agablues 08.09.04, 08:50 Czy tylko ja tak zaczynam dzień? Wszystkim forumowiczom życzę miłego, spokojnego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 08:53 Ago ...Wasze zdrówko równiez kawką . Spokojnego dnia zycze Kasia Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 08:56 Aguś, nie tylko Ty :) Pierwsze moje "kroki" po włączeniu komputera kieruję co rano na forum. A swoją drogą - rzeczywiście czas na małą białą ;) Również wszystkim życzę udanego dnia. Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 09:01 Ja już po. Ale ze mnie ranny ptaszek. Pozdawiam Was gorąco i do zobaczenia o 17. Odpowiedz Link
ewa5005 Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 09:02 życzę smacznej kawki. Ja jeszcze mam ostatni dzień urlopu. Toast wznoszę syropem przeciwkaszlowym bo od 2 tyg mi się ciągnie przeziębienie a za parę dni zaczynam starania o kolejnego dzidziusia.... i jestem strzępkiem nerwów. Ale co tam, może mi choróbsko w tym nie przeszkodzi. miłego dnia Odpowiedz Link
mcmcwc Re: Poranna Kawa na forum 31.05.05, 10:11 hej moge sie o cos zapytac? ja dopiero od wczoraj tu jestem, i jakos mimo ze odwazylam sie napisac o sobie nikt sie nie odezwal.mam 2 aniolki michalka (maj2003) i weronike (marzec2005) ..swieza rana ...jak czytam ze myslisz o nast ciazy to mnie zatyka,..duzo czasu minelo..., jak sobie poradzilas ja mam wrazenie ze jestem strzepkiem i juz nigdy nie sprobuje m Odpowiedz Link
ali_bey Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 09:12 Poranną kawę piłam o 6.00.Teraz Kuba w przedszkolu a ja zamiast "zajmować się domem" siedzę przed kompem.Ale co mi tam, druga kawa juz w drodze.Wznoszę toast za pomyslność dnia i pozdrawaim RANNE PTASZKI. Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 12:04 choć nie pijam kawy ... a to juz i tak nie poranek ... mam tu zieloną herbatę dla odmiany ... a do tego wszystkiego od rana boli mnie ząb ... już dzwoniłam do dentysty, ale dowiedziałam się, że pani dr. będzie dopiero po 14.00 Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 08.09.04, 13:21 Własnie wróciłam od dentysty (natko, współczuję ci tej wizyty, choć mój dentysta jest superancki) kawka stoi obok mnie, niestety rano trochę nie maiałam czasu na jej wypicie dlatego teraz wznosze toaścik małą biał za pomyślny dzień dla każdej z nas. Do zobaczenia wieczorkiem z kim będziemy się widzieć. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 27.01.05, 09:03 Moja pierwsza czarna to o godz.6,00 , następna o 7,00 w pracy w Wilanowie.Jutro rano ide w sprawie nowej pracy tak więc tych kaw porannych będzie więcej. Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Czwartkowa I Poranna Kawa na forum 09.09.04, 07:12 Witam dziś , dzis także będę z Wami . Całym sercem Kasia P.s. Ta kawa to prawdopodobnie pierwsza z kilku :o) Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Czwartkowa I Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:39 Właśnie piję drugą kawę, ale już bardziej lurowatą, bo pierwsza była normalna. Miłego dnia dla wszystkich Forumowiczów - ewa Odpowiedz Link
wustyle Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:02 Dziewczyny! Tak nie mozna! '-) Dzien trzeba zaczac od herbaty z cytrynka! (co juz wcale mi nie przeszkadza ze w pracy wypijam 10 kaw) pozdrowienie dla Was i dla mojej najukochanszej zony betty69 (na pewno pozniej tu zajrzy i sie zdziwi co jej maz robil o 8 rano na forum zamiast na przyklad poscielic lozko przed wyjsciem do pracy:)))) no to zdrowie (ale herbatka:))) sebastian tata Laury Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:13 Cześć Sebastian, cześć Kasia Poranek bez kawy jest trudny :-) Herbatkę z cytrynką pijam tylko jak jestem chora. Specjalnie dla Czytelkników forum, znad małej czarnej - Agablues <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16556">Chore dziecko, strata dziecka</a> Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:14 link mi nie wyszedł, trudno. przepraszamy za drobne kłopoty techniczne. Odpowiedz Link
wustyle Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:16 jakbym tak rano kawe wypil to chyba do szczecina na piechote bym polecial '-) Odpowiedz Link
melka_x Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 08:57 Dzień dobry:) Ja też z kawą. Pierwszą rzeczą jaką robię po obudzeniu jest nastawienie ekspresu. I tak od 10 lat, z niewielką przerwę na ciążę, kiedy udało mi się z tego zrezygnować. I jeśli tylko nie muszę od razu po wstaniu wyjść, co niestety zdarza się coraz częściej, to też zaczynam dzień od forum. Spokojnego, dobrego dnia Odpowiedz Link
amania Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 09:08 Ja zaczynam kawą zbożową (Inką), bo normalnej nie lubię :( A to forum jest drugim, na które trafiam po włączeniu komputera :) Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 09:09 My też. Uwielbiam ciche poranne buczenie ekspresu. A jaką lawę pijecie? My zieloną Jacobs, a ostatnio paczki z cofee heaven, które mąż dostał tam jako bonus. Co polecacie? Miłego dnia Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 09:23 może nie powinnam, bo ten wątek jest o kawie, ale ja stawiam na zieloną herbatę. Nie będę zakładała wątku o zielonej herbacie, ale pełni ona dla mnie podobną funkcję jak dla innych kawa. Też pobudza, ale jednocześnie porządkuje moje zwariowane myśli. Odpowiedz Link
monidob Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 13:09 Natko ja tez pije zielona herbate Buziaczki A na specjalne okazje polecam cesarską perłe drogie wariacko ale co za rozkosz patrzec na te rozwijajace sie kulki Odpowiedz Link
ulaj1 Re: Poranna Kawa na forum 20.09.04, 09:19 wspaniale kawy sa w Pozegnaniu z Afryka, np. Maragogype, albo karmelkowa, albo blue mountain :) pozdrawiam Ula Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 20.09.04, 09:22 blue mountain - miałam oryginalną z Jamajki i mnie nie zachwyciła. ale karmelkowa..? Mniam, brzmi bardzo zachęcajaco! Poszukam :-) Odpowiedz Link
margaretek Re: Poranna Kawa na forum 09.09.04, 09:42 Witam wszystkich, ale z herbatą... kawy nie lubię. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
malomi już nie taka poranna... 09.09.04, 14:27 ale kawa, bo to ciśnienie mnie dzisiaj dobija. Nie mam nawet siły podnieść ręki:-( bo się męcze Odpowiedz Link
wustyle Re: już nie taka poranna... 09.09.04, 20:26 jestescie niemozliwe '-) tata Laury Odpowiedz Link
agablues Re: już nie taka poranna... 09.09.04, 20:36 Właśnie wypiłam drugą wieczorną :-)) Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 07:24 Chyba jestem pierwsza dzisiaj. Piękne słońce za oknem - niech nas grzeje. Miłego dnia :-) Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 07:51 To ja druga, podpisuję się pod tym co napisała Aga. buźka Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 08:18 Dołączam się i w takim razie jestem trzecia. Miłego dnia! :-) Odpowiedz Link
mama38 Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 08:21 A ja nastepna. kawa w takim towarzystwie jest przepyszna :) Ania Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 09:18 miłego słonecznego dnia. Znowu jestem z Wami(koniec wakacji)Pozdrowionka Ania Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 10.09.04, 10:21 Już jestem po dwóch. A mąż jeszcze skoczył po wyborczą jeszcze pachnącą farba drukarską. Miłego dnia dziewczynki Odpowiedz Link
kasia_kp Popołudniowa kawa na forum 10.09.04, 13:29 oj dziś mam zwariowany dzień ale zawsze znajduję chwilke dla Was. Kasia Pozdrawiam Ciepło. Odpowiedz Link
yen74 Re: Już poranna kawa :-) 11.09.04, 08:43 Chyba dzisiaj jestem pierwsza... Witajcie przy filiżance. Ja bez kawy rano nie funkcjonuję :-) A dzisiaj piję Irisch Cofee Słońca wam życzę, bo nad morzem pięknie świeci... Odpowiedz Link
malomi Re: Już poranna kawa :-) 11.09.04, 08:47 Ja dzisiaj zaczynam od płatków śniadaniowych, ale araz kawusię tez łyknę:-) W Warszawie też piękne słoneczko!!! Miłaego dnia Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Już poranna kawa :-) 11.09.04, 08:48 Andrzej mnie dziś rozczulił - zrobił mi kawę i powiedział: "to teraz pewnie zobaczysz, co na forum". Już się chyba przyzwyczaił :o)) Dziś wcześnie będziemy wybywać z domu, więc ranek dla Was a reszta dnia - dla nich. Zajrzę pewnie wieczorem - już z herbatą. Wszystkim udanego dnia! ewa Odpowiedz Link
hubcio14 Re: Poranna Kawa na forum 11.09.04, 09:36 Ja niestety zamiast porannej kawy dzis pije Fervex. Mam tylko nadzieję, że Hubcio się nie zarazi od mamay, która zreszta będzie zmuszona cały dzień chodzić w masce higienicznej na twarzy. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko Dorota. Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 12.09.04, 08:08 Witam Was serdecznie w niedzielny słoneczny poranek. Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum 12.09.04, 08:51 I ja się dołączam - wszystkim dobrego dnia! e. Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 12.09.04, 09:21 oj, dzień sie zapowiada słonecznie ..... pije kawkę i zmykam .Nacieszyć się ostatnumi promykami słoneczka . Pozdrawiam Was Mocno Kasia Odpowiedz Link
a.g9910 Re: Poranna Kawa na forum 12.09.04, 10:03 Witam,oczywiście z kawusią,bo jak by to było inaczej.no dziś nieco póżniej niż zwykle,bo chciałam nadrobić zaległości w spaniu. Moje ulubione zajęcie to wstanie rano i buszowanie po forum,potem budzi się Kubuś i jest przerwa do wieczora,.....a wieczorem znów sprawdzanie co tam słychać,itd. Pozdrawiam i idę nacieszyć się wolną niedzielą. Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 08:16 Słonecznie pozdrowienia znad kubaska ślicznie pachnącej kawusi (niestetey bez mleczka ;o(((() za to w miłym towarztstwie ???? Miłego i spokojnego dnia co ja pisze całego tygodnia !!! Kasia Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 09:31 ja oczywiście z zieloną herbatą. Teraz sobie poużywam, bo jak ostatnio ciągle byłam w ciążach to nie mogłam. Odpowiedz Link
anuteczek Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 11:04 niestety, katse, nie można. czerwonej też nie, ale białą można... a. Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 11:16 z tymi herbatami to też nigdy nie wiadomo ... całą moją pierwszą ciąże piłam herbatę zieloną litrami - urodził się tłusty, wielki i dorodny bobas. Kolejne ciaże - już byłam bardziej świadoma - nie piłam ani łyka od momentu kiedy się o ciązy dowiedziałam ... no i jak się ciąże zakończyły - wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link
zuza666 Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 09:35 Życzę smacznej kawusi i nie tylko. I oczywiście miłego dnia, żeby każdemu zagościł uśmiech na twarzy :0) Zuza Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: do Zuzy666 13.09.04, 11:02 Cześć, w ubiegłym tygodniu napisałam do Ciebie na adres gazetowy. Czy udało Ci się odebrać wiadomość? ewa Odpowiedz Link
zuza666 Re: do Zuzy666 13.09.04, 14:53 Tak odebrałam bardzo dziękuję i pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link
anuteczek Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 11:05 ja już z kubaskiem herbatki, uśmiechu wszystkim dziś życzę a. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 13.09.04, 11:24 Odespałam to upiornie wczesne wstawanie w sobote i niedzielę, i wreszcie mogę z Wami przysiąść na kawusię. Ten tydzień - to tydzień trzymania kciuków - za Kubusia i Ali, za Księdza, za Hubcia. Mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze. A pogoda ciągle piękna! Zyczę pogody ducha :-)) Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 07:46 Witam Ciepło , W moim malutkim domku wszyscy jeszcze spią ,po całym mieszkaniu unosi sie zapach swieżo zaparzonej kawuśki ,słonko juz pięknie się uśmiecha do nas z góry ....... ach brak mi tylko olbrzymiego tarasu z widokiem na piękne , lazurowe morze !!!! Pozdrawiam Was Wszystkich Kasia Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 07:52 Dzisiaj jestem druga ;-) cześć Kasiu Pogoda nadal dopisuje, niech nam świeci. A tu trochę porannej gimnastyki: www.superlaugh.com/1/mypuppy.htm Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 08:01 No, pięknie - ja oczywiście jak zwylke spóźniona a chciałam być pierwsza. Kobiety, polecam pyszną białą kawkę + kakao - niebo w gębie!!!!!!! od razu humorek lepszy, ślę wam duuuuuuuuużo słonka a gimnastykę zostawię na później. Odpowiedz Link
zorka7 Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 08:59 O - jaki miły wątek :):):) A ja właśnie wróciłam z Karkonoszy, siedzę z brzuchem pełnym jajecznicy ;) , z herbatą przed komputerem (kawy jakoś nie trawię stety - niestety) i spróbuje między "jedną pralką a drugą" (już trzecia w toku, gdzie ja to wszystko wysuszę?) nadrobić forumowe zaległości. Witam serdecznie! :) Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 09:15 Każdy dzień zaczynam od forum. To bardzo miły początek dnia! Ściskam Was dziewczyny mocno i życzę słonecznego dnia. Odpowiedz Link
yen74 Re: Poranna Kawa na forum 14.09.04, 09:30 Jakaś spóźnialska jestem z kawą jak widać, ale już nadrabiam :-) Kawa pachnie, Maja "jedyneczkę" ogląda. Przyznam się,że jeszcze papierosek do kompletu jest. Podobnie jak Natka z herbatą- ja sobie odbijam nie palenie po ciążach. Tarasu też mi brak :-( Z widokiem na Alpy na przykład... :-) Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 15.09.04, 07:36 Magduś, Ty ranna ptaszynko!!!!!!! Teraz tak, czas na kawkę, ale o 5 rano? Życze wszystkim dobrego i spokojnego dnia buźka i do miłego dzisiaj. Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 15.09.04, 08:04 A myślałam, że będę dziś pierwsza ;) Słonecznego i spokojnego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 15.09.04, 10:14 O, Matko! Magda!! Kto Cię tak rano budzi, dzieciaczki?? U nas pada, ale co tam! Jak zwykle życzę pogody ducha. Magda, pytałaś kiedyś jaką pijemy kawę. Ja zazwyczaj też zieloną Jacobs lub granatową Tchibo. Ale bardzo lubię kawy z zapachem - waniliową, orzechową - chyba Sati. Ania -Anuteczek pija jakieś "inne" kawy. Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 15.09.04, 09:39 Witam , Dziśiejszy ranek nie jet tak słoneczny jak wczorajszy w dodatku dzis piję zimna kawke (nie jest taka zła ;o), czeka mnie okropny dzien ..... i wogóle nie marudze Wam juz bo zepsuje i innym humorki . Pięknego i spokojnego dni zyczę Wam kochani Moi . Kasia Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 16.09.04, 07:42 Witam i ślę słonecznego dnia!!!!!!!!! jestem pierwsza!!!!!!! Odpowiedz Link
alana5 Re: Poranna Kawa na forum 16.09.04, 08:20 Ja dziś tak wcześnie, że to aż niemożliwe. Ale jak główka boli... Na początek dnia herbatka z cukrem :-)) Alicja Odpowiedz Link
hubcio14 poranna kawa 16.09.04, 08:27 Witam Was kochane. Dzisiaj pije sama kawke bo odziwo Hubcio jeszcze śpi. Zyczę miłego dnia i aby słoneczko wreszcie zaświeciło nad nami. Pozdrawiam Dorota. Odpowiedz Link
alana5 Re: Do Alicji 16.09.04, 08:26 Właśnie dostałam maila od Magdy. Niestety nie dotarły moje wiadomości. Następnym razem się poprawię. Magdziu przepraszam i wracajcie do zdrowia. Odpowiedz Link
mharrison Re: Do Alicji 16.09.04, 08:41 Alicja, nie masz za co przepraszać. Nadrobimy spotkanie :-) Ja juz po kawie z Wyborczą (mój najdroższy mi kupił, bo dziś atlas kulinarny). PS. A taki poranne pobudki to zasługa dzieci i mojego braku zdolności do ponownego zasypiania. Ale przynajmniej rano mogę spokojnie popracować lub wpaść na forum. Słonecznego dnia Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 16.09.04, 09:55 Witam! rano zwykle pijam herbatkę, bo wstaję między 5-6. Dziś znowu miałam kłopoty z Netem, więc dopiero teraz udało mi się z Wami spotkać. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Ania Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 16.09.04, 11:19 a u mnie niestety jakieś prace elektryczno-prądowe. Kazali zabezpieczyć komputery (czyli wyłączyć) bo mogą być jakieś spięcia i przepięcia. Przez cały prawie tydzień w godzinach 8.00 - 15.00 Tak się złożyło, że w tych godzinach "mam wolne" - potem już nie mam czasu - dopiero póżno w nocy - a wtedy często już jestem taka śpiąca, że usypiając mojego skowronka, zasypiam sama. Kończę już bo muszę wyłączyć komputer. Trochę mi ostatnio smutno ... rozmawiałam ze znajomym księdzem... chciałam sie wypytać jak to jest z tymi nienarodzonymi dziećmi ... a on od razu o aborcji, o obronie życia, o życiu od poczęcia ble ble ble ... a poronienie? pytam. "Poronienie, to przecież samo się zdarza ... to nic takiego ... tu nie ma żdanej winy ..." - to co z tego, że nie ma winy? Dziecka też nie ma?!?!?! Tesknota za dzieckiem jest taka sama! Dlaczego to wszystko rozpatrywane jest w kategorii winy? Poronione dziecko to nie jest istota ludzka? A dziecko usunięte to jest istota ludzka? Bardzo mnie to boli ... ale to nic. To takie tam sobie pisanie ... takie poranne refleksje nad kawą - bo przecież to ma być luźny watek, bez żadnych takich problemów ...no... w końcu muszę wyłączyć ten komputer, bo będzie draka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
blanqua Re: Poranna Kawa na forum 16.09.04, 12:39 Pani Natkoszczerbatko... cóż, nie zawsze można spotkać mądrego duchownego. A to smuci. Ja niecały rok temu poznałam ojca - jest zakonnikiem. Długie dyskusje z nim pozwoliły mi się przekonać jak wiele ma mądrości a przy tym ciepła i zrozumienia dla innych ludzi i ich cierpienia. On zajmuje się właśnie hospicjami, cierpieniem terminalnym. Pokazał mi jak wiele osób dotkniętych tym zagadnieniem potrzebuje wsparcia. Blanka Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 07:35 i kto dziś pierwszy wstał? Mąż włączył komputer bo coś musi sprawdzic przed wyjściem do pracy, to ja skorzystałam ... Jak tam dzisiaj ze smutkami? Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 08:47 Witajcie! Znowu wstałam o 5:50, ale jakoś nie miałm ani siły, ani ochoty na zrywanie się z łóżka. A potem nie było prądu, wiec piszę dopiero teraz. Wypijam herbatkę i lecę po zakupy. Za oknem słoneczko, wiec może dzis będzie piekny dzień? Pozdrawiam Ania Do natkiszczerbatki! ja mam ostatnio same smutne dni, nie mogę się jakoś pozbierać ( w koncu to dopiero 7 dni), ale mam na szczęście dużo roboty w dzień, to nie mam kiedy rozczulać się nad sobą. Ania mama Mateuszka i już 3 Aniołków Odpowiedz Link
kasia_kp Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 09:02 Witam Wszystkich prześlicznie ...... Życzę Wam dobrego i spokojnego dnia .Pije właśnie kawusię (ja akurat w ramach akcji oszczędzanie -kupiłam Jacobs'a Merido , nawet da sie wypić ...) Kochani zycze wam pięknego słonecznego dnia Kasia Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 09:08 dziś kawa była i owszem - już o 7.00. Wszystkim życzę takiego dnia, aby wieczorem dało się powiedzieć: "nie było tak źle", a niektórym może uda się nawet dziś uśmiechnąć? ewa Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 09:33 Witam wszystkich. Od razu dodam, aby ten dzień był dobry dla forumowiczów -Warszawiaków, z całego serca radzę pozostać w domach w godzinach przedpołudniowych. Agablues wyjeżdża na ulice !! Łomatko, trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 09:40 Gud myrning, Aga, to ja już zostanę sama na placu boju jako sierota bez prawa jazdy ;-( Ale za to z fajnym szoferem :-) Trzymam kciuki i mam nadzieję, że będziesz jeździć tylko w swojej okolicy. Do wszystkich: dnia lepszego niż wczorajszy. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 09:45 Magdusiu, jakbym miała jeżdzić po swojej okolicy, to bym Was nie ostrzegała!! Sorki za prywatę - poszła do Ciebie emalia na gazetę. Ufff, idę. Nawet kawa mi niepotrzebna! Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum - do Magdy 17.09.04, 11:50 mharrison napisała: > > Gud myrning, > Magda, czyżbyś była fanką serialu Halo, halo? Jeśli tak - witaj w klubie. e. Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum - do Magdy 17.09.04, 19:57 Spóźniona jestem trochę do tej porannej kawki, ale witajcie - popijam herbatkę z cytrynką, bo wróciłam z dworu a tam zimno było!!!!!!!!!!!!!!! Miłego i upojnego wieczorku ślę !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nemiki1 Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 11:03 Ago trzymam kciuki i życzę powodzenia :-) Odpowiedz Link
alana5 Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 11:24 prawo jazdy dobra rzecz, więc się dziewczyny szkólcie. A ja nie wiem czy ten dzień lepszy. Całą noc nie spałam smarkając, na zmianę z Arusiem. Tylko on o 8 grzecznie poszedł do pracy, a ja w kimę. No i dopiero wstałam. Miłego dnia. Alicja Odpowiedz Link
alana5 Re: Poranna Kawa na forum 17.09.04, 11:28 Dzisiaj Czaruś skończyłby półtorej roku. To pewnie dlatego oboje jesteśmy chorzy. :-((( Odpowiedz Link
mharrison Re: Poranna Kawa na forum 18.09.04, 06:35 Trzymam dzisiaj kciuki za słońce. Alicja, duży cmok. A wy pewnie jeszcze wszystkie śpicie. Odpowiedz Link
ewa5005 Re: Poranna Kawa na forum 18.09.04, 06:47 witam, a ja nie mogę spać choć jest okazja. na razie jestem zadowolona i tak też zamierzam dziś trzymać. mimo tego że od wczoraj wiem że to nie uszy mnie bolą a "przewiany stan żuchwowy" - skubany towarzyszy mi od tygodnia. Lekarz zalecił obwijanie się w domu szalikiem (jak babula w chustę) - to na pewno podniesie moją atrakcyjność w alkowie, hi hi. Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 18.09.04, 07:28 Witam! Ja chętnie bym pospała,ale jak zwykle wstałam przed 6. Teraz herbatka i idę na lekcję angielskiego do dziewczyny chorej na rdzeniowy zanik mięśni. Jej postawa i sposób bycia zawsze nastawia mnie pozytywnie do świata, więc może dziś będzie ładny dzień. Pozdrawiam Ania mama Mateuszka i 3 Aniołków ps. Ewuniu1 Szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link