Gość: Bercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 06:04 Jeszcze kilka lat i będziemy pracować dla mongołów.Popi...ny kraj i jego przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.tieto.com 26.09.07, 08:15 Chcialbym sprostowac ze w tej firmie pracuja nie tylko absolwenci rybnickiego Centrum Kształcenia Inżynierów Politechniki Śląskiej, ale takze osoby, ktore skonczyly Akademie Ekonomicznom w Rybnickim Osrodku Naukowo Dydaktycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: 131.207.140.* 26.09.07, 08:35 Nie zgadzam się, że podano, że najwięcej osób jest z CKI!! Najwięcej osób u nas w TE pracuje z Akademii Ekonomicznej (Rybnicki Ośrodek Naukowo Dydaktyczny) - już ok. 20 osób!! Także jest klika przekłamań w artykule! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotreq Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:08 A jak z placa? Mozna dostac 3 czy 5 tys pln na reke? Odpowiedz Link Zgłoś
sqro Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech 26.09.07, 09:09 Jak PiSuary zienia konstytucje to ja tez wyp... do Czech, z ta drobna roznica, ze nie do pracy a na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.telpol.net.pl 26.09.07, 15:31 Ciekawe, że wraz z tym artykułem zbiegła się reklama opisywanej firmy, zachęcająca do składania aplikacji przez stażystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boboks Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.51.jawnet.pl 26.09.07, 19:56 Not to wyp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.ichtj.waw.pl 06.06.08, 10:48 Gość portalu: boboks napisał(a): > Not to wyp... I jeszcze tu wroci, zeby cie wyp...., do ancla, bo tam jest miejsce dla zlodziei (byyyznesmenow) oszukujacych swoich rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaweski Jakie warunki pracy w Tieto IP: 193.108.34.* 27.09.07, 10:34 Witam To może napiszcie coś więcej jak wygląda praca w Tieto : atmosfera, ści eżki kariery, rynek dla którego realizowane są projekty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.07, 08:20 i dobrze oto POLSKA tylko dla nieudacznikow i .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Ja zaczynam 1 października. Łatwiej mi dojechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:33 do Ostravy niż do Rybnika. I nie muszę płacić ZUS na emerytowanych górników, hutników, rolników i mundurówkę... Walcie się rodacy. Aha! Swoje wykształcenie już odpracowałem w Polsce, tyrając za grosze przez 10lat. Zostaną tylko mohery i emeryci, tylko z czego wam wypłacą wasze świadczenia. Z Bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś