cloux 20.06.16, 10:11 Witam, Zna ktoś jakiegoś dobrego adwokata który zajmuje się prawem spadkowym? Sprawa jest dość trudna. Jednocześnie takiego który nie bierze za wizytę więcej niż 100zł Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kalabis Re: Adwokat Katowice IP: *.metro-networks.pl 09.08.16, 15:40 Z Katowic polecam mecenas Chodań, pomogła mi uregulować kontakty z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejrycki Re: Adwokat Katowice 08.09.16, 09:36 Hej, może nie z Katowic, ale za to polecę Ci szczerze adwokata z Zabrza www.kancelaria-kalamala.pl/ - na prawdę pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
annagorka1988 Re: Adwokat Katowice 13.09.16, 10:45 Mogę z czystym sumieniem polecić Mecenasa Pawła Dłócioka www.dlociok.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.mykacz Re: Adwokat Katowice 08.10.16, 22:19 U nas po śmierci dziadka wszystkie kwestie związane z podziałem majątku prowadziła adwokat Anna Zawadzka, wygraliśmy sprawę także jestem z jej usług bardzo zadowolona. Ceny ma różne w zależności od spawy ale od nas nie wzięła dużo Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnella Re: Adwokat Katowice 08.10.16, 23:27 Też miałam problem ze spadkami po rodzicach, na szczęście pomogła mi Anna Zasada z Dąbrowy Górniczej. pani adwokat na prawdę zna się na rzeczy i wie co robić w trudnych sytuacjach, żeby pomóc swojemu klientowi Odpowiedz Link Zgłoś
tomeklib Re: Adwokat Katowice 28.10.16, 11:03 W Sosnowcu jest bardzo dobra Kancelaria kancelariasignum.pl/ i zajmują się również spadkami. Współpracują z geodetami, notariuszami, rzeczoznawcami majątkowymi więc naprawdę polecam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: Adwokat Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.16, 17:10 Bardzo dobry adwokat, profesjonalizm, pasja i zaangażowanie, mecenas Karina Chodań Odpowiedz Link Zgłoś
adwokatkatowice Re: Adwokat Katowice 24.02.17, 17:44 Jeżeli jeszcze jest to aktualne, polecamy Kancelarię Krzysztofa Bohosiewicza w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
tomekwik Re: Adwokat Katowice 26.02.17, 13:27 co racja to racja, Pan Wojciech z kancelarii Signum jest bardzo dobry w sprawie spadkowym i mnie po prostu uratował. Ale niestety ma dość odległe terminy rzędu 1,5 miesiąca do przodu bo po prostu ma tyle spraw. No ale moim zdaniem warto poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max99 Re: Adwokat Katowice IP: *.play-internet.pl 22.12.17, 07:21 Jak zalezy ci na skutecznosci, fachowej poradzie dobrych cenach to zgłoś się do kanecalrii Legaleo. Sam kiedys dlugo szukalem adwokata, a budżet mnie ograniczal i zorientowalem sie ze oni maja doskonale ceny na tle konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka40 Re: Adwokat Katowice IP: *.play-internet.pl 05.01.18, 07:52 Ogolnie jak sobie poszukasz na formach to bardzo polecają kancelarię Legaleo. Ja pare miesiecy temu wlasne tez stalam przed takm wyborem, czyli ktoremu prawnikowi powierzyc moja sprawe. zdecydowalam sie na pania Joannę z Legaleo wlasne i nie zaluje. drugi raz wybralabym tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.janiak12345 Re: Adwokat Katowice 21.04.18, 21:22 Powiem tak - Polecam Pawła Oziębłowskiego. Kancelarie polecił mi znajomy, choć byłem sceptycznie nastawiony. Umówiłem się na wizytę i szybko udało się ogarnąć moją sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
romekkopek Re: Adwokat Katowice 22.04.18, 22:51 ja tez polecam Oziębłowskiego! w kancelarii Pawla Oziębłowskiego jest ekipa na 5+! Naprawdę fajna współpraca nawet w takiej drobnej sprawie z jaką się zgłosiłem! Super :) jakby kogos interesowalo w czym pomaga to on ma strone ozieblowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata12345 Re: Adwokat Katowice 14.12.18, 12:26 Kancelaria Adwokacka dr. Erwina Kotłowskiego pracują tam na prawdę sami specjaliści z "ludzkim" podejściem do każdego z klientów. Wejdź do nich na stronę zadzwoń i porozmawiaj a na pewno znajdziecie wspólnie dobre wyjście z całej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
silesianin Re: Adwokat Katowice 22.02.22, 13:06 Rozwodowy prawnik Anna Golan z kancelaria prawnika rozwodowego. Można się dogadać na fajną stawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edytawar@o.pl Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 19.09.23, 23:26 Adwokat Magdalena Chróścielewska i jej kancelaria CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI Rzeczywiście wygrywają. Bardzo mocni w sprawach o spadek. Dobrze, że nie byli po drugiej stronie, tylko mojej:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patti86 Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 22.11.23, 21:26 Polecam Ci też Panią adwokat Magdalenę Chróścielewską. Tu masz namiar +48 666 609 065. chroscielewska-chroscielewski.com/ Wymiata w spadkach. Odpowiedz Link Zgłoś