Dodaj do ulubionych

Wózek dla 4-latka

IP: *.* 25.10.02, 09:19
Do jakiego wózka zmieściłby się jeszcze czterolatek. Chodzi mi o jakiś fajny wózek na pompowanych kołach, może być trójkołowiec. Zależałoby mi by się jeszcze rozkładał do leżenia i koniecznie miał pięciopunktowe pasy. Czy Peg Perego Atlantico, Chicco Pick Up Top Air lub Quinny Fashion nadawałby się?
Obserwuj wątek
    • Gość: vasu Re: Wózek dla 4-latka-PILNE IP: *.* 25.10.02, 15:55
      odpowiedzcie mi proszę. Sprawa pilna! Wszystko ładnie wygląda na zdjęciach, ale jakie jest w użytkowaniu?
      • Gość: kasiap. Re: Wózek dla 4-latka-PILNE IP: *.* 25.10.02, 16:06
        Ja Ci nie pomoge w wyborze, ale raczej te wozki dlugo nie wytrzymaja ciezaru czterolatka... Musisz porzadnie przestudiowac dostepne Ci katalogi i zwrocic uwage na przedzialy wagowe. Stelaz musi byc bardzo mocny... (a wiec i wozek ciezki!) I dodatkowo dobrze bedzie porozmawiac w porzadnym sklepie z kompetentnym sprzedawca. Napisz, jesli cos znajdzieszKaskaps. solidne ""zawieszenie"" ma spacerowa Emmaljunga, ale ten wozek nie jest hitem mody, no i jest ciezki. Taki typ stelazu jak w tym wozku jest wykorzystywany do wozkow dla dzieci niesprawnych ruchowo
        • Gość: mysha Re: Wózek dla 4-latka-PILNE IP: *.* 25.10.02, 20:49
          Jakiego wózka używałaś dotychczas? Dlaczego chcesz go zmienić? ile jeszcze będziesz wozic swojego synka (to znaczy ile lat ma posłużyć nowy wózek?)
          • Gość: mysha Re: Wózek dla 4-latka-PILNE IP: *.* 25.10.02, 20:56
            Jestem ekspertem od Haggisówsmile bo wypróbowałam już wszystkie.I tak Haggis Begginer i Haggis Freedom - to pieluszki z najnowszej serii. Chłonne, miękkie i przewiewne, zapinane na szerokie rzepy.Haggis Standart to stara seria - która występuje w nowej wersji (są to pieluszki bawełniane, zapiane na szerokie rzepy, bardzo przyzwoite i łagodne dla dziecięcej pupy). Sprzedają je w rózowo - fioletowych opakowaniach. Trzeba jednak być uważnym, bo w takich samych opakowaniach sprzedają Haggisy ze starej lini - w ceratowej powłoczce.Ale zupełnym nieporozumieniem są Haggisy są najstarsze Haggisy Standart w błekitno-granatowych opakowaniach. Są grube, ceratowe, z wąskimi plasterkami do zapinania.Tych nie polecam.Za to te najnowsze bawełniane są naprawdę niezłe. Proponuję kierować się datą produkcji (te nowe weszły dopiero cztery miesiace temu), albo gwałcić sprzedawców. Niech otworzą jedną paczkę i sprawdząsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka