Gość: lll Reicher O.S. IP: *.197.240.19.threembb.co.uk 27.05.12, 03:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.microchip.net.pl 27.05.12, 08:32 Gościu jak Ci się nie podoba zawsze możesz stąd wyjechać....Weź tak zrób i nie mecz już ludzi swoim pseudo felietonami o dupie Maryny. Bakej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSTRAVAK Re: Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: 131.207.242.* 27.05.12, 08:39 Niestety, Peadar ma dużo racji w tym swoim prześmiewczym felietonie (a własnie taki jest cel pisania felietonów). Zdecydowanie nie popieram jazdy po pijoku czymkolwiek ale tylko chyba u nas rowerzyście odbiera się prawo jazdy. Bzdura totalna. Zapytaj jakiegoś czeskiego czy słowackiego policjanta, co o tym mysli - usłyszysz "a jaki jest sens odbierania uprawnień na inny pojazd gdy prowadziło się rower?" Nie widzisz oparów absurdu w tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UB_awiony Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 09:05 pracujący rower, z gorolami_górnikami wydobywającymi opał ekologiczny... www.youtube.com/watch?v=WMUlLi-KJfc Odpowiedz Link Zgłoś
rudi46 Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą 27.05.12, 10:11 Z Twoja wolnoscia daleko nie zajedziemy rowerzysci sa uczestnikami ruchu drogowego i nie tylko jak Ty jezdza po drzewach ale po ulicach a moze mi przy okazji wytlumaczysz jak to jest ze jezdzenie po pijaku samochodem tez jest zabronione a mimo to w tygodniu lapia srednio 700 do 1000 pijakow. A co do odbierania praw jazdy z w Niemczech nie tylko odbiora Tobie prawo jazdy ale zakaza kierowania wszystkimi pojazdami w tym rowniez samolotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo-fago Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.204.8.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 10:15 a jak to jest w przypadku jazdy po kielichu na wózku inwalidzkim lub hulajnodze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sassasaas Re: Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 11:33 jazda hulajnodze jest z (tego co wiem) traktowana przez przepisy jako normlany pieszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą 27.05.12, 18:29 A jak pijany posiadacz prawa jazdy, idac w stanie upilstwa na dwoch (lub czterech) konczynach, zostanie zlapany? Czy mu to prawo jazdy zabiora - w koncu jest potencjalnym prowadzacym pojazd mechaniczny i potencjalnie moze jechac po pijaku. Ze sie tym nie bedzie przejmowal - i jezdzil po pijaku bez tegoz prawa jazdy - to jest w Piastolandzie normalka. Pozdro! Polska Kargulem silna! Odpowiedz Link Zgłoś
tlum.cz Jak to jest w Czechach 27.05.12, 12:03 W 2006 r. czeskie radio publiczne pytało Policji RCz, czy grozi utrata prawa jazdy za jazdę po pijanemu na rowerze. Odpowiedź policji brzmiała: nie grozi utrata prawa jazdy, bo jadąc na rowerze, nie wykonuje się czynności, do której prawo jazdy zostało wydane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakapelita inferno Re: Jak to jest w Czechach IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 12:57 Panie Peadar, żeby choć deczko świetnych Pańskich felietonów, miało jakikolwiek wpływ na zmiany absurdalnie idiotycznych paragrafów i przepisów w tym kraju, byłbym z tego zadowolony, ale jak widać, wielu osobom, obywatelom tego kraju takie absurdy nie tylko nie przeszkadzają, dla wielu absurd to normalność, która deklasuje ich przed innymi narodami do poziomu gleby, a nie rozumiejąc normalności Świata, a za wyjawienie prawdy, nic innego nie potrafią jak tylko wyrzucać kogoś ze swojego kraju za ujawnienie nieprawidłowości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.12, 13:30 Droga Gazeto. Obiecuję pisać takie same bzdury jak ten gościu za połowę kasy. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Peadar de Burca: Za wolność moją i waszą IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 21:31 Sraty taty, a rzeczywistości jaka jest - każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś