astrim1 05.07.06, 10:23 Witam. Firma informaryczna z Sosnowca poszukuje pracownika do obsługi biura oraz w roli telemarketera. Nasza strona: www.astrim.eu Zainteresowanych proszę o kontakt: biuro@astrim.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witro44 Re: Praca w biurze - Sosnowiec 05.07.06, 13:25 Jestem obecnie rencistą MSWiA na stałe. Pracowałem jako telemarketre w Firmie Jura-Soft w Katowicach, kolejno w Firmie Proeko w Siemianowicach Sląskich na stanowisku Kierownika Telemarketingu. Ostatnie miejsce pracy to firma Medipol w Będzinie jako specjalista d/s rozliczeń z NFZ, prowadzenie biura, negocjacje z kontrachentami, zaopatrzenie, poczta, realizacja bieżących umów, podpisywanie i realizacja umów z nowymi firmamai na zasadzie współpracy oraz wiele innych czynności biurowych. Obsługuje komputer oraz wszelkie urządzenia biurowe. Z wykształcenia plastyk / praca w firmie reklamowej, projektowanie graficzne, programy COREL, World, Exel oraz programy firmowe / Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karola842 Re: Praca w biurze - Sosnowiec 06.07.06, 14:46 dzien doboy chciałam zgłosic swa oferte podjecia proponowanej pracy. Jestem studentką 2 roku. Prosze o pozutywne rozpatrzenie mojej prozby z powazaniem Karolina Filipowska Odpowiedz Link Zgłoś