asia_i_p 20.04.09, 17:47 że Wójcik zdecydował się nazwać jedną z kolekcji "Pocałuj mnie". Co ją zobaczę, to mi się automatycznie dopowiada w co, zwłaszcza, że jak to Wójcik jest tania i śliczna. Czy oni nie mają ani jednego speca od marketingu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patka_s Re: Nie wierzę 20.04.09, 23:09 A gdyby nazwali ją 'Kiss me' to pewnie nie zwróciłabyś na to szczególnej uwagi Tak to nas własny kraj przywyczaił do napisów np. na ubrankach w każdym tylko nie Polskim języku, że koszulka z napisem 'Anioł' odstrasza, 'Angel' wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Nie wierzę 21.04.09, 07:13 Nie no, inne polskie nazwy mnie nie odstraszają - ale ta jest chyba równie niefortunna jak wypuszczenie Sierry Nevada w Hiszpani. Chociaż mąż twierdzi, że ja się nie znam, bo to początek serii, a kolejna planowana kolekcja to "Bujaj się". A co do Anioła, to zarówno Angel jak i Anioł mnie nie urzekają - chociaż polski Anioł ma przynajmniej ten walor, że się kojarzy z Alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś