Dodaj do ulubionych

Gdzie na kurs prawa jazdy

11.06.10, 06:36
Witam,prosze o nazwy dobrych osrodków szkolenia na prawo jazdy,np.:gdzie są
wiecej niz dwa samochody,i oczywiscie nie stresujący instruktorzy
Obserwuj wątek
    • Gość: meyghan Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.chello.pl 29.07.10, 18:39
      Polecam szczerze OSK Lider z Zawodzia! Mają rzetelnych instruktorów,
      godnych polecenia. Mają 5 samochodów.
      • Gość: gość Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.elgrom.laz.digi.pl 30.07.10, 05:03
        osk Adam ośrodek mieści się w Czeladzi. Instruktorzy ok. Zdalam za pierwszym razem.
        • Gość: natka* Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:33
          OSK 100% z Osiedla Witosa.
          Przyjeżdżają pod dom i odwożą dokąd chcesz po jazdach. Instruktorzy cierpliwi i
          potrafiący przekazać wiedzę. Uczą myśleć na drodze.
          Zadałam za pierwszym razem a przed kursem nigdy nie siedziałam za kierownicą.
          • Gość: bartek Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.tys15.1000lecie.pl 31.07.10, 10:32
            Na pewno odradzam Błyskawice z Tysiaclecia!
            • Gość: asia Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.c193.msk.pl 31.07.10, 13:30
              Sela lub Euro
              • Gość: antoś Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 23:43
                SILESIA Katowice Centrum super wykłady OK instruktorzy zdałem za 1
                razem polecam
                • Gość: moja Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:38
                  A ja Silesię ODRADZAM! Po skończonych jazdach dowiedziałam się od instruktora,
                  że łuku nauczymy się na dodatkowych jazdach... Podczas kursu byłam na placu 2
                  razy! Skandal! Parkowania też prawie w ogóle nie miałam. Po prostu jechałam cały
                  czas przed siebie :/ Po skończeniu jazd zapisałam się do innej szkoły, po której
                  zdałam za 2 razem, ale niestety już nie istnieje.
                  • Gość: meyghan Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.chello.pl 07.08.10, 13:03
                    Też odradzam! Beznadziejni są. Zmieniłam na polecanego wcześniej
                    Lidera i jestem zadowolona. Teraz dopiero nauczyłam się porządnie
                    jeździć. Egzamin przede mną :)
                    • Gość: Loli Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: 94.254.195.* 23.08.10, 19:49
                      No fakt, że z Silesią też mam kiepskie doświadczenia. Trafiłam na instruktora-gadułę, na jedną godzinę realnej jazdy 45 minut plus 15 minut jego gadania, dowcipkowania itd. Do nauczania talentu też nie miał.
    • extraschaf Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki 04.08.10, 08:44
      Śmieciarze, oszuści, ogólna żenada.
      • Gość: Ania Re: Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 00:57
        A ja polecam silesie miałam jazdy z instruktorem Darkiem Górczyńskim
        super gościu!i zdałam za 1 razem. Wykłady z Bartkiem exstra polecam.
        • Gość: ... Re: Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki IP: *.zanet.pl 11.02.11, 18:06
          A moj instruktor mnie zgwalcil i podal do sadu ze to ja zgwalcilem jego pokazujac na policji ogorek malosolny w odbycie
      • Gość: jolanta Re: Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki IP: 188.33.161.* 26.11.10, 19:43
        noo, omijac!!!!!!!!!!! tez tak radzę!!!!!!!!!!!! instruktor oszczędza na paliwie, a nie uczy jezdźić!!! nie nabierzcie się na cenę, bo nie warto!!!
        • Gość: kursantka Re: Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 14:54
          Auto-Punto I -rozsypka! Brak tylnej wycieraczki nie przeszkadza tylko instruktorowi!
          Na nauce zależy tylko kursantowi-bo od instruktora niewiele się dowie.
          Trasą egzaminacyjną będzie miał szczęście kto przejedzie się choć raz.Chyba z powodu rozklekotanego auta -instruktor boi się jeździć koło WORD-u.
          Ogólnie radzę uciekać zanim zaświta myśl, aby zapisać się na kurs do tego pana.
          • Gość: Gość Re: Omijać z daleka - AS Katowice, Moniuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 14:44
            Potwierdzam. Auto odmawiające posłuszeństwa, dymek pod maską na porządku dziennym. Okolicami WORDu przejechałam się raz-za to okolice Siemianowic i Koszutki, gdzie pan instruktor ma zaprzyjaźnionego mechanika, znam na pamięć. Ach! Jeszcze Tysiąclecie, gdzie należało podwozić pana instruktora. No i oczywiście wycieczki do miejsc, gdzie można było skserować ulotki też jak najbardziej. Zakupy w Realu, Auchan? Dlaczego nie! A i na papieroska czasem można wyskoczyć. Obietnice o jeździe Toyotą-tego też się nasłuchałam. A wyjaśnienia i tłumaczenia na temat braku zaangażowania: 'bo ja mam dwie prace', żenada. Świat ośrodków szkolenia i instruktorów ma niezły ubaw, widząc kursanta naprawiającego zielonego punciaka. Telefon do tego 'ośrodka' był najgorszą decyzją.
      • Gość: gość OMIJAĆ z daleka osk ANETTA IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 19:58
        U Anetty instruktorzy rozmawiają po kilkanaście minut przez telefon. Żenada! Liczyłam na kurs na odpowiednim poziomie (nie liczą sobie mało) a spotkałam się ze starymi punto, kilkoma yaris (o które trzeba walczyć by się załapać). Szkoda czasu.
        • Gość: zdrowa Re: Omijać z daleka osk ANETTA IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 22:02
          To prawda potwierdzam, zapisałam się na jazdy u Anetty bo słyszałam, że uczy dobrze. Oddała mnie pod opiekę Madzi (o wyglądzie szczurka i zadeklarowanej lesbie) okazało się niestety, że jeździ się na złomach, Madzia przyjeżdżała np. puntem z pokrzywionymi felgami. W trakcie jazdy bardziej skupiała się na SMS i prowadzeniu rozmów aniżeli na tym aby nauczyć kursanta. Nie miała czasu objaśnić co gdzie w samochodzie się znajduje, na placu nie byłam z nią ani razu, na manewry typu parkowanie itp. nie poświęciła ani minuty. Nie mają do dzisiaj sześciobiegowego auta. Spóźnienia instruktora na porządku dziennym czasem nawet bez przepraszam dopiero jak się upomniałam zaczęła doliczać do jazd swoje minuty spóźnienia. Każdy z instruktorów dobrze wie gdzie są utrudnienia na drodze poza Anetą i Madzią, które kierowały trasę jazdy tam gdzie korki!!! Więcej stałyśmy w korkach aniżeli jeździłyśmy. Zdarzało się, że w trakcie jazd jechałyśmy by zmienić samochód. W ciągu dwóch godzin jeździłam na dwóch samochodach. Żałuję, że spotkałam je na SWOJEJ DRODZE DO PRAWA JAZDY!!!!!!!!!!!
          • Gość: Anetta Re: Omijać z daleka osk ANETTA IP: *.ngm.net.pl 05.12.11, 01:35
            Po pierwsze gratuluję oceniania człowieka po wyglądzie i orientacji w którą ja osobiście nie wnikam... Po drugie nigdy nie szkoliliśmy na "złomach" a pokrzywione felgi które w autach nauki jazdy często się zdarzają nas bolą pewnie dużo bardziej ale niestety czasem kursant wjedzie na krawężnik... Ja również żałuję że spotkałam Panią na swojej drodze i nie rozumiem dlaczego, skoro to co Pani pisze jest choć po części zgodne z prawdą nie zrezygnowała Pani z kursu u nas jeśli gwarantujemy zwrot kosztów o czym wszyscy wiedzą...? Ps. Przez wszystkie lata pracy jako instruktor omijałam korki jak tylko się da bo ich nienawidzę , niestety jest coraz trudniej, chętnie więc poproszę namiar do tych którzy potrafią je omijać lepiej niż ja! Pozdrawiam Anetta
        • Gość: krystyna Re: omijać z daleka osk Anetta IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 21:44
          To jakaś totalna bzdura !!!! ja polecam ten ośrodek a jełopy których sie nie da nauczyć zawsze będą się doszukiwać dziury w całym hahahahaa Jeżdziłam z Panią Magdą i jestem bardzo zadowolona!!! poza tym trzeba umieć jeżdzić na wszystkich samochodach a nie tylko na toyocie! Pozdrawiam instruktorów tej szkoły.
          • Gość: jasiak Re: omijać z daleka osk Anetta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 12:20
            Ja, również polecam zdałam za drugim razem, kurs zrobiłam szybko, odwóz i przywóz z miejsca które się chce, instruktorzy "bezstresowi" ale umiejący nauczyć
    • Gość: Gosia Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.chello.pl 19.08.10, 16:52
      Witam,

ja polecam szkołę bezpiecznej jazdy ecodrive w centrum. Trafiłam do nich po
      kursie w Asie - potwierdzam opinie poprzedników - total żenada, Pan instruktor
      załatwiał swoje sprawy podczas jazd, i ciągle je skracał. Po kursie trafiłam do
      ecodrive i tam już super, wreszcie sie nauczyłam jeździć! Jestem przed egzaminem
      i jestem dobrej myśli :) polecam instruktora Pana Łukasza - młody, cierpliwy i
      uczy na luzie.

Życze wszystkim powodzenia!
    • Gość: jolanta Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: 188.33.161.* 26.11.10, 19:53
      A ja polecam JOTEK w Katowicach, bardzo rzetelny instruktor, nauczy wszystkiego.
      • Gość: Felek z pomnika Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.versanet.de 27.11.10, 05:24
        A moze by tak do Kaziutka - stryjecznego wujka Wlodka z Sosnowca.
        On to da prawko bez uczenia - jak zaplacisz.
        Pozdrowioko!
        Felekz pomnika
    • Gość: TQ Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 18:29
      Polecam Zakład Doskonalenia Zawodowego na Krasińskiego. Rewelacyjni instruktorzy ( jeździłam z Panem Zbigniewem i Panem Błażejem), chodziłam z koleżanką 2 lata temu i obie zdałyśmy za pierwszym razem.
    • Gość: onnnnnn Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 19:44
      Ja polecam KLIŚ-a a szczegolnie instruktora ROBERTA i KUBĘ , pomocni sympatyczni , tlumacza w spokoju bez nerwow zawsze maja czas , wszystko pokazali co i jak , maja czas w wekeendy - NIE POLECAM EURO KLAUDIUSZ KUBECZKO.....!!! stresuje ludzi , ludzie wychodza z placzem z jazd, maja 5 biegowa YARIS a nie 6 biegowa jak jest na EXAM .... cwaniakuja opowiadaja jacy to sa najlepsi ..... Uwazajcie wydalem kase na marne !!
      • Gość: alaska90 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 15:17
        Polecam LOPECIKa na 3 maja w Katowicach! Tanio, zero kosztów ukrytych, a w cenie dostaję się materiały szkoleniowe, badania lekarskie, no ogólnie wszystko. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Kurs teoretyczny można zaliczyć nawet w jeden weekend! co jest plusem bo nie każdy ma czas w tygodniu, tym bardziej że wtedy teoria się przedłuża a jak wszyscy wiemy chcemy jak najszybciej jeździć ;p Zdałam za 1 razem jak również większość osób z tego ośrodka.
        Naprawde polecam! ;)
        • Gość: doswiadczona Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 23:14
          Osobiście polecam gorąco OLMAR!(katowice, Chorzów) naprawde bardzo dobrze wykwalifikowani instruktorzy, znajomi bardzo zachwalają, duża zdawalność a kurs taniocha ;) jedyne 999 zł:) słyszałam też, że Silesia jest baaardzo dobra- to dla tych którzy mieszkają w katowicach :) No a z tych których NIE POLECAM to MATRIX oraz LOPECIK naprawde bardzo negatywne opinie o nich syszałam, mają nie te auta co na egzaminie, jeździ się starym puntem takze wprowadzają w błąd przy zapisie na jazdy, kurs trwa wieki bo instruktor nie ma czasu a jak go już znajdzie to na jazdach załatwia swoje prywatne sprawy. Mała zdawalność. Ogólnie NIE POLECAM!
          • Gość: gość Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 22:23
            polecam Silesię - świetne wykłady z doświadczonym kierowcą, mnóstwo przykładów, świetne zajęcia a jazdy bez stresu, mnóstwo się nauczyłam!
            nie polecam Euro jak ktoś juz wspomniał - mialam sressss;////
      • zuza-m Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 19.11.11, 22:29
        NIE POLECAM EURO KLAUDIUSZ KUBECZKO.....!!! stresuje ludzi , ludzie wychodza z placzem z jazd, cwaniakują opowiadaja jacy to sa najlepsi ..... Uwazajcie wydalem kase na marne !!
        Kubeczko wyjątkowo antypatyczny typ
        • gtnemesis Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 28.10.12, 23:37
          Pan Klaudiusz Kubeczko może jest surowy i dużo wymaga a nie toleruje opierdzielających się leni.Po co wy idziecie na prawko? po to że jak wdupicie w znak drogowy to by was instruktor grzecznie pochwalił? Tak kochana Zuziu ładnie rozdupiłaś znak i zdasz ale chyba za 100razem.Nie srajcie głupot ze z płaczem bo znam sąsiada ługo i bardzo dobrze i jestem zadowolony w pełni z kursu a wiem ze jak wymaga i krzyknie to zapamiętam raz na zawsze i może zdam za 1 lub 2 razem a nie jak w innych byle firmach.

Pan Klaudiusz Kubeczko jest super instruktorem i super prowadzi zajęcia a takich firm powinno być więcej i oby było więcej takich instruktorów jak on.Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.ngm.net.pl 03.10.11, 20:43
      Polecam Smolińskiego
      www.nauka-jazdy.go3.pl/index.html
      Nie są najtańsi, ale wykłady i jazdy konkret.

• Gość: anita Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.c193.msk.pl 21.11.11, 22:29
      polecam Selę w Ligocie przy Franciszkańskiej
      • Gość: gość Re: omijać z daleka OSK Anetta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 12:49
        Zapisałem się na kurs do tej firmy i żałuję!!!!! Wydałem dużo kasy i nie nauczyli mnie jeździć!!!!!! Ostrzegam przyszłych kursantów przed tą firmą! Całkowity brak profesjonalizmu zwłaszcza jeśli chodzi o instr. Magdę. Skupiona wyłącznie na wysyłaniu SMS-ów, odbieraniu telefonów, zajęta prowadzeniem długich rozmów. Bez oporów dzieli się z rozmówcą na temat postępów innych kursantów wymieniając ich z imienia i nazwiska. Jest to mocno bulwersujące. Głośno puszcza muzykę, którą ona lubi a kursant nie koniecznie. Mówiąc, krótko Magda zamiast skupić się na nauce jazdy osoby, która za to płaci zajmuje się swoimi sprawami.Nie uczy techniki jazdy, nie uczy manewrów parkowania itp. na „łuku” nie była ze mną ani raz!!!!!. Teoria powinna zgodnie z umową trwać 20 godz. a była ledwie 6godz. w warunkach urągających cenie jaką zapłaciłem. Aneta zakochana w Magdzie nie widzi, że ta wyrabia firmie kiepską opinię. Na 30 godz. na łuku byłem niespełna godzinę i to dopiero wówczas jak się upomniałem! Magda notorycznie się spóźniała i nawet nie uważała za stosowne aby się usprawiedliwić. Jazda po mieście w dużej części była w korkach a przecież instruktor powinien wiedzieć gdzie powinien jechać aby je ominąć. Nie płaci się przecież za stanie w korkach a za naukę jazdy!!!!!! Większą część lekcji zajmowało przemieszczanie się po mieście z jednego końca na drugi po to by odebrać następnego kursanta!!!!!! Nie było więc czasu na naukę parkowania, zawracania itp.
        NIE POLECAM tego OŚRODKA!!!!!!! Aby iść na egzamin musiałem wykupić dodatkowe jazdy w innej firmie. Gdzie nauka wyglądała zupełnie inaczej. Instruktor szczegółowo omawiał każdy manewr. Cierpliwie powtarzał jeśli był problem. Zajęty wyłącznie moją osobą. Pytał ze znaków, co wyrabia wrażliwość na zwracanie uwagi, że takie są przy drodze. Zupełnie inna technika jazdy. Podsumowując: Jeśli chcecie być dobrze przygotowani do egzaminu to omijajcie ten ośrodek z daleka!!!! !!!!! Aneta Was nie nauczy dobrze jeździć.!!!!!
        • Gość: Anetta Re: omijać z daleka OSK Anetta Katowice IP: *.ngm.net.pl 05.12.11, 01:42
          Panie Pawle, jak to się Pan przedstawił w opinii na naszej stronie choć raczej niekoniecznie zgodnie z prawdą gdyż w całym okresie współpracy Magdy ze mną szkoliła ona tylko trzech Pawłów i akurat wszyscy oni zdali za pierwszym razem i są bardzo zadowoleni z jej sposobu szkolenia… Tą samą odpowiedź zacytuję Panu i tutaj... Po tym co Pan napisał rozmawiałam z kilkoma kursantami Magdy i poprosiłam ich o wystawienie ich własnej opinii na jej temat,co zresztą kilku z nich uczyniło na naszej stronie za co bardzo dziękuję! Nie jestem jak to Pan ujął zakochana w Magdzie i nie widzę… oceniam ją na podstawie osiąganych wyników oraz zadowolenia klientów i uważam że jest bardzo dobrym pracownikiem. Jest również znaną praktyką w moim ośrodku to że wszyscy kursanci są proszeni w razie jakichkolwiek problemów o zgłaszanie ich do mnie co daje możliwość zmiany instruktora lub w razie wyrażenia chęci zwrotu kosztów i kontynuowania kursu w innym ośrodku, nie sądzę więc żeby był pan kiedykolwiek naszym kursantem… Bardzo chętnie poznam więc Pana oraz cel i przyczynę Pańskich wywodów… Z wyrazami szacunku Anetta.
    • Gość: anka39 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 15:34
      Szkoła jazdy Jacek Katowice-Giszowiec. A instruktor to Pan Michał G. mój syn zdał za pierwszym razem. Polecam
    • Gość: zainteresowana Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 14:23
      czy ktoś może się wypowiedzieć na temat ośrodka szkolenia Melmac?słyszałam że dobrze uczą jeździc i mają dość wysoką zdawalność.czy ktoś z Was uczył się w tej szkole?jeśli tak to proszę podzielcie się wrazeniami.
      • Gość: ~~~~ prymusi IP: *.c201.msk.pl 01.01.12, 17:43
        Ciekawe czy oni też szukali auto-szkół gdzie dobrze przygotowali w ostatnią drogę www.youtube.com/watch?v=PR9xgNG1g3Q&feature=related
        • Gość: x Re: prymusi IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 20:51
          Polecam OSK 100% z Witosa, Silesia zdecydowanie nie!!!!!!!!!!Poziom i podejście "załogi" z Silesii ŻENADA!!!
          • marg-era Re: prymusi 02.01.12, 08:13
            Dobry tez jest Elmak, też juz długo istnieje
            • Gość: Aśka OLAF IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 21:16
              JA polecam OLAF-a
              Fajne jazdy spoko atmosfera i rzetelne podejście do sprawy. Im naprawdę zależy na dobrej zdawalności. Trafiłam do nich z polecenia i uważam, ze świetnie zrobiłam decydując się na ten ośrodek.
              dziękuję im za miło ale pracowicie spędzony czas.
              • Gość: )))) Re: IP: *.c201.msk.pl 18.01.12, 01:30
                Jak już kombinujecie to idźcie na całość etransport.pl/forum29977.0.html Życzę gumowych drzew i słupów, nieśmiertelnych przechodniów i wyrozumiałych policjantów z drogówki.
              • Gość: Magda Re: OLAF IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 22:19
                Ja też tam robiłam kurs. Trafiłam również z polecenia kolegi. Zdałam za pierwszym razem, a byłam totalnym beztalęciem.
                Polecam, faktycznie zależy im na dobrej zdawalności. Byłam super przygotowana
    • Gość: ANNA Re: Gdzie na kurs prawa jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 22:16
      OSK CENTRUM.
      Robiłam kurs w tym ośrodku i nie mogę go polecić.
      Jazdy monotonne, z centrum na plac, tam jazda po łuku żeby za dużo chyba nie spalić benzyny a potem na parking i to samo. Można zwymiotować.
      Po wszystkim okazało się, że wiele mi brakuje.

• basia84jar Polecam naukę jazy Lopecik - zdałam za 1 razem ! 05.01.13, 21:38
        Właśnie wczoraj odebrałam swoje ukochane prawo jazdy!!! :)
        Zdałam za pierwszym razem i zrobiłam poruszenie wśród znajomych bo nie każdemu się to udaje ale ja od samego początku w to mocno wierzyłam i się udało ! :) Bardzo dziękuję panu Robertowi z Lopecika najpierw miałam z nim wykłady a potem jazdy i było super, tak spokojnego i opanowanego instruktora ze świeczką szukać :) Dostałam namiar od znajomego, który wcześniej tam robił i też zdał za pierwszym razem i teraz wiem, że ten ośrodek jest wart polecenia!
        Serdecznie pozdrawiam przyszłych kierowców ! :)
        Basia.J.
    • nananana444 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 31.05.12, 01:54
      Polecam bardzo OSK CILA z Osiedla Witosa !Na jazdach dodatkowych nauczyłam się 10 razy więcej niż w ośrodku, w którym chodziłam na kurs.Istruktor potrafi bardzo dobrze zauważyć z czym sobie nie radzimy i to naprawić. Bardzo polecam, dzięki niemu bardzo dużo się nauczyłam.
    • paco-88 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 08.11.12, 21:46
      Ja polecam szkołę Nauka Jazdy Smoliński sam poszedłem tam z polecenia moich znajomych i jestem bardzo zadowolony kurs zrobiłem szybko na wykłady można chodzić ile się chce. Jeżeli chodzi o jazdy to instruktor z którym jeździłem bardzo miły i sympatyczny. Polecem
      • housefc Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 13.01.13, 17:32
        A ja nie polecam. Wielka sztuka bez weny i wyobraźni byle tylko wyrobić godziny i zabrać kasę.
        Później trafiłem do OLAFA - było spoko. Szkoda, że nie wybrałem tego ośrodka od początku szkolenia
        • aleks1986 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 07.03.13, 18:32
          POLECAM OSK KLIŚ
          Robiłem kurs w innym ośrodku, jednakże nie czułem się dobrze przygotowany. Mojemu tacie znajomy polecił OSK KLIŚ, skorygowano tam moje błędy, wyjaśniono wszelkie wątpliwości, nigdy nie zdarzyło się, aby instruktorowi puściły choć odrobinę nerwy. Jeździłem z trzema instruktorami i każdy z nich wykazał się dużą cierpliwością i bardzo profesjonalnie podchodził do kursanta. Także na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i co zaowocowało jego zdaniem! Polecam! Nauka naprawdę na najlepszym poziomie! I w końcu tam nauczyli mnie jeździć!
          A Pani Marta po prostu rewelacyjnie tłumaczy parkowania i zawracania!
          Aleks
      • cosden Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 21.08.13, 14:18
        Z pełnym przekonaniem polecam LOK ten link - wiele ośrodków w różnych miastach i nawet moja rodzina z innych rejonów polski zachwalała sobie ich placówki.
    • ree.nia Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 31.03.13, 18:57
      Ja polecam osk plus a w szczególności pana Sławka dzięki niemu uwierzyłam że nie jestem "beznadziejnym przypadkiem" zobaczyłam ,że nauka jazdy może odbywać się w przyjemnej i nie nerwowej atmosferze zdałam za pierwszym razem w efekcie czego od 4 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką prawka.Ośrodek godny polecenia.
    • monika1255 Wyjazd do Czech na egzamin 03.08.15, 21:48
      Witam.Znalazłam informację,że w Katowicach znajduje się ośrodek szkoleniowy,który organizuje wyjazdy do Czech. Proszę o kontakt osoby które wiedzą coś na ten temat. Z góry dziękuję.

mail: margaret9412@wp.pl
    • silesianobserver1111 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 03.10.15, 09:26
      Polecam OSK Lider z Katowic - Zawodzia. Po długiej przerwie, bo po 6 latach wróciłam do pomysłu zdania prawa jazdy i dzięki Bogu trafiłam na tę szkołę. Wystarczyło 10 h dodatkowych i egzamin zdany. Szkoła poza praktycznym aspektem jazdy skupia się również na wymiarze psychologicznym młodego kierowcy, dzięki temu uspokoiłam własne emocje i nie dominowały już one na egzaminie praktycznym.
    • katowicedg Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 28.04.17, 17:37
      www.superprawojazdy.pl/szkola-bezpiecznej-jazdy-ecodrive-lisowski,8924.htm
      Polecam dzisiaj zdałem za pierwszym razem douczał mnie pan Łukasz Lisowski
      Pozdrawiam Dariusz G.
    • katowicedg Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 28.04.17, 17:40
      www.superprawojazdy.pl/szkola-bezpiecznej-jazdy-ecodrive-lisowski,8924.htm
      Polecam dzisiaj zdałem za pierwszym razem. Szkolił mnie Łukasz Lisowski. Pozdrawiam Darek G.
    • krukkk Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 25.07.24, 07:27
      Polecam OSK Silesia Mickiewicza instruktora Andrzeja Smoleń, szybko nauczyłem się dobrze jeździć.
    • arturdworski Re: Gdzie na kurs prawa jazdy 11.09.24, 06:47
      I ja się podpinam pod pytanie niby mieszkam w Sosnowcu ale do Katowic autobusem ma kilka minut. A i ja bym chciał z prawkiem na motor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka