Dodaj do ulubionych

RAS co ty na to?

15.04.04, 22:57
Nie wiem jak Gorzelik, ale sa osoby, ktore piastuja niezle pozycje w
hierarchii RASU (czytaj wspaniale pazycje)ale o demokracji najmniejszego
pojecia nie maja i popieraja amerykansko-polska agresje w Iraku, ktora niczym
sie od hitlerowskiej nie rozni !

Jesli w gronach RASu takie osoby kierownicze miejsca znajduja, to zegnaj
SLASKU, prosze, zostancie lepiej przy "MATCE POLSCE" , ktora jest prekursorem
demokracji w Iraku i Wam tez taka sama "demokracje" zapewnic potrafi!
Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:59
      Ballest, czy ktoś Ci już powiedział, że jesteś debilem?
      • bolek5 Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:05
        Witam!

Gość portalu: ballest napisał(a):

> Ballest, czy ktoś Ci już powiedział, że jesteś debilem?

Wielu! Wprost albo w sposób zawoalowany. Dla Ballesta nie ma to jednak
        znaczenia. On ma misję ;)

Pozdrawiam

Bolek
        • slezan Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:08
          Z jakim wdziękiem zdemaskował RAŚ. Ale jeszcze nie odkrył, że w Falludży walczy
          po stronie amerykańskiej śląski batalion zwerbowany przez autonomistów. Jak
          spacyfikują sunnitów, Bush wymusi na Polsce przywrócenie autonomii:-)
          • wilym Z Falludzy 15.04.04, 23:13
            Czesc wszystkim,
            Jest fajnie! Nasz slaski batalion okopal sie na przedmiesciach, wczoraj
            dostalismy przelew z Bundesrepubliki to kupilismy pare piw i urzadzilismy
            niezla zabawe. Bundeswehra przyslala nam pare Leopardow, a Bush telegram z
            zapewnieniem, ze autonomia na Slasku bedzie. Nie moge niestety napisac wiecej,
            bo to tajmnica wojskowa, moge tylko napomknac, ze przejmujemy kontrole nad
            polskim kontyngentem i zolnierzami z Salwadoru. Namierzylismy tez ballesta -
            jest w Bagdadzie: rozdaje ulotki z Che Guevara i proporczyki FDJ.
            Odbior!
            • slezan Re: Z Falludzy 15.04.04, 23:21
              Witaj Wilym! Wiedziałem, że nadeją wreszcie dni chwały śląskiego oręża.
              Jesteśmy tu z Was dumni! Ostatnio w multipleksie w Katowicach pokzaywali
              kronike filmową. Przez ułamek sekundy widac było nasz dzielny batalion.
              Widziałem Cię Wilym w pierwszym szeregu. Nacierałeś napozycje wroga z różańcem
              w dłoni i pieśnią Eichendorff na ustach. Popłakałem się ze wzruszenia. Obok
              siedziała mała dziewczynka. Jadła popcorn i piła Coca-Colę. Łamiącym się głosem
              zwróciłem się do niej - patrzaj dziecino, ten dzielny wojak to Wilym! Walczy,
              byś mogła wreszcie żyć godnie na autonomicznym Śląsku, wolna od trosk i
              utrapień. Jej tatuś chyba nie zrozumiał, bo odezwał się do mnie niegrzecznie.
              Mówił coś o pedofilach. Ja się tym nie przejąłem, ale inni chyba tak, bo
              wyrzucili mnie z kina. Ale nic to! Wiem, że to dla sprawy! Trzymaj się Wilym!
              • Gość: Ślonzok Re: Z Falludzy IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 18:29
                Co wy fanzolicie! Prawdziwe Ślonzoki współpracują ze Kurdami i tępią tych
                wrednych Turków! Co mają poradzić te biydne Irakijczyki?
                Wy wierzycie we Busha?
                Łon popiero goroli ze Warszawy! Nikdy sie nie zgodzi popiyrać autonomie!
                Jak wygo Kerry to bydzie jako szansa. Ślonzoki niy popiyrejcie republikanów!
                Popiyraejcie małe narody takie jak my i z nimi współdziałejcie! Pyrsk
    • Gość: korn Re: RAS co ty na to? IP: *.chello.pl 15.04.04, 23:03
      odpowiadam ballestowi numer1:
      Twoj post to jeden wielki stek bzdur.
      sorki, to tylko moja osobista opinia.
      • ballest DO Gorzelika ! 15.04.04, 23:33
        Jesli to jest odpowiedz na moj zarzut, ze czolowi dzalacze RASu wlasciwie
        pozycje POLSKI popieraja i nie wiedza co wlasciwie slowo DEMOKRACJA oznacza, to
        GORZELIK, dziekujam , TAKICH SLAZAKOW znac nie chce, ale czekam na TWOJE
        SPROSTOWANIE!
        Nie wiem, czy Ty wlasciwych ludzi w Brukseli masz!????
        • gruboskorny_klon_bojowy Re: DO Gorzelika ! 15.04.04, 23:37
          ballest napisała:

> "Jesli to jest odpowiedz na moj zarzut, ze czolowi dzalacze RASu wlasciwie
          > pozycje POLSKI popieraja i nie wiedza co wlasciwie slowo DEMOKRACJA oznacza,
          to GORZELIK, dziekujam , TAKICH SLAZAKOW znac nie chce, ale czekam na TWOJE
          > SPROSTOWANIE!
          > Nie wiem, czy Ty wlasciwych ludzi w Brukseli masz!????"

Brawo RAŚ!!!!!! Wiwat Gorzelik!!!!!!
          Wreszcie krok w dobrym kierunku :-)

• slezan Re: DO Gorzelika ! 15.04.04, 23:38
          Niestety, nasz przewodniczący nie może zamieścić sprostowania, ponieważ udał
          się na inspekcję RAŚ-iowego batalionu walczącego pod Falludżą o autonomię
          Śląska. Wziął ze sobą krzyż żelazny po swoim ujku, żeby osobiście udekorować
          nim Wilyma za męstwo na polu bitwy.
          PS. Słyszałeś Ballest, że Saddama schwytał nasz dzielny batalion?
          • arnold7 Re: DO Gorzelika ! 15.04.04, 23:40
            slezan napisał:

> Niestety, nasz przewodniczący nie może zamieścić sprostowania, ponieważ udał
            > się na inspekcję RAŚ-iowego batalionu walczącego pod Falludżą o autonomię
            > Śląska. Wziął ze sobą krzyż żelazny po swoim ujku, żeby osobiście udekorować
            > nim Wilyma za męstwo na polu bitwy.
            > PS. Słyszałeś Ballest, że Saddama schwytał nasz dzielny batalion?

Ech, to boua szpica S`AR!
          • wilym Re: DO Gorzelika ! 15.04.04, 23:50
            Slezan, dziekuje za piekne slowa i wsparci duchowe jakie one przyniosly.
            Dzisiaj odwiedzil nas przewodniczacy RAS Jerzy Gorzelik. W naszym "Camp Hasiok"
            omawialismy z nim oraz Gergem Bushem i Tonym Blairem kwestie dalszej akcji w
            Iraku. Musialbys widziec te dzieci w irakich strojach ludowych niosace
            specjalnie na ten cel przygotowane slonske krupnioki i zakupione w samolotach
            LOT puszki Tichauera. Bylo naprawde pieknie.
            I tylko przykro nam sie zrobilo, kiedy TV Jazeera podala informacje, ze szyiccy
            powstancy w poludniowym Bagdadzie uzyli ballesta jako zywej tarczy. Chodzilo im
            o zbyt natarczywe pouczanie, mieli go dosc po prostu.
            Teraz niestety musimy negocjowac z nimi warunki zezwolenia tego agitatora.
            Podobno jest w tej chwili torturowany: kaza mu sluchac oberkow, a na dobranoc
            czytaja dziela zebrane Jana Dlugosza, ze szczegolnym uwzglednieniem fragmentow
            dotyczacych bitwy pod Grunwaldem, ktorej oczywiscie nie bylo :-)))
          • Gość: Ślonzok Re: DO Gorzelika ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 18:33
            Rasiowcy! Walczcie tu o nasz Ślonsk i dejcie pokoj tym biydnym Irakijczykom!
            • gruboskorny_klon_bojowy Re: DO Gorzelika ! 16.04.04, 18:37
              rzeczywiście biedni Irakijczycy: mieli swoje wolne niepodległe pańswo i
              wspaniałego przywódcę a teraz muszą cierpieć pod amerykańską, brytyjską i (co
              najgorsze) polską okupacją.
              • Gość: Ślonzok Re: IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 18:31
                Rzeczywiście, Saddama należało usunąć, ale dużo wcześniej gdy mordował naszych
                przyjaciół Kurdów w Haladży! Ale co jest winne społeczeństwo Iraku , że mieli
                dyktatora? A co do okupacji polskiej Iraku to prawda, jest to okupacja i należy
                im współczuć! Dziadkowie moji mogliby coś powiedzieć na temat polskiej okupacji
                śląska i o swoich prześladowaniach! Ślonzoki nie dejcie się wciągnąć do tych
                polskich prowokacji!
      • filozosia Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:37
        Gość portalu: korn napisał(a):

> odpowiadam ballestowi numer1:
        > Twoj post to jeden wielki stek bzdur.
        > sorki, to tylko moja osobista opinia.
        Witaj Korn, nie śpicie jeszcze, jak widać:)
        Pozdrawiam.
        Poczytam co piszecie, bo czeka mnie bezsenna noc.
        • freedom_fighter Do Gorzelika 15.04.04, 23:42
          Tak Panie Gorzelik, niech Pan osobiscie i to natychmiast ustosunkuje sie do
          zarzutow towarzysza ballesta!
          Panie Gorzelik, je vous accuse! Poparl Pan inwazje na Irak, tak? No to
          prosze,niech Pan sobie zapamieta:
          - jest Pan odpowiedzialny za cale zlo tego swiata
          - jest Pan lotrem, hultajem i urwipolciem
          - popiera Pan nieswiadomie Polske zamiast swiadomie poprzec na przyklad Syrie,
          Jemen lub Sudan
          - o demokracji nie ma Pan pojecia, bo jak ktos Kwachem obiadki jada jak Pan
          zapewne...
          - no i w dodaku kogo Pan w tej Brukseli obsadzasz?
          Odpowiedz Pan Panie Gorzelik, bo ja wrazenie mam nieodparte, ze Panu nie na RAS
          tylko na irackiej ropie zalezy! Pan jestes zwykly biznesmen, a nie slaski
          patriota! TFU!
          • filozosia Re: Do Gorzelika 16.04.04, 00:24
            freedom_fighter napisał:

> Tak Panie Gorzelik, niech Pan osobiscie i to natychmiast ustosunkuje sie do
            > zarzutow towarzysza ballesta!
            > Panie Gorzelik, je vous accuse! Poparl Pan inwazje na Irak, tak? No to
            > prosze,niech Pan sobie zapamieta:
            > - jest Pan odpowiedzialny za cale zlo tego swiata
            > - jest Pan lotrem, hultajem i urwipolciem
            > - popiera Pan nieswiadomie Polske zamiast swiadomie poprzec na przyklad
            Syrie,
            > Jemen lub Sudan
            > - o demokracji nie ma Pan pojecia, bo jak ktos Kwachem obiadki jada jak Pan
            > zapewne...
            > - no i w dodaku kogo Pan w tej Brukseli obsadzasz?
            > Odpowiedz Pan Panie Gorzelik, bo ja wrazenie mam nieodparte, ze Panu nie na
            RAS
            >
            > tylko na irackiej ropie zalezy! Pan jestes zwykly biznesmen, a nie slaski
            > patriota! TFU!
            No oczywiście, że odniosę się do tych inwektyw:
            - Inwazję na Irak oczywiście poparłam / po World Trace Center/ nie mogło być
            inaczej /szkoda, ze Osama siedzi w norze/
            - nie jestem żadnym uripołciem/ tu są lepsi/
            - popieram świadomie Polskę
            - o demokracji wiem tyle, że jak jest opozycja parlamentarna, to jest demokracja
            i tak wiem więcej od Leppera, więc spoko
            - z Kwachem nie jadam, bo on je tylko zupę kapuścianą, a ja wolę pieczeń wołową
            A poza tym znó na kapuście utył a ja nie chcę,
            - do Bruseli pojedzie Gero albo Psycho, bo potrafią dać czadu
            - na Irackiej ropie mi nie zależy, bo może znów siknie w Karlinie
            - i proszę na mnie nie pluć, bo się Kolego sam oplujesz
            - i kim Ty Kolego jesteś ?
        • ballest Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:48
          Slezan, Ty sobie zarty robisz z tematu, ktory jest decydujacy dla Slaska.
          Gorzelikiem byc moze sam jestes !!:-) ale to na uboczu, powiedz mi dlaczego ja
          i miliony innych mamy popierac w BRUKSELI S L O N S K I E NIETY, ktore choc
          studiowaly, nawet 10 Przykazan Bozych nie znaja, ale PYSK otwieraja !
          To zreszta sa nasze pieniadze, a ja NIETOW popierac nie bede, wierzmi!
          Zreszta Wilym wie, ze ja wlasnie w Brukseli znajomosci mam, ktore do dzis nigdy
          nie wykorzystalem!
          --
          • slezan Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:50
            Skąd wiedziałeś, że mam łącze satelitarne i nadaję spod Falludży? Za dużo
            wiesz - jutro robimy wjazd do Bagdadu i zabieramy Ci te gadżety z Che.
            • wilym Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:51
              Slezan, za pozno! Wlasnie negocjujemy warunki zwolnienia ballesta :-)))
              • arnold7 Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:52
                A jo ida nyny:))
              • ballest Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:02
                Wilym, wierz mi, mnie nigdy nie zwolnia ale Ty mozesz bardzo szybko wyfurgnac,
                nie , zes se ze mna skrachnou, ale Twoje spojrzenie na Swiat sa radykalne,
                powiem HITLEROWSKIE, a takie osoby nie moga reprezentowac Slazakow w Europie
                (czataj w b......) Na nastepnym zjezdzie RASu pokaze wam, gdzie kozka ma miod!
                Wasze dzisiejsze wpisy tez beda uwzglednione i Twoje SLEZAN !

--
                pyrsk
                ballest
                • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:07
                  Już drżymy! A co jeśli Ballest namówi władze RAŚ do przejrzenia naszych akt
                  osobowych? Co jeśli okaże się, że od dwóch lat zalegam ze składkami? Brrrrr, aż
                  strach pomyśleć.
                  • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:09
                    slezan napisał:

> Już drżymy! A co jeśli Ballest namówi władze RAŚ do przejrzenia naszych akt
                    > osobowych? Co jeśli okaże się, że od dwóch lat zalegam ze składkami? Brrrrr,
                    aż
                    >
                    > strach pomyśleć.
                    Ja tez sie boje. Taki Gorzelik na przyklad gotow powiedziec: Ty Slezan i ty
                    Wilym nie jestescie godni czlonkostwa w RAS. Tako rzecze ballest, a ballest
                    zawsze racje ma i nawet znajomosci w Brukseli, ktorych nie uruchamia :-)))
                • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:07
                  Wierz mi ballest, grafik mam ustalony na najblizszych 12 miesiecy :-))) Choc
                  chyba zaczne sie bac: nigdy nie wiadomo czego sie podziewac po nasladowcach
                  Pawlika Morozowa :-)))
                  Z ta kozka i miodem to mnie zagiales, za Chiny nie wim o co ci chodzi. A co do
                  zjazu RAS: jeli chodzi o najblizszy to musisz sie spieszyc. Najpierw wypisz
                  deklaracje (ale pamietaj o dwu wprowadzajacych), potem mozemy pogada o twoim
                  ewentualnym w nim uczestnictwie.
                  Mam tylko pytanie: urzadzisz nam noc dlugich nozy czy cos w podobnym stylu?
                  Pytam powaznie, przejalem sie!
                  • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:09
                    To Ballest jeszcze nie jest w RAŚ? W takim razie ja się wypisuję!
                    • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:11
                      Ballest jest z boku: obserwuje, doradza i kiwa palcem (Bozym oczywiscie)
                      • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:12
                        Szara eminencja RAŚ. To on ciągnie za sznurki. Nawet nie wiemy, komu się
                        naraziliśmy.
                        • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:14
                          Do tego glowny kadrowy w kilku punktach naszego globu. Oj chyba bedzie z nami
                          zle Slezan!
                          • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:15
                            Ostatnią kulę zostaw dla siebie!
                            • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:16
                              Zawsze mam tylko jedna!
                              • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:18
                                Nie wiem jak Ty, ale ja po tym, co usłyszałem gotów jestem wszystko odszczekać.
                                PRECZ Z BUSHEM! NIECH ŻYJE FIDEL! NIECH ŻYJE REWOLUCJA!
                                • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:19
                                  Slezan, zapisalem Ci w spadku dom, ksiazeczke PKO i samochod ballesta.
                                  Zegnaj bracie!
                                  • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:19
                                    Wspomnę Cię z łzą w oku.
          • wilym Re: RAS co ty na to? 15.04.04, 23:58
            ballest napisała:

> Slezan, Ty sobie zarty robisz z tematu, ktory jest decydujacy dla Slaska.
            Slask a sprawa iracka - kwestia byc albo nie byc 5 milionow Gornoslazakow. Irak
            to cos wiecej niz przekaz w TV - to chleb nasz powszedni!

> Gorzelikiem byc moze sam jestes !!:-)
            Dzisiaj Gorzelikiem jestem ja.

ale to na uboczu,
            na ktorym uboczu? A moze na poboczu? A moze zboczu?

powiedz mi dlaczego ja
            > i miliony innych mamy popierac w BRUKSELI S L O N S K I E NIETY,
            Ballest i jego miliony - calkiem jak Archaniol Gabriel na czele zastepow
            anielskich :-)))

ktore choc
            > studiowaly,
            Powiem ci cos ballest w zaufaniu - co c studiowali to najgorsza cholota. Serio!
            Ja sie z takimi na przyklad nie zadaje i calkiem przyzwoity jestem.

> nawet 10 Przykazan Bozych nie znaja, ale PYSK otwieraja !
            Jestm naprawde poruszony. To trzeba do prasy dac, do TV, radia, nie mozemy tego
            tak zostawic!

> To zreszta sa nasze pieniadze, a ja NIETOW popierac nie bede, wierzmi!
            Straszne. Nie wiem jak Slezan, ale ja ci wierze.

> Zreszta Wilym wie, ze ja wlasnie w Brukseli znajomosci mam, ktore do dzis
            nigdy
            >
            > nie wykorzystalem!
            Szkoda, moze kiedys by cie zaprosili i nawet nocleg zapewnili. A Bruksela
            pewnie fajna, podemonstrowac mozna, Marokanczykow duzo :-)))
            • ballest Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:19
              Widze, ze Was moje Wpisy "zatrudnily" ale to mni nie pomoga, ja przestane, jak
              PRAWDZIWI SLAZACY zrozumia, kto ich reprezentuje, a ja nie pozwole na to, zeby
              jakas kreatura ala MONIKA LEWINSKI dumnych Slazakow w Brukseli reprezentowala!
              NIE, to jestescie za mali!
              • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:21
                Wilym, robisz takie sztuki jak Monika Lewinsky? A wiesz, że nie podejrzewałem...
                • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:22
                  Kurde Slezan, ale nie mow chlopakom - dopiero sie ucze :-)))
              • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:21
                Ballest, a ja mysle, ze po prostu brakuje ci seksu.
                Rozbawiles mnie dzis setnie, teraz czas na sen. Pa, do jutra kolego :-)
                • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:22
                  A ja nie będę mógł po tym wszystkim spać...
                  • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:23
                    Popros ballesta, moze przeczyta Ci "Kubusia Puchatka" przez telefon.
                    • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:24
                      Jak się zgodzi to mu prześlę swój numer.
                      • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:25
                        ale to bedzie po arabsku, ze wstepem o wrednym Bushu :-)))
                        • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:26
                          Telepatia?
                          • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:29
                            slezan napisał:

> Telepatia?
                            lacza CIA :-)
                      • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:26
                        Ale on pewnie woli czerwonego kapturka z Bushem w roli złego wilka i Osamą jako
                        gajowym:-)
                        • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:27
                          Ok, to ja ide strzelic w kimono (mam tylko nadzieje, ze ballest nie oskarzy
                          mnie w zwiazku z tym o zabojstwo).
                          • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:28
                            A ja idę się upić. Niedługo wylecę z RAŚ-u, więc co mi tam.
                          • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:28
                            Wy się z nim certolicie, a ten wasz ballest to spaetersiedler z Gliwic, Teo S!
                            Chcecie więcej?
                            • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:31
                              Takich rzeczy się nie robi. Bez względu na wszystko.
                              • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:32
                                Mnie to te nie interesuje. Forum rzadzi sie wlasnymi prawami.
                                • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:34
                                  A co, Shloonzka solidarność plemienna?
                                  • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:36
                                    czyżbym wyczuwał zawiść?:-)
                                    • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:38
                                      Żal mi was-liżecie sobie nawzajem tyłeczki, ale jaj nie macie!
                                      • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:41
                                        Ale z Ciebie bohater! Ujawnić dane gościa, który wysłał Ci maila.
                                        • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:43
                                          Ba! Wspólnie herbatkę pijaliśmy :-)
                                          • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:45
                                            Publiczne forum to chyba nie jest właściwe miejsce na prywatne porachunki.
                                            • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:47
                                              Człowiek który poniża wszystkich do których się odnosi, butny, wredny, sam
                                              odnoszący się do konkretnych cech piszących osób, które zna zasługuje jedynie
                                              na takie samo traktowanie jakie sam stosuje. Teraz będzie zgrywał
                                              pokrzywdzonego, ale niech fiknie: mam kilka wątków z których będzie musiał się
                                              gęsto tłumaczyć.
                                              Jeśli tylko fiknie-zniszcze go!
                            • ballest Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:38
                              Gość portalu: ballest napisał(a):

> Wy się z nim certolicie, a ten wasz ballest to spaetersiedler z Gliwic, Teo
                              S!
                              > Chcecie więcej?
                              Napisz wiecej, wiesz,m ze mnie to kolo du.. lezy, jedynie Ty jestes dran, bo
                              sorawa jest w policji, bedziemy , albo zobyczymy jak sie to skonczy, bo mnie to
                              nie kosztuje ani grosza, koszty poniesiesz Ty, ale dzisiaj o tym nie wierz!
                              Dlaczego to zrobilem, wlasciwie takim swinia nie jestem, ale wpierw, za darmo a
                              drugi raz jestem ciekawy kto jest tym brudasem ktoremu zaufalem!
                              • Gość: ballest Re: RAS co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:41
                                I co, niemiecka policja zaaresztuje lokal otwarty 24 h na dobe? Rozbawiles mnie
                                kolego :-)))
                • ballest Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:28
                  Wilym, na zarty za pozno, kiedys ja zartowalem ,ale nie brales tego na serio!
                  Dzisiaj ja moge WAM pokazac, ze RAS to organizacja , ktora w swoich szeregach
                  zawiera osoby o rydykalnych pogladach , ktore sie ni czym nie roznia od
                  ISRAELSKICH nacjonalistow i z SS i UB sie identyfikuja !
                  Popieraja morderstwa USA i Polski w IRAKU! To SLAZACY nie robia, wiec precz z
                  taka RAS!
                  • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:30
                    A mówiłem Wilym, że lepiej złożyć samokrytykę. Teraz będziesz miał problemy. Ja
                    się odcinam. VIVA FIDEL! ES LEBE OSAMA! UP WITH SADDAM!
                    • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:31
                      Slezan, ty to sie umiesz ustawic! Niech Cie jasna cholera!
                      • slezan Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:32
                        To się nazywa śląski pragmatyzm:-)
                  • wilym Re: RAS co ty na to? 16.04.04, 00:30
                    Ballest, ilu ciebie jest tak na prawde?
                    • wilym do Slezana 16.04.04, 00:33
                      Chodzi Ci gg? Moje cos padlo!
                      • slezan Re: do Slezana 16.04.04, 00:35
                        gg to burżuazyjny wynalazek amerykańskich imperialistów
                        • wilym Re: do Slezana 16.04.04, 00:37
                          :-)))
                          Ok, teraz juz serio ide nyny-pora dla porzadnych obywateli.
                          Pyrsk
                          • slezan Re: do Slezana 16.04.04, 00:38
                            Pyrsk.
                            • ballest Kto komus dupe lize?! 16.04.04, 00:47
                              Fajue. ze probujecie wszystko w zarty obrocic, ZA POZNO! Wasze wypowiedzi beda
                              cytowane, poproscie o Vise do USA !!!
                              Nie wierze ze ja otrzymacie !!
                              • Gość: ballest Re: Kto komus dupe lize?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:49
                                Ballest do budy! Twoi kolesie okazali się mieczakami, ale ja ci będę
                                przypomina, że w Polsce przynajmniej kilka osób może cie podać do sądu.
                                WILLKOMMEN IN POLEN!
                                • ballest Re: Kto komus dupe lize?! 16.04.04, 00:59
                                  Syneczku, z toba uech tez nie skonczou, moze mnie to bedzie kosztowalo, ale
                                  chce TOBIE udowodnic, ze To co Ty zrobiles. - tego nie mozna robic, zreszta
                                  znasz regulamin !!
                                  Tak maprawde, to tylko z ciekawoscie kto partyzantem jest, zobacze czy Meg
                                  racje miala!
                                  • ballest Re: Kto komus dupe lize?! 16.04.04, 01:07
                                    ballest napisała:

> Syneczku, z toba uech tez nie skonczou, moze mnie to bedzie kosztowalo, ale
                                    > chce TOBIE udowodnic, ze To co Ty zrobiles. - tego nie mozna robic, zreszta
                                    > znasz regulamin !!
                                    > Tak maprawde, to tylko z ciekawoscie kto partyzantem jest, zobacze czy Meg
                                    > racje miala!

"Wy się z nim certolicie, a ten wasz ballest to spaetersiedler z Gliwic, Teo S!
                                    Chcecie więcej?"

Do tego wpisu sie odnosilem, ale ma napisac wiecej, facet mnie nie
                                    docenil, albo pijany jest i nie zna INTERNETU!
                                    Moze sie na to pozwolic, ale to je na socjalu, ale wtedy mu tez wspolczujem,
                                    nawet wtedy za to placic nie bede :-)
                                    • Gość: ballest Re: Kto komus dupe lize?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 01:16
                                      Hehehehehehe, Teofil Szyndzielorz z Bojkowa
                                      • rico-chorzow Re: Kto komus dupe lize?! 16.04.04, 10:58
                                        Jeronie!ście siy hopcy cało nooc z pieroonyn nagorszyli,dyć tera siy boya!We
                                        Brokseli!pieron mo znayomoości,bydzie kapowł,jak siy tyn pieron zaś nazywo?
                                        Bylewele,ach,niych bydzie Baleron,BALERON-pol-więc tak nabrzmiał-albo
                                        nabrzmiały jest-Ja,jo bou wetym Iraku,hciou tyn batalion ślonski
                                        uobejrzyć.Woyok,inkszo fana,kayś wele biouygo,fana mo ze gymby-hoby Tichauer?!-
                                        Uciykch!i tera co bydzie?key Baleron zacniy kapować,hopcy boyciy siy Balerona!
                                        Ze strachu tera som ida do dochtora,co mi keyś pedziou,mojy siwy komorki sou
                                        gelp-modry-swarc!

Pozor hopcy!z pieronym Baleronym!

Rico-Chorzow.
    • willi2 Re: RAS co ty na to? 17.04.04, 21:37
      Ballest Jo niymiou do nich zaufania od poczatku
      • ballest Re: RAS co ty na to? 18.04.04, 10:39
        Willi , mosz recht, duzo karierowiczow i Blenderow, nic nie maja drauf
        politycznie oprocz retoryki !

Dla mnie dobra retoryka jest tarcza niewiedzy i glupoty, polscy polityca sa
        tego najlepszym przykladem!
        • wilym Re: RAS co ty na to? 18.04.04, 11:13
          Ballest, polecam ci komedie pt. "Poranek kojota". Jest tam taka scena, ktora
          jak ulal pasuje do ciebie. Chodzi mi o koncowke, kiedy Jozefowicz mowi do
          czarnego charakteru imieniem Stefan mniej wiecej tak:
          - Ty jakis zestresowany jestes, ciagle pokrzykujesz, nikogo nie lubisz...
          Aha ballest. Uwazaj na frytki i jogurty :-)
          • gruboskorny_klon_bojowy Re: RAS co ty na to? 18.04.04, 11:16
            wilym napisał:

> "Ballest, polecam ci komedie pt. "Poranek kojota". Jest tam taka scena, ktora
            > jak ulal pasuje do ciebie. Chodzi mi o koncowke, kiedy Jozefowicz mowi do
            > czarnego charakteru imieniem Stefan mniej wiecej tak:
            > - Ty jakis zestresowany jestes, ciagle pokrzykujesz, nikogo nie lubisz...
            > Aha ballest. Uwazaj na frytki i jogurty :-)"

To nie bylo zby smaczne (z tym jogurtem) :-)
            • ballest Re: RAS co ty na to? 19.04.04, 10:17
              Godosz Wilym tylko ze frytkami smakuje, jednego na sniodanie, drugiego na obiad!
              Mysle, ze po takich kaskach dalej glodny bede !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka