kaania80 03.08.07, 21:47 Jeśli je zakupiłyście podzielcie się opiniami: czy te mebelki są trwałe, jesteście z nich zadowolone? Jak "zdaje egzamin" łóżko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_a_g_d_a_l_e_n_a Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 03.08.07, 21:50 Córa ma od roku pokój umeblowany ta serią - łózko, szafa, komoda, stolik i krzesła. Jesteśmy bardzo zadowoleni, łóżko znosi wszelkie akrobacje, a poza tym świetnie zmywają się z tych mebli kredki Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 magdaleno! 03.08.07, 21:54 A czy mogę prosić o fotki?? Chciałabym kupić córce ten komplet. Jeśli mogę, chętnie zobaczę jak się prezentują w pokoiku. Możesz na gazetowego maila: kaania80@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: magdaleno! 03.08.07, 21:56 Zobacz na stronach ikea.pl tam zobaczysz wszysko. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 03.08.07, 21:55 Ja kupiłam tylko prostokatny stół krzesełka z oparciem i taboret wytrzymałe i funkcjinalne są drugi + to to że są obłe jednak po próbie wyszorowania kredki świecowej zostały jaśniejsze plamy poza tym suuuuuuuper. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 03.08.07, 22:07 Mamy szafe , fajnie sie prezentuje wszelkie bazgrołu ładnie z niej schodzą tylko aaa nie mam pojecia co moje dziecko z nią zrobiło ale aktualnie nie domykają mi sie drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 04.08.07, 21:02 mamy łózko, szafe, komode , stoliki i krzesełka, synek ma te niebieskie, a córekcza rózowo-czerwone. Jestem zadowolona z wyboru. dzieciom wygodnie sie spi na łózkach. szafa pojemna. szuflady w komodzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 04.08.07, 21:07 Mam stolik + krzesełko - generalnie zadowolona jestem bardzo mały minusik za to, ze po mocniejszym szorowaniu (zmywanie kredki) zostały ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 04.08.07, 23:10 Mogę stwierdzić, że z roku na rok poprawia im się jakość. Mam meble kupowane rok i dwa lata temu. W tych sprzed 2 lat tragiczna szafa - drzwiczki sie nie domykają i półek jak na lekarstwo, no i komoda - niestabilne nóżki, szuflady zbyt mało się wysuwają. Komodzie zakupionej roku temu nie mam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 04.08.07, 23:13 Moge sie wypowiedziec, jesli chodzi o stoliki, krzesla i taborety - bo wszystkiego mamy po dwa. Sa to mebelki lekkie, latwe do czyszczenia, kolorowe i wytrzymuja bardzo duzo (naprawde wytrzymale, np. ostatnio ze stolu sciagalam dwie skaczace trzylatki). Stoliki maja porysowane blaty, ale raczej nie rzuca sie to w oczy. Dla mnie istotny minus: nie sa to mebelki oryginalne, goszcza w wiekszosci znanych mi pokoi dziecinnych. Ale sa idealne na wyczyny mojej corki. Odpowiedz Link Zgłoś
basiast2 Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 05.08.07, 00:24 Ja 2 miesiące temu zakupiłam stolik, 2 krzesełka i lampkę nocną i jesteśmy bardzo zadowoleni. stolik praktyczny lekki mi się na razie nic nie przebarwia jak tu ktoś napisał ale wiadomo to jest plastik więc myślę że powinno się czyścić samą wodą lub delikatnymi środkami. Natomiast jeśli chodzi o krzesełka również są fajne i wytrzymałe nawet ja sobie na nim usiądę jak maluję z córką i na pewno nic się nie urwie chociaż bałabym się oprzeć jakoś dziwne mam uczucie że oparcie się urwie i polecę do tyłu ale w końcu to krzesełka dla dzieci a nie dorosłych Ogólnie jestem zadowolona byłam w ikei i widziałam na żywo całą serię mammuta i mebelki rewelacyjnie się prezentują i są bardzo ładne Jusienka dlaczego napisałaś że nie są to mebelki oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: emamy - mebelki MAMUT z "Ikea". 05.08.07, 11:13 > Jusienka dlaczego napisałaś że nie są to mebelki oryginalne? Nie chodzilo o to, ze to nie jest oryginalny produkt danej firmy. Tylko o to, ze sa czesto spotykane w pokojach dzieci, sa dosc popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi :) 05.08.07, 16:48 Tytuł pierwszego wątka taki, bo przeniesiono mi ten wątek z emamy, i dobrze widać się stało Pewnie i tak się zdecydujemy na te mebelki z uwagi na to, że mała ma bardzo mały, wręcz maciupeńki pokoik i są idealne jak na te kilka metrów. Ale cieszę się, że mają dobrą opinię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś