nasyceni 18.02.09, 15:44 posiadacie takowe dla swoich maluchów i czy jesteście zadowolone? góry dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 15:49 Posiadam krzesla i stolik, nie polecam. Niestabilne, nogi wypadają. Tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 15:52 posiadam podobnie, nic mi nie wypada, stabilne, po dwóch latach użytkowania wyglądają tak se (no ale są namiętnie używane) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 15:57 Ja bardzo zadowolona, mamy stolik, krzesło, taboret ktory da radę nawet tuszy mojej teściowej nic mi nie odpada/wypada, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 16:13 Koleżanka ma i narzeka, że niestabilne i krowiaste. My kupiliśmy drewniane IKEA i są super. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 16:32 polecam nic mi nie wypada, a mamy je juz ponad dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 16:39 Ja mam krzesełka, nogi nie wypadają za to co jakiś czas synek rozbiera je na części pierwsze , potem bez problemu można poskładać i jest ok, mamy je parę lat i fakt są nie do zniszczenia, co do stabilności to jak dziecko na nich siedzi tudzież dorosły jest ok ale już w momentach kiedy młody się na nie wspina...niekoniecznie, no ale krzesła są od siedzenia w końcu Duży plus to fajne kolorki, za to polecam fotel taki kręcony dla dziecka (juz starszego) nie pamiętam nazwy ale to jeden z najtańszych foteli dziecięcych w ikea, po piersze mega wygodny, po drugie mega stabilny , po trzecie fajne kolory (jedyny minis to słabo się kreci ale to w sumie w kwestii dziecka to raczej plus) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 19:08 Posiadam stól i 2 krzeseła. Jak na razie super a siadają na nich osoby duuuuuuze gabarytowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula0211 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 19:41 Mamy stoliczek i taboreciki.Nic nie wypada wszystko się trzymie.Polecam są super Odpowiedz Link Zgłoś
ka21sia Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 20:18 kolezanka ma lozeczko, komode i szafe. wygladaja super, dziecko bardzo zadowolone tylko trzeba uwazac, bo u nich juz przy skrecaniu lozeczka pekla plyta, jest to nie widoczne ale jest. ogolnie bardzo polecaja i jutro jada po krzesla i stolik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maga9 Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 20:43 My mamy stolik i dwa krzeselka - juz 3 lata... jestesmy bardzo zadowoleni, mebelki nadal stabilne a dorosli tez na krzesełkach przysiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 21:27 My juz dobre 4 lata jestesmy zadowoleni ze stolika (podluznego), krzeselek, taboretu. Nadal zdarzy sie usiasc na ktoryms z siedzikow osobom zdecydowanie powyzej 50kg i trzymaja sie swietnie. Stolik przeszedl juz wiele - nawet mycie Nitro a wyglada jak nowy. Ja jestem pod duzym wrazeniem wytrzymalosci tych mebelkow. To byl dobrym zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
erichdaniken Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 22:22 mam stolik i krzesełko juz kilka miesiecy, jak na razie super, nawet kredki z nich fajnie schodzą Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 18.02.09, 22:35 Mamy i polecamy!Fajne,kolorowe,u nas przetrwały wiele Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 08:24 U nas od 6 lat w ciągłym użytku jest stolik, dwa krzesła i taboret. Nic nie wypadło, nic nie pękło. Wady: taboret jest mało stabilny i raczej nie polecam na nim cudować, stolik porysował się (tzn. porysowałam) przy szorowaniu ostrym zmywakiem. Ogólnie: jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
dakonom Re: lepsze od drewnianych 19.02.09, 09:24 mamy mamuta szafe, stolik i krzeselka, sosnowe lozko i komode rzeczywiscie w jednym krzeselku nogi wypadaja ale 3 pozostalym nigdy sie to nie zdazylo kolezanka ma drewniane i zaluje ciezkie i czyszczenie porysowanego stolika koszmar poza tym obstukuja sie i z czasem wychodza drzazgi a jej mebelki sa tez z ikei i ma ja ok pol roku ps jak na to co wyczynia z mebelkami moj synek (i mimo iz denerwuje mnie ze widze mamuta wszedzie) jest to naprawde dobra opcja Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 09:53 krzesełka beznadziejne, nogi wypadają i są ogólnie niestabilne łózko i komoda ok. Są cięzkie wiec jak robię przemeblowanie to jest co dźwigac;p ale teraz juz bym ich nie kupiła. Działałam pod wpływem impulsu i to było wtedy jedyne szybkie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 12:02 mamy stolik, krzesła i komodę, baardzo polecam te mebelki, nic nie wypada, nic się nie psuje, komoda świetna i bardzo pakowna, użytkujemy już ponad 2 lata i nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 13:35 mam ,drugi raz kupiłam te same mebeliki,i kupie jeszcze raz;p dla mnie super-wytrzymałe,bezpieczne bo zaokrąglone rogi ,przemyślane Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 14:13 mam stolik, krzesełko i taboret.przez prawie 5 lat uzywała je starsza córka, a teraz odziedziczył je po siostrze młodszy syn jak dla mnie idealne dla dzieciaków, bez kantów, lekkie ale stabilne, schodzą z tego bez problemów wszelkie kredki, farby, plasteliny i takie tam zadne nogi u nas nigdy nie wypadły. i po tylu latach uzytkowania wygladaja bez porównania do sosnowych mebelków. cena ok, no a "dezajn" to kwestia co sie komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 14:32 JA jestem b. zadowolona ze stolika i średnio z krzesełek, bo trafiliśmy na partie z wypadającymi nogami, dziwne to bo znajomi mają zielone i nic im sie nie dzieje, u nas w pewnym momencie wypadały przy przenoszeniu i przykleiliśmy na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 15:28 Mamy szafę ze starej serii Mammut i szafę z nowej oraz komówdę, sprawują się świetnie A szafa ze starej wygląda tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,879978,2,19.html poza tym jest nowey mebel z tej serii i właśnie dziś przez przypadek dokupiłam - na książki i pudełka z zabawkami, za 299PLN, pewnie ktoś będzie zainteresowany: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40117569 Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Mebelki z serii Mammut z Ikea 19.02.09, 16:14 Nam tez nic nie odpada, juz 2 lata mamy Mammuta Moze ktos mial problem z montazem, stad te uwagi? Dla mnie super, bo przy pomocy mokrej scierki i detergentow mozna doczyscic kazda plame/slad od pisaka Odpowiedz Link Zgłoś