nelka-2 24.01.17, 02:21 Witam wszystkich w Nowym Roku. Czy ktos moze poleciec mi ostrego i uczciwego adwokata rozwodowego z Katowic lub okolicy? dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakowiankadrugaitrzecia Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 10.02.17, 11:13 Znam w Krakowie jednego i z Katowic tez mogę polecić dwie osoby , ale nie wiem czy można tak pisać nazwiska i telefony na forum , może podaj mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka-2 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.02.17, 02:20 jest mozesz to prosze napisz :simona69@gazeta.pl dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka-2 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.02.17, 02:16 email: simona69@gazeta.pl dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiankadrugaitrzecia Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 22.02.17, 07:29 Sorry , nie wchodziłam na forum, dzisiaj wyśle mejla z namiarami :) Odpowiedz Link Zgłoś
4greg75 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 27.09.22, 16:16 www.adwokat-chodan.com Odpowiedz Link Zgłoś
adwokatkatowice Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 24.02.17, 17:50 Oczywiście, rzecz jasna polecam swoją kancelarię w mieście Katowice. Uczciwość to podstawa w tego typu sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.korus77 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 21.08.17, 19:57 Skuteczny Adwokat w Katowicach dr Karina Chodań specjalizacja sprawy rodzinne, ale nie tylko, szybko sprawnie i skutecznie. Polecam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
thannaaa Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 13.10.17, 11:09 Nie wiem czy pomogę ale zobacz tu adwokat-szajdak.pl - mi kiedyś bardzo pomógł przy ściąganiu należności a wiem że rozwodami też się zajmuje. Tak na marginesie zna ktoś może w katowicach jakiegoś dobrego notariusza? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig.konarzewski Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 29.01.18, 13:37 Ja polecam mecenas Chodań Odpowiedz Link Zgłoś
damian.rotter Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 10.03.18, 12:39 Ważne jest , żeby adwokat zajmował się sprawami rodzinnymi i miał doświadczenie, sam chodził na rozprawy, a nie wysługiwał się aplikantami lub tak jak niektórzy czynią mówił ,że sam/sama pani/pan sobie poradzi, bo też są tacy i z tego powodu według mnie trzeba szukać takiego, który ma dobre opinie ja polecam mecenas Chodań zajęła się moimi sprawami wyśmienicie, z zaangażowaniem i skutecznością poprowadziła mój rozwód i jestem jej ogromnie wdzięczny dla tego wszystkim ją polecam Odpowiedz Link Zgłoś
a.janiak12345 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 20.04.18, 23:49 Szczerze polecam kancelarię w Chorzowie Pawła Oziębłowskiego (ozieblowski.pl)! Jedyne, co napiszę to: świetna robota! Nie spodziewałem się tak szybkiego zażegnania sporu. Sami wiecie, jak to jest z rozwodami. Myślałem, że będę męczyć się z nim dobrych parę lat, a tu niespodzianka. Kancelaria godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia.leller Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 24.04.18, 09:54 Bardzo dobry i sprawdzony adwokat tel 500282887 Odpowiedz Link Zgłoś
2s_pl Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 11.11.18, 22:59 Też byłem w podobnej potrzebie. Teraz mogę z czystym sumieniem polecić Panią Mecenas Wojdyło. Jest naprawdę dobra :) Namiary: www.biuraprawne.com/miasta/katowice.php?entities_type%5B%5D=&name=wojdy%C5%82o Odpowiedz Link Zgłoś
beata12345 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 14.12.18, 12:21 Polecam Ci Kancelarię dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego w Katowicach. Jedyne, co napiszę to: świetna robota! Nie spodziewałem się tak szybkiego zażegnania sporu. Sami wiecie, jak to jest z rozwodami. Jednak przeszli moje najśmielsze oczekiwania i wszystko zakończyło się sukcesem :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatanitecka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 04.03.19, 08:37 Ja polecam mecenas Chodań z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekomleko Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 15.12.18, 22:11 Mam dobrego adwokata, który nie jednokrotnie pomógł mi w ciężkich sytuacjach. Co prawda nie Katowice, lecz Myszków więc niedaleko. Adwokat Andrzej Karpowicz. Zdecydowanie mogę polecić tego Pana. Pełen profesjonalizm i konkretna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
robski001 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 07.01.19, 19:04 Pani mecenas Anna Bogus!!Katowice Trafilem na nia z polecnia. Ostra!!Mialem sprawe o dziec. Bardzo zaangazowana,niczego sie nie boi,walczy o wszystko i do konca. A zarazem pomocna pelna energi,cierpliwa(mozna sie wygadac) zadzwonic,poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaprust Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 18.01.19, 00:26 Polecam rozpoczęcie poszukiwania od przeczytania tego poradnika www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/ - Jak wybrać adwokata do sprawy a przed podpisaniem umowy z adwokatem dodatkowo przeczytać jeszcze ten wpis www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/ Odpowiedz Link Zgłoś
martaros12 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 25.01.19, 19:09 Do wyboru adwokata trzeba podejść na SPOKOJNIE i dobrze się do tego PRZYGOTOWAĆ. PRZYGOTOWAĆ musimy się na 2 sposoby: po pierwsze powinniśmy z internetu opanować podstawy tematu o którym chcemy rozmawiać z adwokatem abyśmy wiedzieli dokładnie jakie pytania mamy zadać po drugie musimy mieć podstawowe informacje o współpracy z prawnikami które też zdobędziemy w internecie np: Jeśli mamy sprawę rozwodową: www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/ albo karną: www.blog.wybierzprawnika.com/jak-wybrac-adwokata-do-sprawy-karnej/ ważne jest też abyśmy wiedzieli na co zwrócić uwagę podczas podpisywania umowy z adwokatem: www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/ To takie podstawy odnośnie wyboru prawnika czy to adwokata czy radcy prawnego Odpowiedz Link Zgłoś
msyskiewicz Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 12.03.19, 11:18 Ja polecam mecenas Karinę Chodań z Katowic, sprawy rodzinne to jej specjalność, pomogła mi. Dostałam rozwód i wreszcie mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa_1 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.19, 13:16 Adwokat Karolina Hańko Zarębska z Katowic. Trafiłam do niej z polecenia. Bardzo profesjonalna, a zarazem empatyczna osoba, która angażuje się w 100% w sprawę. Prowadziła moją sprawę rozwodową, która nie należała do łatwych, ale pomimo tego jej finał był dla mnie satysfakcjonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 11.04.19, 14:57 Adwokat Alicja Kaszta z Opola i Kędzierzyna Koźla, najlepsza. Mnie reprezentowała w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara354 Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 13.05.19, 12:09 Na podstawie własnego doświadczenia mogę polecić Kancelarię Prawną Krzysztof Bilski kancelaria-prawna-katowice.eu/ Miałam okazję współpracować z Panem Krzysztofem Bilskim i muszę przyznać że wywarł na mnie duże wrażenie. Rzetelny, doświadczony, z fachowym podejściem do klienta i przede wszystkim bardzo zaangażowany. Mogę jeszcze dodać że moją sprawą był podział majątku w której Pan Bilski spisał się na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorwiktor Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 10:51 Z okolicy Katowic polecam pana Mateusza z Chrzanowa. Bardzo konkretny, opanowany, na sali sądowej potrafi zagiąć drugą stronę, moja była żona i jej pełnomocniczka nie wiedzieli co sie dzieje po rozprawie. Nie opowiada bajek ale mówi jasno jak sprawa wygląda, nie naciąga na niepotrzebne koszty. Polecam jego kancelarie www.kancelariamosor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
necelka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 12:27 Katarzyna Necel-Smółka Będzin, ul. Piłsudskiego 24 kancelarianecel.pl/kontakt/ goo.gl/maps/neMozSXagfdj3BJy8 Odpowiedz Link Zgłoś
necelka Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic 06.06.19, 12:36 Zapraszam - Kancelaria Necel-Smółka Będzin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 02.09.19, 13:06 Jeśli dla Ciebie nie ma to żadnego znaczenia - jeśli chodzi o odległość to skontaktuj się z mecenasem Klimkowskim - 600 265 228. Facet prowadzi tylko sprawy rodzinne i zna się na rzeczy. Co prawda terminy ma odległe ale naprawdę warto się z nim spotkać chociażby na poradę aby przedstawił swój punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: 195.248.254.* 17.11.19, 08:23 Adwokat od rozwodu w Katowicach tel 500282887 polecam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: poszukiwany dobry adwokat rozwodowy w Katowic IP: *.play-internet.pl 01.12.19, 19:47 kancelaria Klisz i Wspólnicy ma swój oddział w Katowicach, to mozesz się zcnimi skontaktowac i dogadać. Wiem, że mają super prawnika od rozwodów we Wrocławiu (adwokat Michał Dziedzic) Odpowiedz Link Zgłoś