Dodaj do ulubionych

Czy to jeszcze forum miejskie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 01:25
Od dłuższego czasu zauważam, że forum miejskie Katowice stało się kopią ogólnopolskich komentarzy i opinii. Żeby znaleźć informację o Katowicach trzeba przebrnąć przez masę wątków, które nie dotyczą Katowic. Zróbcie coś z tym. Po mojemu wszystkie te gościoswsko gilowskie antypisowskie posty pwinny być przenoszone na ogólnopolską dyskusję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: 64.18.130.* 27.03.11, 01:41
      Nie prowokuj .Taki admin-gnida ,który tu nie powinien sie odzywać zakłada wątki obrażające Pana Premiera jak ten przykładowy o cukrze ,niedotyczy to przecież Katowic. A ja powieszę jedną informacje ważną dla mieszkańcow Katowic .I ta gnida admin-niepis kasuje mi ją .
      Albo teraz ta gnida założyła wątek o Adamach na emeryturze ,gdzie to ma związek z Katowicami .Mogłabym jeszcze wymieniać wiele wątkow niedotyczących Katowic .Tylko nie wiem czy cię przekonam skoro juz jesteś uprzedzony i żadasz wykluczenia z forum ,które nie jest tylko twoje .Wiesz chyba czym pachną wykluczenia .
      • Gość: . Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 08:33
        forum.gazeta.pl/forum/w,59,123664337,123664337,O_tym_jak_obcy_chciala_zamienic_FK_w_okienko_Rydza.html
    • Gość: demona Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 08:58
      Czego szukasz panie 'obiektywny' napisz to poszukam ci bo widzę, że nie umiesz posługiwać się wyszukiwarką (górny prawy róg)
      gdzie możesz wpisać poszukiwanego autora , albo tytuł lub szukany fragment.
      Jak widzisz jest TU kilkanaście stron różnych wątków stworzonych raczej przez Katowiczan .
      Patrząc na twoje IP .internetdsl.tpnet.pl to raczej rzadko tu gościsz i od razu chcesz usuwać to co innych tu trzyma.
      Sam pies na paździerzu nie śpi i drugiemu nie da' jest takie powiedzenie ,które pasuje do ciebie
      obiekcie z IP: *.internetdsl.tpnet.pl.
      Daj czadu , a nie operuj miotłą albo pałą bo to żadna sztuka.
      Dopnij film lub demota i bierz udział w show katowic na forum gdzie kwitnie życie towarzyskie
      odwrotnie proporcjonalnie do życia w tzw centrum.

slask.naszemiasto.pl/forum/
      tu masz link (klupnij go paluchem) do forum stricte miejskiego .
      Może tam znajdziesz coś dla siebie i swoich interlokutorów .
      Najlepiej sam załóż tu obiektywny wątek i patrz jak będzie kwitł .
      tu jest la boehme la katowice
      www.youtube.com/watch?v=qMIZ6X0YJwU&feature=related
      compedre???
      • Gość: . Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 09:26
        O tak, tak ;))) forum.gazeta.pl/forum/w,59,123664337,123664337,O_tym_jak_obcy_chciala_zamienic_FK_w_okienko_Rydza.html
    • Gość: Katowiczanin Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.takihost.net 27.03.11, 09:46
      Wszytkie me.ndy Pi.Sowskie i niepi.sowskie, POwskie i reszta gilów z nosa, hanny i goście z psychiatryka powinny sobie założyć własne forum dla obłąkanych.

To nie miejsce na takie dyskusje o pseudopolityce, umówcie się na jakąś ustawkę w lesie!
      Siekiery, kije i noże sam Wam dostarczę i pewnie wielu forumowiczów się dołoży.
      • Gość: pismana Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 09:52
        załóż wątek własny czy ktoś ci przeszkadza?

załóż!!!
        a my pisowskie gilowskie hanny demony harcki nie będziemy ci przeszkadzać

masz to jak w banku gosciu z IP: *.takihost.net

• Gość: Katowiczanin Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.takihost.net 27.03.11, 13:16
          hahaha, już myślałem, że wice to tylko tolo1 tu wrzuca
          • Gość: welcomana Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 16:53
            Katowiczanin napisał:
            Wszytkie me.ndy Pi.Sowskie i niepi.sowskie, POwskie i reszta gilów z nosa, hanny i goście z psychiatryka powinny sobie założyć własne forum dla obłąkanych.

no i co ' ha,ha,ha '
            co jeszcze oprócz ubliżania i krytyki wniosłeś dzisiaj na forum fk
            otwarłeś japę i zamknąłeś japę
            ha,ha,ha, ha

www.dailymotion.pl/video/xbwv2t_rynek-w-katowicach-po-przebudowie_news

• Gość: olo Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 20:50
          załóż wątek własny czy ktoś ci przeszkadza? <zalozylem taki watek z apelem o odrobine powściągliwości ,nie obrażanie adwersarzy! I gdzie jest???? na jakiejs "oslej laweczce":):) pewnie jest jakis regulamin forum i zlamalem jAKIS ZAKAZ!!! moze mnie ktos oswiei dlaczego posty laduja w takim miejscu? Z gory dziekuje:)
        • Gość: pismana Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 21:07
          Jak to na wojnie .
          ale ale
          ty jesteś olo , który w tam założonym wątku zaledwie zaczął od krytyki
          napisałeś:
          Czytam sobie rozne fora i nie jestem delikatny ale to co sie dzieje naTYM forum przechodzi pojecie zwykłej ludzkiej przyzwoitości! Ludzie zastanówcie sie zanim coś napiszecie,to nie jest dobre miejce na wylądowywanie swoich frustracji a poglady polityczne nie powinny byc powodem do tak agresywnych i osobistych ataków na swoich oponentów!! Pozdrawiam olo :)...odpowiedz'nie czytaj to bedzie zla odowiedz':)

No i poszło bez ciebie , ale przez ciebie , a może dzięki tobie to już nie ma znaczenia.Pasie się na oślej bo nie miało to sensu większego jak wiele zresztą i bez reszty poruszanych tu
          bzdur,problemów i igraszek słownych.
          Poczytaj to tam i sobie osądź , ale aby nie psuć twórczej atmosfery to nie wracaj do starych sporów tylko alle i do przodu w lepsze klimaty .
          Może zaprezentuj swoją wizję nowej Polski (?) ale nie w konwencji anihilakreta i nie tego cukermana co cukier po 7 oferował , a tymczasem cukier jest po 4.78 w TESCO.
          Benzynę kupiłam dzisiaj po 5 .

www.youtube.com/watch?v=Mm_KSrSc2I8
          • Gość: olo Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:11
            Poczytaj to tam i sobie osądź , ale aby nie psuć twórczej atmosfery to nie wracaj do starych sporów tylko alle i do przodu w lepsze klimaty < . Chcialem poznac opinie innych uzytkownikow na temat 'tego politycznego zjawiska":) Poczytalem sobie "TAM" i nie mam pretensji:) ....tylko odrobine bylem zdziwiony:):):) ............. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re:do gościa obiektywnego IP: 64.18.130.* 27.03.11, 09:58
      W pierwszej odpowiedzi nie pisałam ,bo wydawało mi się ,że o prymitywnym chamie nie warto,który posługuje się IP*c201 msk.pl. Ale sam się wywołał do odpowiedzi. Uzasadnie ,że to prymityw.Pisał do mnie ,że jestem złodziejem (sic ) wchodząc na to forum ,bo to prywatne forum Michnika i że okradam Michnika .Taki niedouczony gnojek .Pisze rownież ,że zmieniam nicki .Prymitywny komuch i do tego bezbożny wie dobrze ,że zbanowal mnie admin -gnida już rok temu .Muszę szukać różnych bramek i prymityw nie wie ,że te bramki mają różne IP.I Robie nieraz testy czy z tych bramek mogę wyslać post .Na ten test ten prymitywny komuch odpowiada w ten sposób :
      forum.gazeta.pl/forum/w,59,123494056,123578846,Pochwa_sie_jej_rozwarla_i_stad_te_up_up_up_To_p.html
      \Pochwa się jej rozwarła i stąd te up, up, up. To pewnie od tej wiosny.

Na każdy wątek nawet nie wiedząc czego dotyczy odpowiada ,albo wkleja jakieś głupie i obleśne obrazki .Na jego wątki przestałam reagować ,bo to gnida która nie słucha RM ale potrafi w sposób niezwykle chamski opluwać Ojca Dyrektora .Dla mnie ta gnida jest nie grożna ,bo nie ma możliwosci wykasowywania moich wątków ,tylko komentuje je jak zwykle w sposób prymitywny .
      Prawdziwa gnidą jest admin ,który nie tylko ,że mnie zbanowal to jeszcze kasuje moje watki stanowiące ogłoszenia .
      A to ,że wklejam patriotyczne nieraz wątki , nie powinno nikogo dziwić ,gdyż pisałam ,że jestem wnuczką legionisty i córka Żołnierza Wyklętego i nie moge stać z boku ,gdy Polska staje sie kondominium rusko -niemieckim .

• Gość: działajka Re:do gościa obiektywnego IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 10:03
        ament
      • Gość: , Re:do gościa obiektywnego IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 10:21
        Jednym zdaniem obcy to podwójny ideał, potomek Belzebuba i Rydzola statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294665483_by_paulinkovac_500.jpg
        • Gość: działo Re:do gościa obiektywnego IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 10:28
          nie natrząsaj się z nieszczęścia bliźniego abyś nie doczekał takiego samego

niezbadane są wyroki boskie ( uwierz Tomku niewierny)

statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1296572825_by_Borysvip_500.jpg
          • Gość: . Re:do gościa obiektywnego IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 10:32
            statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1297944472_by_13xdarox13_500.jpg
            • Gość: działłł Re:do gościa obiektywnego IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 10:52
              świetna riposta!

a tera ida już

statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1296348567_by_niritana23_500.jpg
    • Gość: gość Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: 64.18.130.* 27.03.11, 10:12
      Nie pisałam ,ale wspomnę ,że walcząc ze mną prezes SMP Elżbieta Zadróż chciała w 2004 roku zmknąć mnie do psychuszki ,przysyłając do mni karetkę ze szpitala psychiatrycznego. I teraz te usłużne jej gnidy powtarzaja ,że jestem chora psychicznie ,ale kim jestem dobrze wiem, a że stalinowskie metody i stalinizm nie został potępiony , więc mogą sobie bezkarnie przy naszym chorym wymiarze sprawiedliwości używać .Ale ja wiem, że ci co mnie nazywają psychicznie chorą to są stalinowskimi prymitywami na usługach mafii spółdzielczej SMP.Liczą ,że coś im się dostanie od prezes ,.
      • Gość: ,.., Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 10:31
        www.chinmed.com/archiwum/arch_art/klimakterium.htm
      • extraschaf Re: Czy to jeszcze forum miejskie? 28.03.11, 08:54
        Pisałaś już o tym, tępa prostato, tyle razy, że nie chce się nawet ziewać.
        Nie znam prezes Zadróż ani nikogo ze Świata Maszyn, ale budzą oni moją
        (i zapewne nie tylko) coraz większą sympatię i zrozumienie. Życzę im sukcesu
        w umieszczeniu cię w zakładzie zamkniętym. Acha, i proszę przedtem znów
        podotykać jej twarzy.
        • Gość: demontia Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 09:47
          Takie jest Twoje słowo Ewangelii z rana skierowane do bliźniego z forum katowickiego?

extraschaf napisał:

> Pisałaś już o tym, tępa prostato, tyle razy, że nie chce się nawet ziewać.
          > Nie znam prezes Zadróż ani nikogo ze Świata Maszyn, ale budzą oni moją
          > (i zapewne nie tylko) coraz większą sympatię i zrozumienie. Życzę im sukcesu
          > w umieszczeniu cię w zakładzie zamkniętym. Acha, i proszę przedtem znów
          > podotykać jej twarzy.

Ttyle pogardy w tym tekście i złej karmy na wejściu , aż dziw skąd się to bierze?
        • Gość: obcy do extraschafa ,który nic nie pojmuje IP: 64.18.130.* 28.03.11, 23:38
          Życzę ci ,że byś siedział tak jak ja od lutego 2007roku na lawie oskarżonych
          tylko dlatego ,że to mafia i ma układy w Sądzie i Prokuraturze w Katowicach. Wie kanalia ,że jestem niewinna ,i że ten proces demoralizuje oszustów ze świata Maszyn. A w tym czasie dokonuje kanalia przestępstw ,zadłużania nas, włamywania się do naszych mieszkań robiac korupcjogenne remonty (więzienne drzwi ,wyprowadza nasze liczniki dla złodziei prądu na korytarze ) ,nie zdejmuje azbestu z bloków ,każe nam za wodę płacić po 180tys zl rocznie więcej niż to wynika ze wskazań wodomierzy .Wyłudza nasze podpisy in blanco cztery razy do roku .Uważa nas za podludzi,obsmarowując nas w swej tubie i wieszając głupie ogłoszenia na drzwiach wejściowych. Kanalia dlatego ,że ma nasze pieniądze niepodlegające naszej kontroli bawi sędziów .Daje głowę ,że ten mój proces jest tematem spotkań przy wódce sędziów jak można wykańczać ludzi tylko dlatego ,że jest się kanalią z dużą forsą .
          Ale myslę ,że jej kres kiedyś się skończy i zapłaci za zmarnowanie mi ponad cztery lat życia .
          Już sędziowie nie chcą prowadzić tego procesu ,jedna PaniSędzia poszła na macierzynski ,drugi Sędzia uciekł w chorobę .Ciekawa jestem co zrobi ten czwarty ,bo pierwsza Pani asesor sądząca pod dyktando adwokata wydała taki wyrok ,że Sąd Okręgowy go uchylił .Pewnie ten czwarty będzie zapoznawał sie z aktami do 2013 roku kiedy sprawa ulega przedawnieniu ,bo wie w jakie g....no go wkręcili .
          Dlatego życze ci abyś spotkał taką kanalie jak ja na swej drodze i abyś miał do czynienia z Sądami w III RP ,która powstała na kłamstwie okrągłostołowym a sędziowie nie zostali zlustrowani.Wtedy mnie zrozumiesz i nie będziesz pisał bzdur
          • Gość: atrolex Re: do extraschafa ,który nic nie pojmuje IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 23:47
            proszę nie karmić trolli
            niedokarmione same zdechną
            • Gość: obcy Re: do extraschafa ,który nic nie pojmuje IP: 64.18.130.* 29.03.11, 00:17
              On ,wcale nie zdycha ,pojawia się i atakuje mnie a ja mam tego nie zauważac i dać się obrażać .
    • bartoszcze Re: Czy to jeszcze forum miejskie? 27.03.11, 12:21
      Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> Od dłuższego czasu zauważam, że forum miejskie Katowice stało się kopią ogólnop
      > olskich komentarzy i opinii. Żeby znaleźć informację o Katowicach trzeba przebr
      > nąć przez masę wątków, które nie dotyczą Katowic. Zróbcie coś z tym.

To jest forum miejsko-regionalne, dla ścisłości.
      Jak widzisz wątki zaśmiecające, kliknij w kosz, lub zgłoś mailem na forum@agora.pl (bądź settembrini(at)gazeta.pl)
      Im więcej zgłoszeń, tym szybciej śmieci mogą zostać sprzątnięte.
      • Gość: gość Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: 64.18.130.* 27.03.11, 12:39
        No chyba ,że pochodzą te śmiecie ohydne od niepisa-admina -bartoszcze to mimo klikania w kosz rozrastają sie do setki wątkow .Musza tylko obrażac PiS (jak ten o cukrze i Panu Prezesie Kaczynskim ) i fałszować historie Polski to wtedy dostają glejt bezpieczenstwa i puchną sobie ,puchną . Bo tu admin -gnida mówi jak nam wolno mysleć na dany temat .(slynna demokracja Michnika ). I jeszcze obleśne i chamskie wątki o jakimś przekwitaniu mózgu osobnika o IP*c201 będa wisieć w nieskonczoność ,choćbym klikała sto razy .
        albo taki wątek ,prymitywa ;
        Sorry, nie wiedziałem, że nie masz cipki.
        forum.gazeta.pl/forum/w,59,123667508,123668715,Re_umiesz_czytac_to_czytaj.html
        Więc nie sluchaj co ta gnida -bartoszcze plecie ,bo on tu chce zaistnieć (podobno narcyz,ktoś tak o nim mówił )
        • Gość: pani Basia Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 12:47
          www.youtube.com/watch?v=3Cm3N007eIQ
          • Gość: gość Re: do Pani Basi IP: 64.18.130.* 27.03.11, 12:58
            Pani wie jak sie bartoszcze przypodobać ,on tego wątku nie skasuje . Taki wpis to jest to co podnosi poziom tego forum ,więcej takich wątkow . Moze inne fora umra śmiercią naturalną a nasze katowickie rozrośnie się .
            • Gość: zorba Re: do Pani gość IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 13:19

naucz się tańczyć
            • Gość: ,...., Re: do Pani Basi IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 13:26
              I o to właśnie chodzi! A nie o dupczenie o krzyżach, zniczach czy dziadkach, którzy podrzynali gardła komunistom i ich dzieciom więc są teraz bohaterami.
              • Gość: a Re: do Pani Basi IP: 64.18.130.* 27.03.11, 14:27
                c
        • Gość: gość Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: 64.18.130.* 27.03.11, 13:39
          wpolityce.pl/view/9180/_Ogromna_wiekszosc_ludzi__ktorzy_podjeli_walke_z_komunistami_i_zgineli__nie_ma_swych_grobow___Ale_IPN_sie_nie_poddaje.html
          chwała Bohaterom i pamięć po wszystkie czasy .
          • Gość: ,..., Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.c201.msk.pl 27.03.11, 14:11
            obcy, jeśli mówisz "a" to powiedz "b" i dodaj: Przeciwko milicjantom, żołnierzom LWP i wszystkim o lewicowych poglądach nie zapominając również o ich nieletnich dzieciach, które mogłyby mieć w dorosłym życiu lewicowe poglądy. A gdy "trzeba" było to również furmanów czy pracowników banków. Po prostu kula w łep żeby się nie przeciwstawiali bohaterom.
            • Gość: demoton Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 14:20
              przychodzili nocą jak zbóje.....

gdzieś to już grali

Przyszli nocą w uśpiony dom
              Zabierali nas chyłkiem jak zbóje
              Drzwi zamknięte otwierał łom
              Idą, idą pancry na "Wujek"

ale się ta muzyka miele.........

statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295287394_by_SesjaTyKurwo_500.jpg
              • Gość: harc mistrz =----> Czy to jeszcze jest Forum Katowic? Zapewne TAK... IP: *.1000lecie.pl 27.03.11, 16:34
                Gość: obiektywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl; 27.03.11, 01:25 - napisał(-a):
                Czy to jeszcze forum miejskie?
                Od dłuższego czasu zauważam, że forum miejskie Katowice stało się kopią ogólnopolskich komentarzy i opinii. Żeby znaleźć informację o Katowicach trzeba przebrnąć przez masę wątków, które nie dotyczą Katowic. Zróbcie coś z tym. Po mojemu wszystkie te gościoswsko gilowskie antypisowskie posty powinny być przenoszone na ogólnopolską dyskusję.

FORUM KATOWICE GW jest miejscem dla dyskusji podejmowanych przez Katowiczan na różne nurtujące ich tematy. Jest żywe i pulsujące różnorodnością tematyczną.
                W przeszłości zawsze - ilekroć było ono spychane do funkcji... "obwieszczeniowego słupa BIURA OGŁOSZEŃ I INFORMACJI MIEJSKICH" - stopniowo przechodziło w stan agonalny.(!)

Najlepszym wskaźnikiem bieżącej aktywności tego forum jest ilość wpisów dziennie oraz rozpiętość dat, wyszczególniona na pierwszej głównej stronie FK.
                Bywały już okresy świetności, a także lepsze lub gorsze tego naszego katowickiego FORUM.
                Były moderator FK ("Bartoszcze") mógłby na ten temat dużo opowiedzieć...

Nie da się "idealnie" wypośrodkować tematyki tego FORUM.
                Co powinno być podmiotem FK: czy miasto - jako miejsce, czy tego miasta - mieszkańcy?

Muszą zachowane być pewne sensowne proporcje w różnorodności podejmowanych na tym forum tematów dyskusji. Zaznaczam i podkreślam: d y s k u s j i .

Od'powiem żartobliwie autorowi wątku, gościowi "Obiektywnemu", który ma kłopoty ze "znalezieniem informacji o Katowicach" i musi nieborak... "przebrnąć przez masę wątków, które... nie dotyczą Katowic":
                LUDZKĄ RZECZĄ JEST BŁĄDZIĆ ("errare humanum est"); KTO PYTA - TEN NIE BŁĄDZI (są tytuły wątków, okienka wyszukiwarek itp.); SZUKAJCIE, A ZNAJDZIECIE... (mówi Biblia).

I to byłoby "w tym temacie" na tyle...
                (HKP)
                ...
                CZUWAJ UMIARZE I ROZSĄDKU, ABY WSZYSTKO NA FK BYŁO W PORZĄDKU!!!
                - Tańczmy, gdy gra muzyka... - tańczmy z Cyganami:
                www.youtube.com/watch?v=avO0vZb2S-8&feature=related
                • Gość: obiektywny Re:Harc mistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:48
                  W burdelu tez można nie błądzić, a zapytać o konkretną dziwkę...Podać ksywkę gil, gość, niepis itd.
                  • Gość: niepis Re: ""obiektywny"" IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 17:02
                    ty mnie nie mieszaj z gilem i gość -znaną bardziej tutaj jako OBCY .
                    Towarzystwo nawiedzone i nie dla mnie -ja ich tu tylko ćwiczę i
                    pobudzam krążenie tetryków ,co im dobrze robi .
                    • Gość: demonia Re: ""obiektywny"" IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 20:56
                      Ooj niepisq niepisq tak żeś w dziurę się wciskał temu obiektywnemu inaczej, że o mało nie rzygłam na pulpit !

napisał obiektywny:
                      W burdelu tez można nie błądzić, a zapytać o konkretną dziwkę...Podać ksywkę gil, gość, niepis itd
                      Przecież to się nie trzma kupy ani obiektywnie doopy a ty niepis pierwsze skrzypce lemingów
                      tłumaczysz się jak męska bladź

Gość portalu: niepis napisał(a):

> ty mnie nie mieszaj z gilem i gość -znaną bardziej tutaj jako OBCY .
                      > Towarzystwo nawiedzone i nie dla mnie -ja ich tu tylko ćwiczę i
                      > pobudzam krążenie tetryków ,co im dobrze robi .

kogo ty ćwiczysz ?
                      To gil po tobie jeździ jak po łysej kobyle.
                      Twój styl i polot jest jaki jest - trochę skromności by ci się przydało i będzie dobrze
                      tylko obiektywnie przestań zdradzać na vide swoich starych .

zdrada zdrada zdrada
                      • Gość: niepis Re: ""obiektywny"" IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 21:00
                        a ty mi demona siedzisz na ogonie i mogłabys się
                        odchudzic bo mi z tobą ciężko
                        • Gość: demonia Re: ""obiektywny"" IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 21:18
                          Dobra muza słowa adekwatne do prezentowanej postawy niepisa
                          • Gość: obiektywny Re: ""obiektywny"" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:30
                            Qrwa dzieci neostrady. Zachowujecie się jak najarane debile. Czy wy czytacie to co piszecie?
                            • Gość: demonia Re: ""obiektywny"" IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 21:32
                              Czego nie rozumiesz - może pomożemy obiektywnie pojąć
                            • Gość: obserw Re: ""obiektywny"" IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 10:00
                              Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> Qrwa dzieci neostrady. Zachowujecie się jak najarane debile. Czy wy czytacie to
                              > co piszecie?

Autor: Gość: obiektywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl

Gość 'obiektywny' wprowadza nowy sposób porozumiewania się na forum ?

Nie idźcie tą drogą - panie i panowie z fk.katowice

• Gość: gil Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 16:43
      Katowickie Forum gazeta.pl jest bardzo nowoczesne w swym tematycznym wymiarze.
      Porusza tematy dotyczące i Katowiczan i omawia sprawy trudne dla rządzących i opozycji z zakresu spraw gospodarczo - PO-litycznych.
      Administracja Forum i tak usuwa wiele wątków pod różnymi pretekstami. wiele kieruje na oślą ławkę wymagającą legalizacji. Pewne notki umierają same z siebie, bo są durne i na PO-ziomie PO-niżej pępka. Często " niepisy" stosują obrażliwe, chamskie i wstrętne komentarze, coś na kształt niesiołowskiego. Ale tacy oni już są i przy tej formie pseudo-dyskusji oni zapewne szczytują.
      PO-nadto odchodzą od ważkich spraw ludzkich wymagających naprawy, czy rzetelnego rozwiązania. Takie sprawy jak hazard w wydaniu PO, drożyzna na wszystko w wydaniu PO, zniszczona służba zdrowia przez PO, rozkradanie majątku państwowego, uśmiercanie Pielgrzymów w locie na Katyński Cmentarz z oddaniem śledztwa ruskim, itd, itp to przecież sprawy dotyczące również Katowiczan.
      Gratulacje, że miejskie , katowickie Forum staje się główną areną dyskusyjną obejmującą różnorodną tematykę , dorównując prawie salonowi 24, mimo, że tam operują wyjadacze dziennikarze i publicyści , ale również " swoi" .
      • Gość: pozdrowki Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 16:58
        www.youtube.com/watch?v=iKtI1h2ZOow
        • Gość: gil Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 22:07
          czy to " niepis " ?
          Tak go sobie wyobrażam, za przeproszeniem Waldka.
          • Gość: demonka Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 22:16
            nie nie nie
            to Walduś śmiał się za mnie z tego co naPISałeś niePISkowi
            a nad jego fizis muszę pomyśleć

Tak mi się kojarzy gil=pucek=muchokot teraz i po drugiej kadencji
            • Gość: gil Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 22:44
              Ciepło, ciepło......
              Pozdro.
              • Gość: niepis Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 10:11
                a mnie się kojarzy demotka= gilek :))
                muchokot spalony ,chochoł też ,teraz demotka ;)
                gilowy ZNOWU pisze sam ze sobą :))))))))))
                !!
                • Gość: demoncia Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 10:23
                  wystarczy cię poczytać
                  and all is clear
                  nie martw się
                  Jestem przy tobie pamiętam jestem przy tobie pamiętam czuuuuwam

niepis pita z forum
                  • Gość: niepis Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 17:32
                    ten z przodu to harcek! !
                    wypisz ,wymaluj !
                    • Gość: gil Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 21:47
                      Jakby śp. geremek . PO-myśl, wypisz, wymaluj.
                      PS. Bo uśmiechnię-tego " niepisa " , PO-zującego na Waldusia to już znamy.
                      • Gość: harc mistrz & HKP Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę, a tam... IP: *.1000lecie.pl 29.03.11, 15:00
                        ... taki fajny apel do ola-obserwatora II i filmik z YT zamieściłem, że aż, kurna... szkoda gadać (temat usuniętego wątku był: "TEGO FORUM NIE DA SIĘ CZYTAĆ").

A p e l :
                        KUPY PSIE... POSPRZĄTAJ LEPIEJ NA SWOIM OSIEDLU LUB WOKÓŁ SWOJEGO DOMU!!!
                        A NIE BIERZ SIĘ "OBIEKTYWNIE" ZA FORUM...
                        (hkp)
                        ...
                        CZUWAĆ I SIĘ... PO'CZUWAĆ Z TYMI GRABIAMI (JAK U HALAMY)... NA DŁUGIM DRĄŻKU!!! ;-)))))))

S ł o w o wstępne przed projekcją filmiku:
                        - Wiosna, panie sierżancie... "Sił zbrojnych" NA TO pełna mobilizacja:
                        ZRÓBCIE PO'RZĄDEK W POLSCE PRZED TYM KWIETNIEM: "pranie wstępne, wirowanie gaci, no i te bajery"... - Thank you wery much!:

F i l m i k :
                        www.youtube.com/watch?v=zmbbSX-gt78
                        • Gość: harc mistrz errata Re: Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę... IP: *.1000lecie.pl 29.03.11, 15:11
                          W/w link (dla poglądowego ułatwienia, "na niebiesko"):
                          www.youtube.com/watch?v=zmbbSX-gt78
                          • Gość: przy okazji Re: Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę... IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 16:02
                            forum.gazeta.pl/forum/w,396,123717357,123717357,Tego_forum_nie_da_sie_czytac_.html
                            do wglądu i osądu
                            oraz
                            kontynuacji
                            tej intelektualnej
                            masturbacji
                            p.s

przy okazjinaszawitryna.pl/ksiazki_103.html
                        • Gość: gość Re: Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę, a t IP: 64.18.130.* 29.03.11, 15:39
                          Ale twój wątek Harc-Mistrzu nie spełniał standardów Bartoszcze .Wg bartoszcze standardem jest opluwanie Prezesa Kaczyńskiego przez admina -niepisa. Niedawno Bartoszcze chwalił się ,że umie czytać a mnie kazał pożyczyć sobie elementarz od wnuczki sąsiadki .Ale czytać go w tej zawodówce nauczyli ale nie doszedl tam do trzeciej zasady dynamiki Newtona .I dlatego tak postepuje bo wydaje mu się ,że III zasada nie istnieje .
                          • Gość: harc mistrz & HKP Re: Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę... IP: *.1000lecie.pl 29.03.11, 17:49
                            Ten, wywalony na Oślą Ławkę, to nie był mój tylko "ola" wątek.
                            Ja tam zamieściłem tylko 1 wpis na temat "wiosennych porządków" w W-wie i buntu tamtejszej Straży Miejskiej, czyli "sił zbrojnych" pani prezydent Hanny Gronkiewicz-Waltz (HGW), w kwestii codziennego gaszenia zniczy i usuwania naniesionych TAM (przed Pałac Prezydencki) śmieci... "w pasie drogowym" ul. Krakowskie Przedmieście.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9337729,Straznicy_nie_chca_ochraniac_gaszenia_zniczy___Profanacja_.html
                            No i jeszcze był też ten z YT filmik, co we wpisie powyżej...
                            • Gość: olo Re: Podobny wątek olo wywalono na Oślą Ławkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:43
                              Ten, wywalony na Oślą Ławkę, to nie był mój tylko "ola" wątek.
                              Ja tam zamieściłem tylko 1 wpis na temat "wiosennych porządków" w W-wie i buntu tamtejszej Straży Miejskiej, czyli "sił zbrojnych" pani prezydent Hanny Gronkiewicz-Waltz (HGW), w kwestii codziennego gaszenia zniczy i usuwania naniesionych TAM (przed Pałac Prezydencki) śmieci... "w pasie drogowym" ul. Krakowskie Przedmieście. <tematem mojego postu byly wiosenne porzadki!:) i gaszenie zniczy!:)...smieci tam naniesione!!!:)......cale szczescie ze zostal przeniesiony byl zbyt ambitny :)
                      • Gość: niepis Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.152.150.27.dsl.dynamic.eranet.pl 29.03.11, 18:48
                        mógłby być lechu ale on taki jakiś w całości i nogi generała nie widać ..
                        mam wątpliwości..
                        • Gość: moher. blues Re: Czy to jeszcze forum miejskie? IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 19:38
                          objaśnienie 'pitania'

pita niepis z długą brodą
                          za nim z widłami gilek , a z gazetą.pl w lewej to harcek
                          reszta to mohery gościowa,ciotka i h-anna (ta co goni oszuka , ale pomyliła manify)

goń bolszewika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka