Gość: ewka IP: *.chello.pl 23.10.03, 20:02 Co sądzicie o butkach na zime ww. firmy? MNie trochę zawiodły, bo stópka dziecka jest zimna, mimo że nie ma jeszcze mrozów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: buty firmy Bartek 23.10.03, 21:34 Ja nie wiem z czego BARTEk robi ocieplenie, ale wg mnie jest do kitu- mojej córeczce nózka marzła całą zeszłą zimę, bo dałam sie nabrać na najlepszą firmę- zakładalismy jej 2 pary skarpet na rajstopki, a to chyba nie o to chodzi. Teraz już starannie wybrałam butki dobrze ocieplane i nie są to bartki. pozdrawiam ----nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: buty firmy Bartek IP: *.chello.pl 24.10.03, 10:18 Wypada oddać butki. Nóżki mu marzną w temperaturze powyżej zera! Wczoraj miał lodowate. A można spytać jakiej firmy butki nabyłas? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzalka Re: buty firmy Bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 12:49 Te które mamy to Aves, ale cieplutkie sa tez Mrugały i Antylopy. O naturino nie wspomne, bo to nie na moja kieszeń pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
macha7 Re: buty firmy Bartek 24.10.03, 13:57 A czy Bartki miałyście może takie z kożuszkiem w środku? Bo ja takie właśnie wczoraj kupiłam. I teraz zaniepokoiłyście mnie mocno. Antylopy mieliśmy w ubiegłym roku i ciepłe może i były ale, pięta jakaś miękka i podeszwa zaczęła się szybko ścierać pomimo, że nie były dużo chodzone bo mały dużo jeszcze jeźdxił w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia2 Re: buty firmy Bartek 24.10.03, 14:17 Ja od 4 lat kupuję swojej córce buty Bartek i nic złego o nich powiedzieć nie mogę.Nóżki się nie pocą,a zimą nie marzną i nie przemakają. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: buty firmy Bartek IP: *.chello.pl 24.10.03, 14:19 Właśnie takie z kożuszkiem. A na zewnątrz skóra licowana. Spróbuje je luxniej spiąć (sa na rzepy). MOze to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś