nikaes 22.02.07, 13:08 www.allegro.pl/item166618139_konik_osiolek_do_skakania_mega_hit_na_zachodzie.html Czy będzie dobry dla 2,5 latki czy raczej dla młodszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: znacie takiego konika/osiołka do skakania? 22.02.07, 13:14 Mały bawił się tym osiołkiem, jak miał niespełna 2 latka teraz jest już dla niego osiołek za mały Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Anetina, 22.02.07, 13:19 a ile ma wzrostu? Bo moja 86 cm i nie wiem czy warto inwestować w tego konika. Z kolei na piłkę do skakania jeszcze chyba za wcześnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Anetina, 22.02.07, 17:00 Moja corka ma konika Rody: www.nowaszkola.com.pl/product_info.php?cPath=15_57&products_id=2733 Dostasla go gdy miała 2,5 roku . Jest to jej ulubiona zabawka. Starszy brat skacze na piłce a ona goni go na koniku. Skakala na nim również 3,5 letnia bratanica (dość wysoka) ale wówczas widać, że jest już trochę za duża. Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: znacie takiego konika/osiołka do skakania? 22.02.07, 17:14 Mój synek ma takiego konika - Hip Hop Pony - chyba tak się nazywa. Synek dostał go, jak miał ok. 20 m-cy (teraz dwa lata). Niestety bał się go jak ognia, hihi. Po trzech dniach zdecydował się wsiąść, ale o skakaniu mowy nie było. Potem w ogóle nie interesował się nim, za to kocha swoje auto do jeżdżenia. Na razie konik schowany, wyjmę ponownie niebawem. Chyba jest jeszcze za mały, choć wysoki - 92 cm (synek, oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: znacie takiego konika/osiołka do skakania? 23.02.07, 13:54 Mój 2-letni synek uwielbia skakać, ale jak bylismy gdzieś i był konik Rodi to owszem wsiadał i chciał skakać, ale jak tylko zaczął wysoko podskakiwać to z niego spadał Odpowiedz Link Zgłoś