29.03.07, 13:04
Jeszcze do jutra trwa promocja gratisowego transportu kurierem dla zakupów od
69,- zł w sklepie internetowym BATY (www.bata.pl). Ja dzisiaj skorzystałam i
cieszę się, że zapłacę tylko za buty. Załowałabym, gdybym się spóźniła.
Dlatego śpieszę donieść wszystkim, którzy o tym nie wiedzą.

Kupowałam tam butki małej na jesieni i wszystko zadziałało na 5+. A teraz
jeszcze ta promocja.
Obserwuj wątek
    • piastka Re: BATA 29.03.07, 13:06
      Doczytałam, że do 31 marca - czyli do soboty, a nie do jutra.
      • gucci77 Re: BATA 29.03.07, 19:10
        ja też już skorzystałam, butki przyszły wczoraj smile
    • kievova Re: BATA 29.03.07, 20:00
      Napiszcie proszę jak to jest z rozmiarówką butów BATA. W większości firm np 15
      cm to rozmiar 24, u nich 22...
      • piastka Re: BATA 30.03.07, 10:41
        rozmiarówka jest "normalna" - tzn rozmiary butków odpowiadają rozmiarom butków
        innych firm, które kupowałam dla mojej małej (np Geox). Co ważne, są one dość
        obszerne - nawet na pulchną nóżkę, a nie na szczególnie szczupłą.
        • mira31 Re: BATA 30.03.07, 10:58
          nie zgodzę się z Tobą, córka ma na teraz 2 pary geoxów - 32r., a w bacie
          mierzyłyśmy różne butki i były dobre od numeru 30 do 33, więc trzeba mierzyć.
          dla osób mających dostęp do outletów polecam jednak geoxy, sportowe obuwie
          można kupić za 110-120 zł, a jakość nieporównywalnie lepsza. miałam parę par z
          baty dla siebie i córki, nie są bardzo tandetne, ale geoxy, timberlandy są
          duuużo lepsze. pozdrawiam
      • martap10 Re: BATA 30.03.07, 13:01
        Sama pytałam niedawno o rozmiarówkę Baty. Wiem,że na stronie internetowej jest
        tabelka, ale jest tam błąd - rozmiar w cm nie zgadza się z mm. Prawdziwe są
        dane podane w mm. KUpiłam rozmiar 25, czyli 16 cm i synek z Bartka nosi również
        ten sam rozmiar. Notabene to tam właśnie rozmiar rozmiarowi nierówny, ale to
        już inna sprawasmile Faktycznie, butki Baty są na grubsze nóżki: synek ma wysokie
        podbicie i pulchną nóżkę - buciki, nawet sznurowane - idealnesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka