a2jan 24.09.08, 10:18 czy warto kupowac uzywana ta gre, czy jednak lepiej kupic nowa? Nie wiem czy po uzywaniu bedzie gorsza czy jednak nie ma roznicy oprocz ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berciunia1 Re: gra elefun uzywana warto? 24.09.08, 10:24 słonia warto- sama kupiłam w zeszłym roku słonia używanego. odradazam kupna używanego- tego wiadereczka co wypluwa kuleczki www.allegro.pl/item440045671_pan_wiaderko_swietna_gra_tanio.html nie wiem może ja miałam pecha ale wiaderko niby działa ale ten silniczek który kręci kołami jest słaby już (mimo iż zawsze mam nowe baterie) i wiaderko się zacina. Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: gra elefun uzywana warto? 24.09.08, 13:03 my dostalismy tego słonia w prezencie (czy dobrze myślę ze to ten co wypluwa motylki?). GEneralnie idea super, mała uwielbia tego słonika, ale ....nie wiem czy mam zepsuty egzemplarz czy ten typ tak ma ale baterie starczaja na 10 min i w ogóle ten silniczek jest za słaby, nie chce podrzucać motylków. Wyrzucie kilka a poterm się czeka i czeka i nic. Czy Wam też tak działa??? Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: gra elefun uzywana warto? 24.09.08, 13:35 do tego slonia chyba potrzebne bylyby 2x silniejsze baterie... u nas tez sie tak dzieje. nasz slon ma ok roku i wyglada, dziala tak samo jak przedtem... Odpowiedz Link Zgłoś