania mają w "Agnes" w al.SolidarnościMonika
    • Gość: piglecikkolka Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 11.03.02, 19:31
      Cześć!jest też sklep firmy Maternity na ulicy Mazowieckiej (niedaleko Al. Solidarnosci) oraz sa sklepy Mothercare - w Galerii Mokotow, na ul. Marszalkowskiej (chyba szesciesiat-cos...).Milych zakupow! :-)Kolka
      • Gość: piesek Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 12.03.02, 10:01
        Ostatnio zglebialam ten temat i musze powiedziec, ze w Agnes moze i sa fajne ubrania, ale sklepik jest tak ciasny, a przymierzalnia, z ktorej korzystalam tak niewygodna, ze skutecznie sie do niego zniechecilam. No i spodnie, ktore mierzylam byly w 100% ze sztucznych tkanin...Bylam tez w Mothercare w Klifie - nie polecam, bo wybor ubran ciazowych bardzo maly. Ale moze sie jeszcze rozkreca.A wczoraj wpadlam na chwilke do Mothercare przy Marszalkowskiej. Podobalo mi sie, choc nie mialam zbyt duzo czasu na ogladanie ubran (wpadlam tylko po wczesniej upatrzone figi). Ale sklep jest duzy, wybor ubran niezly. Wzielam tez katalog produktow i z tego co zdazylam sie zorientowac, to maja np. bluzki i spodnice z czystej bawelny lub z lnu laczonego z bawelna - to lubie, choc ceny moga okazac sie zaporowe....Polecam tez figi noszone pod brzuchem - za 3 pary (rozm. 36-38) zaplacilam 45zl, a w Agnes za jedna pare, ktora zreszta nie lezy zbyt dobrze dalam 20zl. Jednak w Mothercare ceny bielizny zaleza chyba tez od rozmiaru, bo taki sam fason tylko w wiekszym rozmiarze kosztowal 70zl za 3 pary...Przy okazji mam tez pytanie, czy mozecie polecic biustonosze ciazowe z Mothercare - spodobaly mi sie w katalogu, ale nie wiem, jak sie ma jakosc do ceny (jakie ceny? w katalogu nie podaja)?Pozdrawiam,Agnieszka
        • Gość: piglecikkolka Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 12.03.02, 11:41
          Cześć!przymierzałam kilka z tych biustonoszy. Owszem wyglądają ładnie, ale bardzo źle się w nich czułam - materiał jest dość sztywny. Nie pamiętam dokładnie ceny, ale wydaje mi się, że coś koło 80-90 zł. Dla mnie lepsze są biustonosze Triumpha, które gorzej wyglądają (a la lata 50), ale są mięciutkie i podczas ciąży rosną z Twoim biustem.pozdrawiam, Kolka
          • Gość: piesek Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 12.03.02, 13:36
            Czy te biustonosze Triumpha sa specjalnie przeznaczone na okres ciazy? Moze pamietasz nazwe modelu? Ja niedawno kupilam sobie wlasnie Triumpha, ale to nie jest biustonosz typowo ciazowy, tylko sportowy. Model nazywa sie trophy - jest wygodny, ale niedlugo pewnie bede znow musiala kupic wiekszy i zalezy mi na czyms, co mozna przez jakis czas powiekszac. Bede bardzo wdzieczna za informacje.Pozdrawiam,Agnieszka
            • Gość: piglecikkolka Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 12.03.02, 14:46
              to jest model Mamabel stretch, specjalnie dla kobiet w ciąży.pozdrawiam, Kolka
              • Gość: Robi Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 13.03.02, 13:10
                A czy przypadkiem nie wiecie gdzie można kupić ogrodniczki sztruksowe? Nie przepadam za jeansem, poza tym największy brzuch będę miała akurat latem, więc wciskanie się w jeans, w letnie wieczory nie jest moim największym marzeniem...Pozdr.Gosia
                • Gość: Kasia_M Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 13.03.02, 13:34
                  w sklepie "9 miesięcy" na Grochowskiej przy rondzie Wiatraczna - bardzo duży wybór, także spódnic sztruksowych - widziałam śliczne ciemno granatowe w drobniutkie białe kwiatuszki - cudnesmile wogóle mają fajny wybór ciuszków
          • Gość: domisia biustonosze IP: *.* 07.05.02, 16:14
            dziewczyny - jestem trochę spóźniona w tej dyskusji, ale chciałam mówić, żeby nie szaleć w zakresie cen. ja np. kupiłam bardzo ładne staniki na ciążę - polskiej firmy MareX - i za dwa zaplaciłam 70 zł. Noszą się fantastycznie. I fasony też idealne. Polecam - nie płaćcie nie wiadomo ile. Zwłaszcza, że w ciąży trzeba kupic praktycznie wszystko w nowym rozmiarze. Same wiecie.Dominika
      • Gość: 123 Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 13.03.02, 14:45
        a jakie ceny sa w Mothercare-ktos wie?i Maternity?ja nie mam odwagi ejszcze tam iscchodze na razie w 2 pozyczonych sukienakch, ale tu wiosna idzie i troche za cieplo sie robi...cleo
        • Gość: pienkosia Re: sklepy "ciążowe" w Warszawie IP: *.* 14.03.02, 16:34
          spodnie sztruksowe widzialam rowniez w Maternity na ul. Mazowieckiej, w Agnes na al. Solidarnosci i chyba w smyku.Ceny w Maternity sa calkiem calkiem do przyjecia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka