ewazuza 09.04.09, 17:30 Kwestia moze błaha, ale na rynku jest taki wybór że nie wiem na jaki się zdecydować.Czym się kierować- powinien być lekki, coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia1807 Re: Kubek niekapek 09.04.09, 17:51 ja przetestowalam kilka kubkow niekapkow - nuby ma za szeroki ustnik - moj mały nie chcial z niego pic avent kapie i przecieka , conpol beby twardy ustnik , az w koncu kupilismy nuka i jak dla nas jest najlepszy małemu przypasował ) a wiec polecam nuka ! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: Kubek niekapek 09.04.09, 18:04 my tez mamy nuka, jest to nasz pierwszy kubek i jestemy zadowoleni z tym ze kapie z niego bardzo obecnie poszukuje prawdziwego niekapka z miekkim ustnikiem, ktos napotkal taki model? Odpowiedz Link Zgłoś
kejciurek Re: Kubek niekapek 09.04.09, 20:30 ja przestudiowałam chyba połowe interentu w poszukiwaniu opini na temat niekapków i najwięcej za dostał Balonik Canpola (tzw. butelka treningowa). Kupilam go i faktycznie jest ok. Nie kapie mimo ze maly wyprawia z nim cuda bo się dopiero uczy, jest lekki, mały i ma mięiutki ustniczek, dopasowany do wieku (inny od 6 mies, inny od 12)Cena tez konkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1807 Re: Kubek niekapek- do mama_nikodemka 09.04.09, 21:26 a kupilas kubek nniekapek czy kubek treningowy??? bo ja tez ni epopatrzylam i kupilam kubek treningowy i lecialo z niego prawie ciurkiem ale dokupilam do niego smoczek nie kapek i jest ok ) nic nie cieknie a maly nim wywija na prawo i lewo ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: Kubek niekapek- do mama_nikodemka 10.04.09, 09:05 mysia1807 napisała: > a kupilas kubek nniekapek czy kubek treningowy??? bo ja tez ni > epopatrzylam i kupilam kubek treningowy i lecialo z niego prawie > ciurkiem ale dokupilam do niego smoczek nie kapek i jest ok ) nic > nie cieknie a maly nim wywija na prawo i lewo ) teraz to mi dalas do myslenia w sumie to nie pamietam juz jaki kupilam...a ten smoczek to tez z nuka dokupilas czy z jakies innej firmy? i jak sie nazywal? smoczek niekapek? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1807 Re: Kubek niekapek- do mama_nikodemka 10.04.09, 11:40 tak jest z nuka i nazywa sie smoczek nie kapek ja placilam 8zl za niego Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1807 Re: Kubek niekapek- do mama_nikodemka 10.04.09, 11:44 www.allegro.pl/item583928000_nuk_ustnik_do_butelek_niekapek_si likon_1szt.html takie cos to jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
londine Re: Kubek niekapek 12.04.09, 16:32 Z miękkim ustnikiem jest kubek Mothercare (dla nas najlepszy) i Tommy Tippee (Malusia nie do końca go uznaje). Canpol ma twardy, plastikowy ustnik i wszystko wylewa się bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: Kubek niekapek 09.04.09, 21:46 moje dziecię półroczne miało kubek niekapek z miękkim ustnikiem canpolbabies.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=391&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25 on jest cyckowy, wiec ssanie z butelki smoczkowej nie wchodziło w grę, a tak ten kubek był ok, dziecko ściska dziąsłami i woda leci, no i tak jest do dziś,z twardym ustnikiem to nawet nie wie co robić Odpowiedz Link Zgłoś
ula2689 Re: Kubek niekapek 12.04.09, 16:26 leki,plastikowy i niekapiący bo niektóre mimo wszystko kapią.polecam canpol lovi Odpowiedz Link Zgłoś
asia-tuska Re: Kubek niekapek 14.04.09, 11:18 Ja mam niekapiący, fajny, łatwo się trzryma przez dzidzie bo ma uchwyty, polecam. allegro.pl/item596155753_canpol_kubek_niekapek_balonik_250_ml_21_708.html Odpowiedz Link Zgłoś