Dodaj do ulubionych

ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:53
i znow Anders pokazal ze sa dobra i bradzo zgrana druzyną,chlopaki graja dobra siatkówke...zycze dalszych sukcesów
niech kazdy co ty byl cos napisze
pozdrawim mastera (Botka ktory gras jak "Młody Bóg" Kacze ktory zaczyna grac cora lepiej,Bola(mial dzis swoje 5 minut,Dyla ktory gra tak jak zawsze,Rafała no i Siebie :PPi BRaci (Gacka i GRAJocha)
Obserwuj wątek
    • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:57
      Borka!!!!!!pomyłka hehehehe
    • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:58
      i znowu popieram kolege ale nie do konca bo nie Botek tylko BOREK (dla tych
      ktorzy nie wiedza ->MASTER<-) pozdrawiam Volleyball Team Anders a szczegolnie
      Chachula ktory gral dzisiaj jak Mariusz W. To by bylo na tyle :D
      • Gość: mleko Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:22
        ciekawe co to za turniej?? chyba drużyn żeńskich <lol>
        • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:36
          na a na rozegraniu Twoja stara grala
        • Gość: siatka anders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:36
          hehe Anders a co to jest oni sa tak slabi oprocz jednej osoby to tam nikt
          niegra same lajzy ktore uwazaja sie za gwiazdy a nie maja pojecia o siatkowce
          tragedia wiele osob sie zemna zgodzi pozdro dla normalnych ludzi
          • Gość: master Re: anders IP: *.fanatyk.com 27.02.06, 10:33
            a ciekawe ty z jakiej szkoly jestes ? Traugutt ? Kopernik ? POZDRO for all
            players Anders and <Gacek> i <Wujek> <na zawsze razem>
    • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 17:18
      Siema:) No Anders dzisiaj pokazal kawalek dobrej siatkowi.Jedynym zawodnikiem
      ktory im sie jakos przeciwstawil byl Grajoch z Zerosmkiego,ktory byl
      praktycznie nie do zatrzymania w ataku.Pozdro dla Mastera<Giby> no i
      Dawidka<Chachula>:>
      • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:24
        tak "wujek" ma racje Grajoch byl jak pocisk,ten chlopak ma przed soba przyszlosc
        !!!ale musze tez powiedziec o jego bracie ktory tez ma pierd... w rece:)
        pozdrawiam wszystkich fanow napier...3 metra
        • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 17:29
          Musze stwierdzic ze najladniejszym atakiem wykazal sie Dawidek:) Ktory
          zapie..l z krotkiej w 3 metr,jego ulubione miejsce na boisku:> Jednak
          Master<giba> wykazal sie tez duzymi umiejetnosciami mimo dosc malego wzrostu,
          jednak cos technika to technika.Pozdro dla Grajocha:*
          • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:34
            tak cahchul to rasowy napier.....(taki siatkowkowy CHUCK NORRIS)ale kolega GRAJOCH mial zakonczone 3 sety to swiadczy o jego profesionalnym podejsciu do meczu i woli walki jest to zawodnik naprawde o duzej checi i ogromniej woli walki on przebija pilke przez blok tak jak CHUCK rozwala z polobrotu
            • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 17:40
              Chcialem jeszcze pozdrowic Bartka Balsama<Baliego>,gral dzisiaj na libero tak
              jak wczoraj Krzysiek "Igła" Ignaczak z Noliko Maseik,jego przyjecia byly w
              punkt a skutecznosc wyniosla blisko 30%. Pozdro dla Grajocha:*
              • Gość: lodzika Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:42
                tak Bali to nastepny "ZŁOTY CHŁOPIEC" swietlana przyszlosc przed nim
                • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 17:45
                  Nie wiem tylko czemu kolega Master taki cichy dzisiaj,chyba jest nazbyt
                  podjarany zwyciestwem w turnieju Wielkich Mistrzow,wkoncu gral dzisiaj
                  jak "Mlody Bog".Mam w polsce coraz zdolniejsza mlodziez.Pozdro dla Grajocha:*
                  • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:46
                    master aj low ju maj słit
                    • Gość: TWOJA STARA Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.i-dsl.info 16.02.06, 23:14
                      wąchać pały bambusy
      • kkolasinska Brawo 02.04.06, 18:09
        Brawo za tak udana gre!!!
    • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:54
      master jest zajety nauka na jutrzejsza klasowke z maty :) jak przystalo na
      Mlodego Boga musi dawac przyklad nie tylko na boisku ale i rozwniez w szkole w
      ktorej oczywiscie wiedzie prym :D Chachul ja low ju tu i aj low ju Grajocha i
      Gacka ,jestescie de best :*
      • Gość: zawiany chlopak Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:08
        Anders jest znowu wielki pozdro dla Mastera i Chchula
        • Gość: W.S.Z Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.net / *.flatpla.net 16.02.06, 19:11
          "Anders grac ku.. mac"------>Nio chlopaki Jazda...
          • Gość: Gonzo Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.net / *.flatpla.net 16.02.06, 19:13
            Nio powiem wam ze zagraliscie wysmienicie...Tylko szkoda ze w nastepnym roku juz
            tego nie pokazecie.....Wielka szkoda...
        • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 21:30
          Master cos sie nam tu opie...Na gg to sie odezwie ale posta nie
          napisze.Wogole to ja mu nie wierze,ze sie uczyl bo pewnie "Kylie" lecialo z
          glosnikow:D:D Pozdro dla Dawidka<Chachula>cos tez sie opie..:*
          • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:38
            a Wujek masz racje "Kylie" z glosnikow lecialo ale i ksiazka na biurku lezala
            wiec co nie co sie nauczylem z tej maty bo taka gwiazda siatkowki jak ja czyli -
            Master- (dla przyjaciol Rziba ) musi bardzo dobrze liczyc bo w niektorych
            sytuacjach musi liczyc sam na siebie :D post for Grajocha :)
            • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 21:40
              Widze,ze Giba wrocil z krainy nauki i wkoncu napisal jakiegos posta.Wogole to
              chyba trzeba napisac,ze "Kylie" to jest hicior ostatnich ferii no i wogole
              chyba miesiaca.Jutro po meczu jest wypad do Tevere!!Pisac kto idzie!!Pozdro dla
              Giba<na zawsza razem>:*
              • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:52
                popieram kolege Wujka hicior "Kylie" powinien zostac hymnem Polskiej Ligi
                Siatkowki Na Żwirze( pzrypominam ze sezon zaczyna sie po pierwszych roztopach,
                wszystkich chetnych zapraszamy)a narazie szlifyjemy forme na hali i......w
                Teverze,zwienczeniem kazdego treningu jest piwko w Teverze po ktorym forma
                rosnie w sile jesli jeszcze mieszasz z absolwentem to grasz jak Molody Bog
                czyli ja -Master- bez odbioru...
                • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 21:56
                  Dobrze ze o tym wspomniales Master.Sezon rusza za jakis miesiac moze
                  poltora.Zapraszamy wszystkich chetnych bo PLSNŻ jest prawie rowna poziomem z
                  PLS.Wogole wydaje mi sie ze siedziba PLSNŻ powinna znajdowac sie w
                  Teverze.Ostatnio lokal powiekszyli i mozna by wieksza grupka chodzic.Pozdro for
                  all:*
      • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 21:25
        Cos sie za bardzo uspokoiliscie,Master nie ucz sie tyle bo jutro piatek wiec
        wszystko zapomnisz.Wogole to Dawidek<Chachul>cos sie ostatnio zaniedbuje w
        nalce.Zaczal pic i chce wyciagnac Grajocha gdzies na bauns w sobote,jednak
        umiejetnosci siatkarskie ciagle ida w gore.Pozdro dla Gacka<sam jakos tak
        siedzi i postow nie pisze>
        • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 16.02.06, 21:47
          Wogole zabraklo naszego kochanego Mariusza W.<chodzi o Dawidka>i od razu nuda
          na forum.Master<Giba> sie gdzies ku.. zagubil,musi sie sie znowu jutro napic
          bo sie dretwy robi.Jak pil z Grajochem przez 15 dni to bylo MEGA a teraz
          pie.. ze sie uczyc zaczal.Pozdro dla Giby<na zawsze razem>:*
          • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:59
            wileki kom bak....z NORWIDA MAriusz W.byl jak zawsze szlifowac forme aby rozje...jutro Gmine Mykanow :P,a tak na marginesie to moze jutro gdzie na miasto idziemy a nie do TEVERE bo ja mam mecz o 21 i dam rady na Rakow bujac,co do GACKA to byl,jest i bedzie moim AJDOLEM pozdro
            KFC(kick form CHUCK)
            • Gość: tom Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:07
              no w tej edycji ligi szkolnej Anders też poszalał...
              • malarz2 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI 16.02.06, 23:15
                No to niech pani mgr Głowacka da wam trudne zadania :D Bardzo trudne :D :D :D

Jak ja nie lubię siatkarzy od 7 boleści.
                • Gość: karo Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:21
                  hmmmm Pani Głowacka?1 jessuuu miałam z nią zajęcia jak chodziłam tam do
                  szkoły... koszmar hihihi
            • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 17.02.06, 08:29
              Dawidku<Chachul> miasta odpada bo nie za bardzo jest za co tam jechac:> Poza
              tym Tevere zostalo oficjalna siedziba PLSNŻ,wiec dzisiaj jak co tydzien w
              piatek trzeba omowic ostatnie dni przy szlaneczce zimnego Żywca.Wogole
              Master<Giba> ja bede do Ciebie dzwonil albo ty call do mnie bo do 17 bede w
              szpitalu a musimy sie zgadac.Pozdro for Gacek:*<wogole chlopak nie czuje gry
              ostatnio>
      • Gość: Magic Giba daj mi do siebie numer GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:25
        Ty Giba daj mi do siebie numer gg bo chcialem pogadac
        • Gość: gośc Re: Giba daj mi do siebie numer GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 09:28
          501018914
    • Gość: Twoja stara Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.i-dsl.info 16.02.06, 23:15
      bambusy jesteście
      • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:05
        no to trudno ale moze jutro gdzies sie wybieramy?jak cos to na gg sie zgadamy pozdro for <WUJEK<GIBA<GACEK<CHACHUL>
        • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:48
          cos <Giba> nie ma dzisiaj weny do pisania to chyba przez ta klasowke z maty, a
          co do jutrzejszego wypadu to sie jeszcze pomysli, dzisiaj jest piatek i mecz na
          gim, ciekawe czy znowu doskonala forma wykaze sie Mlody(pseudonim POEY)i
          ciekawe co pokaze jedna z shining star polskiej siatkowki czyli <Gacek> Pozdro
          for all players Anders and for <Wujek> <Gacek>
          • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 17.02.06, 17:24
            Widze,ze Master sie przebudzil.Dawidek chyba sie przed meczem koncentruje bo
            Gmina Mykanow to ladne napie..cze,ale wierze ze sobie poradza.Co do jutra to
            ch.. wie bo z kasa krucho,mandat jeszcze trza zaplacic no i spodnie se
            kupic.Mecz juz niedlugo:>Dzisiejszym "czarnym koniem",moze okazac sie
            Andrzej,ktory bedzie gral za Dawidka.Pozdro for Giba<na zawsze razem>:*
            • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:41
              andrju jakis nowy ?ale i tak ja jestem jedyny i mnie nie da sie zastapic<aj low ju>
    • lesiu.pl Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI 16.02.06, 23:49
      Poprostu Jesteśmy Najlepsi i C H U J !!
    • Gość: AAA ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:43
      TERAZ PRAWDA
      • Gość: ja Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH IP: *.i-dsl.info 17.02.06, 18:55
        anders to cw..e
        • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH IP: *.fanatyk.com 17.02.06, 20:33
          Ah co to byl za mecz.Naprawde bardzo wyrownane i zaciety pojedynek.Przy stanie
          2:0 dla gospodarzy i stanie 24:23 przy pilce meczowej na zagrywke wszedl
          Grajoch i odmnil losy calego spotkania,ale o tym napisze wam Master<Giba> Teraz
          wypad do Tevere na zimna szklaneczke Żywca!!
          • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH IP: *.fanatyk.com 17.02.06, 22:40
            No juz jestesmy po wizycie w Tevere.Bylo calkiem,calkiem, no i familijna na
            dwoch to jest to,ladnie rozdyc sie mozna.Brakowalo nam tylko
            Dawidka<Chachula>,ktory toczyl zapewnie zaciety pojedynek z Gmina
            Mykanow.Dzisijszy dzien byl udany ale czegos Ciagle mi brakuje<Master chyba wie
            o co chodzi>Pozdro for all and I go to bad:*
          • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:45
            no musze przyznac ze <Wujek> zagral dzisiaj na bardzo wysokim poziomie,
            potwierdzajac to wspanialymi obronami jak "Igla" i wspaniala zagrywka
            jak "Pawel M" mial tez kilka bardzo dobrych atakow, no ale nie mozna pominac
            <Giby> najlepszego zawodnika na boisku ktory gral z wielkim poswieceniem
            (podbijal nawet pilki glowa)Pozdro for ekipa z Tevere
    • Gość: qewwqer I CO Z TEGO .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:32
      ...że wygrał nawet nie napisałeś co to za turniej
    • Gość: azs Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:57
      Najlepszy jest Norwid, dlatego jestem ciekawy co to był za turniej?
      A wogóle co to jest to liceum Andersa? Czy to liceum dla normalnych czy
      nbiepełnosprawnych?
      • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:44
        Liga wygrala z Gmina 2-1 bylo bardzo ciekawe spotkanie,choc mam teraz bol dupska to gralo sie super.....pozdrawiam (L.M i GIBE,GRAJOCHA,GACKA i MŁODEGO)
        • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 18.02.06, 07:37
          Widze,ze Liga Miejska sprawila niespodzianke pokonujac faworyzowana Gmine
          Mykanow,brawo dla Ciebie Dawidku:*.Dzisiaj jednak zyjemy mecz Drogremu w
          Świetochłowicach i turniejem dwojek siatkarskich na Czestochowiance.Pozdro for
          Dawidek<Chchachul>:*and <Giba i Gacek>
          • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:16
            turniej byl taki sobie lepiej bylo gdy gralem z BORKIEM:*moze w nastepna sobote bedzie lepiej
            • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 18.02.06, 19:24
              Wogole,to dzisiaj jest ku.. jakis dzien ch..owy taki:(Nuda w ch..,nie ma co
              robic,Drogrem polegl w Świetochłowicach i jeszcze SKRA wygrala:( Nikt postow
              tez nie pisze,nie wiem co sie z wami dzieje chlopaki.Jutro maly wypad do Tevere
              na zakonczenie weekendu<moze dzisiaj z <Masterem> tez tam zawitamy>Adas po
              pierwszym skoku jest w czolowce ale na medal nie ma szans<chyba,ze rekord
              skoczni jego>W pamieci pozostaje jeszcze wczorajszy mecz,naprawde zaciete
              widowisko,mimo eksperymentalnego skladu.Pozdro for Dawidek<Chachul> i
              Master<Giba>:*:*
              • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:32
                nudno?!ja mam dzien pelen przygod,pupa boli jak jasna cho.... po wczorajszym meczu!!!:D!!Dzis gralem troche na tym calym "GRAND PRIX"ale lipnie bylo moze za tydzien pogram z <MASTEREM>kto wie moze?pozdro dla ekipy z SOSNOWCA<Master>wam powie co to za ekipa
                • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:44
                  no kto wie moze sobota za tydzien bedzie nasza <Dawidku> a co do ekipy z
                  sosnowca to sa to 3 k..rwy ksiadz i kierowca ( wielkie dla nich POZDRO) dzien
                  dzisiaj bardzo nudnawy i obawiam sie ze dzisiaj pojde w puchy troche
                  wczesnie.Pozdro for <Grajoch> <Dawidek> <Gacek>
                  • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 18.02.06, 22:14
                    Wrocilismy z wypadu czyli POD-u<Powolny Obchod Dzielni>Na samym poczatku
                    zawitalismy do Tevere ale tam ku.. zeby siasc i zalapac sie na szklaneczke
                    zimnego Żywca dzisiaj to zapomnij,zaje..y lokal w ch...Swtwierdzilismy jednak
                    ze napic sie trzeba w sobote,wiec uderzylismy do Oskara<lokal maly,ale piwko
                    jest>Jutro dzien zapowiada sie chyba ciekawie,mecz Drogremu<moze sie po spodnie
                    wybiore:D:D>,a pozniej Tevere na zakonczenie.Pozdro for Minius<moze pojawi sie
                    na forum>Master<Giba>,pamietaj <na zawsze razem>:*:*
                    • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:34
                      tak jutro szlagier kolejki juz mam bilety kupione
                      grajoch trabke wez i bedzie gitara pozdro for all and gud najt
                      • Gość: cieplemajtki Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.i-dsl.info 18.02.06, 23:38
                        xaxaxaxax
            • Gość: rolson Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:30
              nie wiem czym sie podniecacie... od tego waszego slabego andersa w Częstochowie
              o niebo lepsze są takie szkoły jak: Norwid (mistrz Cz-wy), Traugutt (v-ce mistrz
              Cz-wy), Kopernik (III Miejsce) i jeszcze dużo innych szkół...
              • Gość: lodzika1 do rolson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:41
                juz lepszych nie ma bo my mamy 4 miejsce ,a gdyby nie Pilar to zamiast 4m-ca 3 m-ce bylo by ale i tak jest dobrze pozdro dal <PILARA i RESZTY>
              • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 21.02.06, 12:59
                Cos ktos sie nam na forum wpie.. ostatnio,trzeba porzadek zrobic.Dzisiaj
                byla komisja wojskowa:D,Wujek do stal A jak Armia:D Dzien jakis taki
                ch..owy,pogada zje..a i nic sie nieche.Mozna by gdzies jakis wypad zrobic ale
                nie ma za co:* Pozdro for Giba i Dawidek:*
                • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:21
                  panowie jestesmy na glownym ale jaja
                  cel osiagniety ale piszemy dalej <GIBA GRAJOCH>:*
                  • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 21.02.06, 19:15
                    Immposible is Nothing,wierzylem ze sie uda,ale wierze ze do konca lutego
                    przekroczymy magiczna licze 150 postow:> Caly dzien nuda:(,szkoda gadac bo nie
                    ma co robic:( Czekam tylko na piatek i sobote,bedzie mozna wkoncu odpoczac!!
                    Pozdro for Gacek<cos sie z nim dzieje ostatnio,codziennie sie chlopak uczy>
                    • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:29
                      a my w piatek jedziemy do Kłobucka na sparing jak cos to Grajoch dajesz znami <ale jako KIBIC> bo sklad jest juz gotow do walki <Gacek ucz sie ucz bo nauki to potegi klucz,a jak bedziesz mial duoz kluczy to zostaniesz woznym
                    • Gość: Wujek Re: Anders Wygral Turniej Siatkówki IP: *.fanatyk.com 22.02.06, 18:22
                      No i kolejny ciezki dzien za mna.Ku.. szkoda gadac,bo jest tak ch..owo.Wszyscy
                      sobie w siatke graja a ja musze sie gniezdzic w je..ym szpitalu:( Dobrze,ze
                      weekend juz za 2 dni i wtedy bedzie sie dzialo:D:D Pozdro for my
                      friends<Dawidek i Master>:*
                      • Gość: Wujek Re: Byle do piatku IP: *.fanatyk.com 22.02.06, 21:44
                        Nie wiem co sie w wami dzieje:( Master to juz wogole postow nie pisze!!Dawidek
                        tez cos sie od wczoraj opie..!!Master nie ucz sie tylko bo ku.. piatek juz
                        za 2 dni,a wiesz co oznacza weekend.Jutro najchujowszy dzien w szkole mnie
                        czeka ale co zrobisz,i jeszcze zabojcza godzina 7.30 no ale Wujek wybiera sie
                        dopiero na 8.20,takie zycie:> <Byle do piatku>
                        • Gość: master Re: Byle do piatku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:52
                          W sumie jak dla mnie i dla calej ekipy Andersa weekend zaczyna sie juz
                          dzisiaj :D <jutro tylko meczyk z Klobuckiem> <Dawidek> dzisiaj na WF sie
                          zajefajnie gralo ale strasznie mnie kolana bola, <Wujek> juz jutro <byle do
                          piatku> stanie sie faktem, wieczorem maly meczyk a pozniej dlugo
                          oczekiwana......szklaneczka piwka w teverze. Pozdro for <Wujek> <Dawidek>
                          <Gacek>
                          • Gość: lodzika1 Re: Byle do piatku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:08
                            tak dzis jest Ł jak ŁIKEND:)jutro mecz a poznije tez mecz i poznije tez mecz ale jazda w w sobote mecz <JUPI>pozdro for all < GIBA GRAJOCH GACEJ I ENDRJU---->>>JUTRO Z NAMI GRA
                            • Gość: Wujek Re: Byle do piatku IP: *.fanatyk.com 23.02.06, 21:03
                              Nareszcie w domu!!Od samego rana non stop na nogach!!Jeszcze ku.. wycieczka do
                              Auchana trwala ponad 2,5 godziny:( Heh jutro jade do Klobucka with team
                              Anders,ale bedzie sie dzialo:D:D Jutro rowniez weekend wiec nie ma na co
                              czeac:D:D
                              • Gość: lodzika1 Re: Byle do piatku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:51
                                ......łikend>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>i jeszcze tylko jutro spar
                                • Gość: Wujek Re: Wkoncu piatek:> IP: *.fanatyk.com 24.02.06, 07:09
                                  Nom i nareszcie weekend ale najpierw wyjazd na mecz with team
                                  Anders:>Popoludniu jak co piatek sparing z WSP,oj bedzie sie dzialo,zabrakanie
                                  Magica,no ale zastopi go Andriu:)Dzisiaj z wieczora wypad do Tevere,wiec trzeba
                                  juz pieniadze zbierac:D:D Pozdro for All:*:*
                                  • Gość: Wujek Re: Wkoncu piatek:> IP: *.fanatyk.com 24.02.06, 13:26
                                    Hehe ale dzialo sie w Klobucku na meczu:D:D Pasjonujace widowisko!!Mecz
                                    zakonczylem sie zwyciestem Andersa 3:2,ale wszystkiemu byl winien sedzia
                                    druzyny gospodarzy,ktory sedziowal bardzo stronniczo!!Na pochawale zasluguja
                                    wszyscy zawodnicy,jednak najlepiej gral dzisiaj Master<Gwodziu>:D,no ale inni
                                    rownierz mu nie ustepowali.Swoja zagrywka razil Dawidek i Kacza,ktorzy w ten
                                    spodob zdobywali cenne punkty:> Wieczorem mecz z WSP,wiec bedzie sie dzialo:D:D
                                    Ale o tym napisze poznym wieczorem jak wrocimy w wypadu do Tevere:>
                                    • Gość: lodzika1 Re: Wkoncu piatek:> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:33
                                      i fajnie bylo ide spac,a pozniej meczyk..........
                                      • Gość: Wujek Re: Wkoncu piatek:> IP: *.fanatyk.com 24.02.06, 22:43
                                        Mecz z WSP naprawde nam wyszedl mimo rezerowego skladu:) Niestety zdazylo sie
                                        kilka nieprzyjemnych pilek ale osiagnelismy w calym meczy dominacje:) Najlepiej
                                        chyba zaprezentowal sie Gacek,ktory byl niezadowny w przyjeciu i
                                        ataku,najgorzej chyba wypadlem ja,ale w ataku skutecznosc mialem bardzo
                                        wysoka.Jutro sobota wiec czeka mnie 18-nastka:D,oj bedzie sie dzialo.Pozdro for
                                        all:*
                                        • Gość: lodzika1 Re: Wkoncu piatek:> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:57
                                          ufff dopiero teraz czuje ze zyje..prysznic :Ppozdro for all and gut najt
                                          • Gość: Wujek Weekend sie konczy:( IP: *.fanatyk.com 26.02.06, 11:43
                                            Ja nie wiem,jak mnie nie ma to nikt postow nie pisze:(Wczoraj byla sobota,dlugo
                                            oczekiwany dzien przez wszystkich,wkoncu ostatki:( Czesc ekipy uderzyla do
                                            Portiera a druga czesc na 18-nastke.Wogole trzeba przyznac ze bylo MEGA!!Nawet
                                            Wujek jak nigdy sie bawil<wszystko dzieki fazie>Dzis popoludniu mecz
                                            Drogremu,zeby czas zabic.Pozdro for all<szczegolnie ekipa z Dabrowej Zielonej>:*
                                            • Gość: Wujek Re: Weekend sie konczy:( IP: *.fanatyk.com 26.02.06, 17:07
                                              A to sie porobilo.Nasz napie..cza,nasz Gacus ma noge w gipsie bo skrecil na
                                              meczu:( Ciezko bedzie teraz wogole jakis mecz zagrac:( Heh Drogrem niestety
                                              polegl,gdyz Gacka wykonczyli:( Dzisiaj jeszcze wypadzik do Tevere na jedno
                                              piwko:> Pozdro for Gacus:*<niech szybko do zdrowia wraca>
                                              • Gość: master Re: Weekend sie konczy:( IP: *.fanatyk.com 26.02.06, 17:55
                                                no trochu mnie tu nie bylo...sprobuje to nadrobic :) wczoraj dzien byl w
                                                kratke, niestety przegrany mecz ale byl wypad do Portera ktory byl udany choc
                                                trza bylo stac 15 minut do szatni, dzisiaj stalo sie cos strasznego shining
                                                star polskiej siatkowki (dla niekumatych <Gacek> ) skrecil staw skokowy :(
                                                wielkie dla niego POZDRO <jestesmy z Toba> POZDRO FOR EKIPA Z ANDERSA and
                                                <Wujek> :*( we belong together :D
                                                • Gość: lodzika1 łi lov ju GACEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:41
                                                  chlopaki moj leb co sie dzieje....,a jak z Gackiem pozdro for <GACEK<GIBA<GRAJOCH> :*
                                                • Gość: Wujek Re: Weekend sie konczy:( IP: *.fanatyk.com 26.02.06, 20:47
                                                  No i weekend sie konczy:(Ostatnie juz jego godziny zostaly:( W Tevere bylo
                                                  fajnie no ale nie do konca<tym co byli wiadomo o co chodzi>.Jutro niby
                                                  szkola,no ale chyba z Borkiem zrobimy sobie mega dlugi weekend:D:D Niedlugo w
                                                  puchy bo jakos dzisiaj moze spalem ze 3 godzinki:(Pozdro for my sweat team:*:*
                              • Gość: aaa Re: Byle do piatku IP: *.autocom.pl 23.03.06, 20:48
                                aaa
    • Gość: ździch Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:45
      juz nie moge... co mnie obchodzi jakiś Anders i to że wygrał jakiś turniej??
      zamknijcie ten głupi wątek bo wiadomo że w Czwie najlepszy jest norwid a ze
      szkół, które nie mają siatkarskiego profilu - traugutt i tyle... proszę moda by
      usunął ten wątek...
      • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 19.02.06, 09:00
        No wlasnie dzisiaj szlagier kolejki Drogrem-Ks Klomnice:D Pie.. jakis
        Norwid,bo sa wielcy to mysla,ze umieja grac!A Tragutt to jest ch.. nie
        szkola,maja sale ku.. jak szatnie na Polonii i mysla,ze umieja grac<wiecej
        szczescie niz umiejetnosci> Dawidku wezme dzisiaj trabke,bedzie doping obu
        strony bo friends,beda w obu ekipach.Nie zapominajmy dzisiaj tez jest AZS-
        Mostostal,ale relacje sms-owa bedzie przeprowadzal Mlody. Dzisiaj wypad do
        Tevere<siedzimy PLSNŻ> Pozdro for all:*
        • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:41
          temat jest fajny wiec nie wiem co sie czepiasz,wiadomo ze Ździch chodzi do TRAUGUTTa ktory dobrze gra w siate ale popieram Wuja maja bardzo malo sale co daje potem swoje efekty w obronie Pozdro for<GACEK I GIBA> ktorzy jedza rosół dzis troche pozniej bo mecz maja, a jutro jak to bywa w kazdej rodzinie pomidorowa na rosole z niedzieli:P
          • Gość: żdzich Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:48
            haha no w takim razie norwid to też cioty, wszystko fartem wygrywają a nie
            umiejętnościami... ciekawe tylko dlaczego te dwie szkoły wygrały ze wszystkimi
            w tym roku??
            • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:50
              ej debilu kto powiedzial ze jestescie ciotami czytaj kretynie dokladnie
              pozdro for <drogrem>
              • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 19.02.06, 22:25
                Widze,ze kolega Żdzich jest chyba z innego miasta.Z tego co wiem to nie Tragutt
                zajal 2 miesjce a Kopernik wiec kolega zyje chyba w innych czasach,no ale co mu
                zrobisz.Owszem Norwid jest najlepszy ale maja chlopakow z calej polski.Dzisiaj
                bylo zakonczenie weekendu:D Tevera to jest lokal mistrzow jednak.Master znow
                zaczyna sie szkola i co zrobisz,byle do piatku.Pozdro for ekipa z Tevere i
                Dawidka,ktorego z nami nie bylo:*
                • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 19.02.06, 22:28
                  Pomylka,Tragutt zajal drugie miejsce ale jak zawsze mieli wiecej szczescia niz
                  umiejetnosci,najlepszy byl zawsze AZS!!
                • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:02
                  nie bylo mnie bo to daleko:((
                  gud najt
    • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:47
      a WY co nic nie piszecie ha?!
      • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 20.02.06, 15:00
        Wlasnie Wujek wrocil ze szkoly:),juz mam jej dosc,no poprostu byle do
        piatku.Jak mamy pisac skoro w szkole jestesmy,moze mi to wytlumaczysz Dawidku!
        Zaraz wypad do szpitala na rehabilitacje<niechc mi sie jak ch..> Master pozniej
        na gg musimy pogadac:>
        • Gość: lodzika1 Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:31
          jakos trzeba trzymac 4 posty dziennie ja zaraz na trening a poznije slowka jeszcze z angola
          pozdro for all
          • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 20.02.06, 19:14
            Ja wogole nie wiem co sie dzieje z Masterem<Giba>,wogole juz 3 dzien postow nie
            pisze,nie wiem co z nim jest.Nuda w ch.. straszna jest:(Nie ma co robic nawet:(
            Jutro komisja wojskowa,pewnie bedzie A jak Armia,no ale co zrobisz takie
            zycie.POzdro for Master<Giba>:*:*
            • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:27
              a teraz <Master> reaktywacja, sory ziomale ze nie pisalem ale tak jakos wyszlo,
              w ogole tak jakos stracilem wene i nie wiem co mam pisac, wczoraj odbyl sie
              wspanialy mecz w wykonaniu druzyny <DROGREMU> ( POZDRO FOR ALL PLAYERS DROGREM)
              i teraz jestesmy siodmi:) POzdro dla <Dawidek> <Wujek> (masz racje byle do
              piatku) i <Gacek>
              • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 20.02.06, 19:33
                Wkoncu odezwal sie Master.Dej spokoj juz z ta szkola.Jedynie co to Dawidek ma
                dobrze bo jak zawsze w poniedzialek trening wiec sie nie nudzi.Wszystko bym
                oddal dzisiaj za zimne piwko,no ale co zrobisz jak nie ma z kim.Pozdro for all:*
                • Gość: master Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:38
                  no <Wujek> z kim to moze by bylo sie napic tylko ze nie ma za co, u <Giby>
                  krucho z kasa, a tu trzeba zbierac na piatek i na sobote. pozdro <JAK ZWYKLE>
                  • Gość: Wujek Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.fanatyk.com 20.02.06, 19:46
                    Sluchaj Master,ja wiem ze masz juz dlugi u mnie,no ale czego sie nie robi zeby
                    z friendsem sie piwka napic:D:D Jutro,moze wypad po spodnie wiec bedzie okazja
                    zeby je opic:D:D Ale co jak co najpierw zyje komisja:D:D Pozdro for all:*
                    • Gość: adasko ANDERS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:23
                      traugut wygral bo ma w skladzie goscia, ktory codzien trenuje w delicpolu, ale
                      chodzi do szkoly do trauguta, i 2 gosci co graja w ALSie. W sumie to tych 3
                      gosci tam wymiata. W nastepnym sezonie znowu rzadzic beda szkoly:
                      ANDERS!!!,traugutt, kopenik, no i Norwid ale tu pewne 1.miejsce.
                      • Gość: lodzika1 do adasko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:22
                        tak ten kolega to Karol pozdrawiam go,a Anders tez ma 3 zawodnikow w ALS i 2 w WOjewodzkiej lidze <wszystkich pozdrawiam > WUJEK w SOBOTE PORTER czeka i nie mow ze nie :* aj low ju
    • coolibeer21 Re: 22.02.06, 22:32
      mnie jakos to nie obchodzi i nie mam nic z tego zeby o tym pisac i rozglasniac
    • Gość: tom Re: ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI IP: *.ids.czest.pl 23.02.06, 18:17
      a gdzie znajduje się ta szkoła w Częstochowie ?
    • Gość: lodzika1 !@#$%^&*())(*&^%$#@! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:13
      nudddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: Wujek Ch..owy Dzien:( IP: *.fanatyk.com 27.02.06, 18:52
        Troche mnie tu nie bylo<znaczy sie od wczoraj>Jakos caly dzien w domu siedze
        ale czasu za duzo nie mialem,zeby cos napisac:(Dzien jest dzisiaj na maksa
        ch..owy!!Wogole zle sie czuje i strasznie mnie dynia napirdala,choc juz
        przechodzi:> Jutro wypad do szkoly,ale moze byc ciezko i nie wiadomo jak to
        bedzie.Kolega "siatka",to chyba z innej bajki jest no ale co mu zrobisz.Gacus
        lezy caly czas i sie ladnie nudzi,wspolczuje mu strasznie!! Pozdro for maj swit
        tim:*
        • Gość: bzzz Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:31
          A czy wiecie moze jak nazywa sie dokladnie ten chlopak co trenuje w deli-polu a
          chodzi do traugutta?? i dlaczego nie chodzi on do norwida?
          • Gość: master Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:23
            nie no panowie tragedia.....co za dzien.....nic tylko lezec w puchach, Pozdro
            for <Gacek> wracaj do zdrowia jak najszybciej bo z kim ja bede na rozgrzewce
            pilke odbijal :( i pozdro for <Wujek> glowa do gory, w koncu kiedys te ciezkie
            dni mina ;)i pzodro for <Dawidek> jutro szaleje na lyzwach
            • Gość: lodzika1 Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:55
              nuda jutro lyzwy i dalej nuda Boze ale do d..y dzien
              • malarz2 Strona www. 28.02.06, 00:34
                Jaki jest aktualny adres strony www Andersa.

Bo jak ja tam chodziłem to były zawsze przynajmniej 2 niezależne strony.

A teraz wpisuje w googlach ZS im. gen. Andersa i pokazuje mi się strona sprzed
                2 czy 3 lat.
                • Gość: lodzika1 do malarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:29
                  bo nikt nie modernizuje tej strony,poniweaz pani dyrektor ma to w .....
                  • malarz2 Re: do malarz 28.02.06, 17:54
                    No a mgr Królikowski czy mgr Bartosik ?? Co oni robią z uczniami na
                    informatyce?? Nie moge uwierzyć że Anders tak zszedł na psy!!
                    • Gość: Wujek Heh i weekend sie zaczal:> IP: *.fanatyk.com 28.02.06, 21:25
                      No i nareszcie wolne:> Ladnie sie juz postow nawalilo na formu:>
                      Przekroczylismy 100 wiec juz jest cos:) Dzisiaj bylo sie na meczu panow z
                      Norwida.Niestety chlopaki ulegli pierwszoligowcom z Sosnowca.Fajnie bylo bo
                      byly z nami..... :D:D,Master wie o co chodzi.Niedlugo w puchy bo choroba Wujka
                      bierze.Pozdro for shining star polish volleyball:* and Master und Dawidek:*:*
                      <we belong together>
                    • Gość: lodzika1 Re: do malarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:15
                      Ci mgr.juz w Andersie nie ucza
          • Gość: olo Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.man.czest.pl 05.03.06, 10:37
            bo nie dostal sie do Norwida
            • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ do olo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:25
              i co z tego i tak z 1 klasami z Norida by wygrali :Pznam ich i pozdrawiam cala ek z ANDERSA
            • Gość: Wujek Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.fanatyk.com 05.03.06, 17:05
              Prosze,prosze jaka nuda na forum:(Borka braklo i juz nic sie nie dzieje na tym
              swiecie.Caly dzien jest masakra:( Kurde moze jakis wypad do Tevere zrobic ale
              trzeba by pomyslec z kim no i za co ale do wieczora duzo czasu jeszcze.Dawidku
              Ala sie chyyba na Borka obrazila albo cus,moze lubi:> Pozdro for all:* <ciekawe
              jak Drogrem<hahaha>>
              • Gość: lodzika1 Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:15
                swoja droga ciekawe co za Ala ??ja siedze w domu i nuda mnie zjada jutro do szkoly nie ide,Grecki pisale ze on chyba tez bo goraczke ma bidula wiec pewnie choroba sie szykuje;(pozdro for <GRAJOCH><GIBA><GACEK>
            • Gość: ares Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:02
              i tu się mylisz...
              • Gość: lodzika1 do Ares IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:10
                kto sie myli ???
              • Gość: Wujek Re: Ch..owa szkola IP: *.fanatyk.com 06.03.06, 13:55
                Nom i zaczela sie znowu szkola:(Co zrobisz,chyba juz takie nasze marne
                zycie.Ciezko jest nam wszystkim tam chodzic,ale dzisiaj mialem w niej bardzo
                mily epizod.Master wrocil i powoli wszystko wraca do normy:D Pozdro for
                all:*:*<szczegolnie dla Ciebie ...... :*:*>
                • Gość: lodzika1 Re: Ch..owa szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:03
                  heheh kto w nie byl to byl :Pja dalej walcze ale jutro juz chyba sie wybiore pozdro for all:*TY Wujek,a co takiego sie w szkole stalo \?
                • Gość: master ale mnie smazy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:04
                  witam ekipe..trochu mnie tu nie bylo, nie wiem jak was ale mnie <wali jak
                  dzika>...POZDRO for <Dawidek> <Wujek> <Gacek> i reszta playerow z Andersa
        • darkshadow18 Re: Ch..owy Dzien:( 04.03.06, 19:44
          coś Ci chyba nie wychodza te rymy :PP, jesli jesteś dośc inteligentny to
          skapniesz się kim jestem.
          • Gość: Wujek Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.fanatyk.com 04.03.06, 20:41
            Dobrze wiem kim jestes:P Tak Dawidku zgadza sie to co myslisz,to ona!Moze teraz
            bedzie czasem z nami na forum pisac,ale to tylko od niej zalezy.Ciekawe co
            Borek do mpplayera zgral?Pewnie caly dzien Kylie sluchal:> Pozdro dla Ciebie
            Darkshadow18:*
            • Gość: lodzika1 Re: Ch..owy Dzien:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:46
              pozdrawiamy i milo nam bardzo ze zawitalas w nasze skromne progi :D
        • Gość: lodzika1 czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:47
          zaraz Master posta urodzi:)
          • Gość: master czwartek= 7 dni do matury IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.04.06, 23:06
            <PIONA> bo jakby inaczej :), powoli zaczyna do mnie docierac ze to juz za
            tydzien...<PIONA> for all
            • Gość: master sobota= 5 dni do matury IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.04.06, 11:50
              <PIONA>.......
              • Gość: lodzika1 Re: sobota= 5 dni do matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:51
                no to ja juz wrocil:)
                • grecki17 niedziela= 4 dni do matury 30.04.06, 22:31
                  <PIONA> bylem w tv :D
    • Gość: lodzika1 chory:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:18
      cos okropnego chory jestem masakra pozdro for <żIBA,GRAJOCH,GACEK>
      • malarz2 Re: chory:/ 01.03.06, 00:48
        No prosze. Jakich ciekawych rzeczy się można dowiedzieć. A powiedz mi jeszcze
        czy uczą: Smyka, Głowacka, Smokowa, Makowska, Stępień, Krawczykowa, Rogulka.
        • Gość: Wujek Re: chory:/ IP: *.fanatyk.com 01.03.06, 10:49
          Siema Siema.No cos pieknego bo weekend sie zaczal ale nuda jak ch..:( Master
          juz u mnie jest i vodka sie leje.Dawidku a co Ci jest,pewnie zescie z kleryakmi
          przegrali i teraz masz dola.Ale ogolnie to Ci wspoczuje bo masz zonka jak
          shining star czyli Gacek<nuda dniami i nocami>W kosciele fajnie bylo ale nas
          trochu przepizdzilo.Gacek krzyzowki w domku rozpie.. i Kylie z glosnikow
          nawala.Koncze juz tego posta bo ide sie napic i wpie..c tosta:D:D
          • Gość: lodzika Re: chory:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:05
            Wujek nie czuje kiedy rymuje:p Ja mam silne zapalenie gardla lipa jak nic ,a z klerykami wygralismy :Ppozdro for all
        • Gość: lodzika1 do malarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:03
          Smyka, Głowacka,Makowska i Stepien to dyrektorki,a tamci chyba juz na emeryturze sa
    • Gość: lodzika1 lodzika1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:21
      co jest z wami ojcowie????
      • Gość: Wujek Re: lodzika1 IP: *.fanatyk.com 01.03.06, 21:06
        Juz my wrocili z je..ego treningu.Szkoda gadac,najgorsza organizacja jaka
        kiedykolwiek widzialem,no ale co zrobisz.Wali mnie gardlo jak dzika.Jutro wypad
        do Tevere,wiec musi byc bardzo ciekawie:D:D Niedlugo kapiel i w puchy:) Pozdro
        dla chorych<Gacek i Dawidek>:*
        • Gość: lodzika1 WUJEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:38
          byliscie na poczesnej grac??hoho Włodek szalony trening zrobil,a co mu sie stalo /???ide spac bo gardlo mnie boli ze ło gut najt ewrybady :P
    • Gość: pilkarz andersik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:44
      hehe skonczcie juz z tymi bzdurami o andersie przeciez anders niema pojecia o
      grze w siatkowke same gwiazdory jak suliga i inni tragedia wiec niepiszcie juz
      wiecej bo sie smiac chce
      • Gość: lodzika1 Re: andersik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:00
        a w pilke tez nie umieja grac,a piszemy sobie na forum bo nudno pozatym nie ma gwiazdorow w tej szkole,a Suliga sie zmienil wiec co sie plujesz
        • Gość: Wujek Jeszcze 4 dni laby:> IP: *.fanatyk.com 02.03.06, 12:05
          Siemano wszystkim:* Ciezki dzien sie nam dzisiaj szykuje,ale wypad do Tevere
          wszystko zrehabilituje:>Borek juz u mnie siedzi i z Gackiem sie na telefon
          zamienil.Weza wali jak dzika bo z glosnikow leci muzyka.Pozdro dla wszystkich
          leci bo King Kong z DVD zaraz poleci:*
    • Gość: lodzika1 szo sie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:42
      halo zyjecie tam ....????nudze sie
      • Gość: master Re: szo sie dzieje IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 00:50
        siema siema...ale mnie lamie w kosciach, zle sie robi bo mnie choroba bierze
        ale jestem z tych kwardych i z <Dawidkiem> ktory tez nie czuje sie najlepiej
        serfujemy po internet. POZRDO for <Wujek> <Gacek> <Dawidek>
        • Gość: Wujek Re: szo sie dzieje IP: *.fanatyk.com 03.03.06, 10:12
          A szo to sie robi?Jacys frajerzy wyjebali nas z glownej strony,oj to ich bedzie
          kosztowac!!Wogole to nie bylo mnie tu chyba od wczoraj.Wypadzik do Tevere byl
          calkiem,calkiem no smiesznie bylo<"koze sobie mozesz pie..c",Ci co byli
          wiedza o co chodzi>Dzisiaj z rana odwidzilem lekarza i oznajmila mi,ze chory
          jestem ale jakos sie tym nie przejolem:D<ja z tych
          twardych<Giba><Dawidek>>Niedlugo jade z Masterem w gosci do P.Dawidka:* Pozdro
          for all:*<ch..owo ze juz nie ma nas na glownej:(>
          • Gość: Wujek Re: szo sie dzieje IP: *.fanatyk.com 03.03.06, 14:35
            No i juz jestesmy w domku.Kurcze jaki ten nasz Dawidek schorowany siedzi,ale
            jak friendsow zobacz to az sie lepiej poczul:)Herbatka byla ekstra,podziekuje
            mamie:* Jednak cos z Masterem sie dzieje,chyba go pie..ie w puchy choroba bo
            ciezko jakos tak dzisiaj chodzil.Dzisiaj pierwszy wolno weekend od jakichs 2-3
            miesiecy,nareszcie odpoczne.Pozdro for volleyball players:*
            • Gość: lodzika1 Re: szo sie dzieje