Dodaj do ulubionych

Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 06:04
Jeszcze kilka lat i będziemy pracować dla mongołów.Popi...ny kraj i
jego przywódcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.tieto.com 26.09.07, 08:15
      Chcialbym sprostowac ze w tej firmie pracuja nie tylko absolwenci rybnickiego
      Centrum Kształcenia Inżynierów Politechniki Śląskiej, ale takze osoby, ktore
      skonczyly Akademie Ekonomicznom w Rybnickim Osrodku Naukowo Dydaktycznym.
    • Gość: Elvis Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: 131.207.140.* 26.09.07, 08:35
      Nie zgadzam się, że podano, że najwięcej osób jest z CKI!! Najwięcej
      osób u nas w TE pracuje z Akademii Ekonomicznej (Rybnicki Ośrodek
      Naukowo Dydaktyczny) - już ok. 20 osób!! Także jest klika przekłamań
      w artykule!
      • Gość: Piotreq Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:08
        A jak z placa? Mozna dostac 3 czy 5 tys pln na reke?
    • sqro Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech 26.09.07, 09:09
      Jak PiSuary zienia konstytucje to ja tez wyp... do Czech, z ta drobna roznica,
      ze nie do pracy a na stałe.
      • Gość: Grzegorz Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.telpol.net.pl 26.09.07, 15:31
        Ciekawe, że wraz z tym artykułem zbiegła się reklama opisywanej
        firmy, zachęcająca do składania aplikacji przez stażystów.
      • Gość: boboks Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.51.jawnet.pl 26.09.07, 19:56
        Not to wyp...
        • Gość: rrr Re: Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.ichtj.waw.pl 06.06.08, 10:48
          Gość portalu: boboks napisał(a):

> Not to wyp...

I jeszcze tu wroci, zeby cie wyp...., do ancla, bo tam jest miejsce dla zlodziei
          (byyyznesmenow) oszukujacych swoich rodakow.
    • Gość: ciekaweski Jakie warunki pracy w Tieto IP: 193.108.34.* 27.09.07, 10:34
      Witam
      To może napiszcie coś więcej jak wygląda praca w Tieto : atmosfera, ści
      eżki kariery, rynek dla którego realizowane są projekty,
    • Gość: skorpion Wykształcony inżynier wyjeżdża do Czech IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.07, 08:20
      i dobrze oto POLSKA tylko dla nieudacznikow i ....
      • Gość: marek Ja zaczynam 1 października. Łatwiej mi dojechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:33
        do Ostravy niż do Rybnika. I nie muszę płacić ZUS na emerytowanych górników, hutników, rolników i mundurówkę... Walcie się rodacy. Aha! Swoje wykształcenie już odpracowałem w Polsce, tyrając za grosze przez 10lat. Zostaną tylko mohery i emeryci, tylko z czego wam wypłacą wasze świadczenia. Z Bogiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka