Dodaj do ulubionych

poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowicach

24.01.17, 02:21
Witam wszystkich w Nowym Roku.
Czy ktos moze poleciec mi ostrego i uczciwego adwokata rozwodowego z Katowic lub okolicy?
dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • krakowiankadrugaitrzecia Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 10.02.17, 11:13
      Znam w Krakowie jednego i z Katowic tez mogę polecić dwie osoby , ale nie wiem czy można tak pisać nazwiska i telefony na forum , może podaj mejla.
      • nelka-2 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.02.17, 02:20
        jest mozesz to prosze napisz :simona69@gazeta.pl
        dziekuje.
    • nelka-2 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.02.17, 02:16
      email: simona69@gazeta.pl
      dziekuje bardzo.
      • krakowiankadrugaitrzecia Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 22.02.17, 07:29
        Sorry , nie wchodziłam na forum, dzisiaj wyśle mejla z namiarami :)
      • 4greg75 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 27.09.22, 16:16
        www.adwokat-chodan.com
    • adwokatkatowice Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 24.02.17, 17:50
      Oczywiście, rzecz jasna polecam swoją kancelarię w mieście Katowice. Uczciwość to podstawa w tego typu sprawach.
    • katarzyna.korus77 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 21.08.17, 19:57
      Skuteczny Adwokat w Katowicach dr Karina Chodań specjalizacja sprawy rodzinne, ale nie tylko, szybko sprawnie i skutecznie. Polecam Katarzyna
    • thannaaa Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 13.10.17, 11:09
      Nie wiem czy pomogę ale zobacz tu adwokat-szajdak.pl - mi kiedyś bardzo pomógł przy ściąganiu należności a wiem że rozwodami też się zajmuje. Tak na marginesie zna ktoś może w katowicach jakiegoś dobrego notariusza?
    • zbig.konarzewski Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 29.01.18, 13:37
      Ja polecam mecenas Chodań
    • damian.rotter Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 10.03.18, 12:39
      Ważne jest , żeby adwokat zajmował się sprawami rodzinnymi i miał doświadczenie, sam chodził na rozprawy, a nie wysługiwał się aplikantami lub tak jak niektórzy czynią mówił ,że sam/sama pani/pan sobie poradzi, bo też są tacy i z tego powodu według mnie trzeba szukać takiego, który ma dobre opinie ja polecam mecenas Chodań zajęła się moimi sprawami wyśmienicie, z zaangażowaniem i skutecznością poprowadziła mój rozwód i jestem jej ogromnie wdzięczny dla tego wszystkim ją polecam
    • a.janiak12345 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 20.04.18, 23:49
      Szczerze polecam kancelarię w Chorzowie Pawła Oziębłowskiego (ozieblowski.pl)! Jedyne, co napiszę to: świetna robota! Nie spodziewałem się tak szybkiego zażegnania sporu. Sami wiecie, jak to jest z rozwodami. Myślałem, że będę męczyć się z nim dobrych parę lat, a tu niespodzianka. Kancelaria godna polecenia.
    • zofia.leller Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 24.04.18, 09:54
      Bardzo dobry i sprawdzony adwokat tel 500282887
    • 2s_pl Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 11.11.18, 22:59
      Też byłem w podobnej potrzebie. Teraz mogę z czystym sumieniem polecić Panią Mecenas Wojdyło. Jest naprawdę dobra :) Namiary: www.biuraprawne.com/miasta/katowice.php?entities_type%5B%5D=&name=wojdy%C5%82o
    • beata12345 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.12.18, 12:21
      Polecam Ci Kancelarię dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego w Katowicach. Jedyne, co napiszę to: świetna robota! Nie spodziewałem się tak szybkiego zażegnania sporu. Sami wiecie, jak to jest z rozwodami. Jednak przeszli moje najśmielsze oczekiwania i wszystko zakończyło się sukcesem :)
      • agatanitecka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 04.03.19, 08:37
        Ja polecam mecenas Chodań z Katowic.
    • mlekomleko Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 15.12.18, 22:11
      Mam dobrego adwokata, który nie jednokrotnie pomógł mi w ciężkich sytuacjach. Co prawda nie Katowice, lecz Myszków więc niedaleko. Adwokat Andrzej Karpowicz. Zdecydowanie mogę polecić tego Pana. Pełen profesjonalizm i konkretna pomoc.
    • robski001 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 07.01.19, 19:04
      Pani mecenas Anna Bogus!!Katowice Trafilem na nia z polecnia. Ostra!!Mialem sprawe o dziec. Bardzo zaangazowana,niczego sie nie boi,walczy o wszystko i do konca. A zarazem pomocna pelna energi,cierpliwa(mozna sie wygadac) zadzwonic,poradzic.
    • asiaprust Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 18.01.19, 00:26
      Polecam rozpoczęcie poszukiwania od przeczytania tego poradnika

www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/ - Jak wybrać adwokata do sprawy

a przed podpisaniem umowy z adwokatem dodatkowo przeczytać jeszcze ten wpis

www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/
    • martaros12 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 25.01.19, 19:09
      Do wyboru adwokata trzeba podejść na SPOKOJNIE i dobrze się do tego PRZYGOTOWAĆ.

PRZYGOTOWAĆ musimy się na 2 sposoby:

po pierwsze powinniśmy z internetu opanować podstawy tematu o którym chcemy rozmawiać z adwokatem abyśmy wiedzieli dokładnie jakie pytania mamy zadać

po drugie musimy mieć podstawowe informacje o współpracy z prawnikami które też zdobędziemy w internecie np:

Jeśli mamy sprawę rozwodową:
      www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/

albo karną:
      www.blog.wybierzprawnika.com/jak-wybrac-adwokata-do-sprawy-karnej/

ważne jest też abyśmy wiedzieli na co zwrócić uwagę podczas podpisywania umowy z adwokatem:

www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/

To takie podstawy odnośnie wyboru prawnika czy to adwokata czy radcy prawnego
      • msyskiewicz Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 12.03.19, 11:18
        Ja polecam mecenas Karinę Chodań z Katowic, sprawy rodzinne to jej specjalność, pomogła mi.
        Dostałam rozwód i wreszcie mam spokój.
    • Gość: ewa_1 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.19, 13:16
      Adwokat Karolina Hańko Zarębska z Katowic. Trafiłam do niej z polecenia. Bardzo profesjonalna, a zarazem empatyczna osoba, która angażuje się w 100% w sprawę. Prowadziła moją sprawę rozwodową, która nie należała do łatwych, ale pomimo tego jej finał był dla mnie satysfakcjonujący.
    • Gość: Gość Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 11.04.19, 14:57
      Adwokat Alicja Kaszta z Opola i Kędzierzyna Koźla, najlepsza. Mnie reprezentowała w Katowicach.
    • barbara354 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 13.05.19, 12:09
      Na podstawie własnego doświadczenia mogę polecić Kancelarię Prawną Krzysztof Bilski kancelaria-prawna-katowice.eu/
      Miałam okazję współpracować z Panem Krzysztofem Bilskim i muszę przyznać że wywarł na mnie duże wrażenie. Rzetelny, doświadczony, z fachowym podejściem do klienta i przede wszystkim bardzo zaangażowany. Mogę jeszcze dodać że moją sprawą był podział majątku w której Pan Bilski spisał się na medal.
    • wiktorwiktor Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 10:51
      Z okolicy Katowic polecam pana Mateusza z Chrzanowa. Bardzo konkretny, opanowany, na sali sądowej potrafi zagiąć drugą stronę, moja była żona i jej pełnomocniczka nie wiedzieli co sie dzieje po rozprawie. Nie opowiada bajek ale mówi jasno jak sprawa wygląda, nie naciąga na niepotrzebne koszty. Polecam jego kancelarie www.kancelariamosor.pl
    • necelka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 12:27
      Katarzyna Necel-Smółka
      Będzin, ul. Piłsudskiego 24
      kancelarianecel.pl/kontakt/
      goo.gl/maps/neMozSXagfdj3BJy8
    • necelka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 12:36
      Zapraszam - Kancelaria Necel-Smółka Będzin
    • Gość: Mario Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 02.09.19, 13:06
      Jeśli dla Ciebie nie ma to żadnego znaczenia - jeśli chodzi o odległość to skontaktuj się z mecenasem Klimkowskim - 600 265 228. Facet prowadzi tylko sprawy rodzinne i zna się na rzeczy. Co prawda terminy ma odległe ale naprawdę warto się z nim spotkać chociażby na poradę aby przedstawił swój punkt widzenia.
    • Gość: Aga Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: 195.248.254.* 17.11.19, 08:23
      Adwokat od rozwodu w Katowicach tel 500282887 polecam Aga
    • Gość: stranger Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 01.12.19, 19:47
      kancelaria Klisz i Wspólnicy ma swój oddział w Katowicach, to mozesz się zcnimi skontaktowac i dogadać. Wiem, że mają super prawnika od rozwodów we Wrocławiu (adwokat Michał Dziedzic)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka