bartoszcze 30.08.04, 14:22 ..tak z mojego punktu widzenia jako przyszłego moda:)) Jak bedziemy podchodzić do wątków, które się zaczną poważnie, a potem przerodzą w syf? Wywalamy cały wątek do Hasioka, czy jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan_ems Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 15:30 To Ci wiela nie łostanie ;-) Byłoby już całkiem dobrze, jakby tylko te prowokacyjne np. gorola7 do hasioka wciepywać. Odpowiedz Link
marcin841 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:19 samo wywalenie bezsensownych watków typu te taty_arnolda już wiele da, ale to jest pewien problem, na jednym forum kibicowskim działa zasady, że po 3 głosach za wywaleniem wywalamy, ale sadze iz tutaj to by sie nie sprawdziło Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:38 Dobry watek musi zostac, posty chamskie i spam na hasiok. Odpowiedz Link
marcin841 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:44 tylko co wtedy gdy dobry watek jest zasypywany postami chamskimi i spamem? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:50 marcin841 napisał: > tylko co wtedy gdy dobry watek jest zasypywany postami chamskimi i spamem? Przenosic te posty na hasiok Odpowiedz Link
stefan_ems Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:44 arnold7 napisał: > Dobry watek musi zostac, posty chamskie i spam na hasiok. Ja Arnie, yno to nie je take proste, bo jak przenosić to chyba całe wontki a nie poszczególne posty. Jo myślam, co jak by tyn modem mioł funkcja kasowanio, to by tysz boło całkiym dobrze. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:51 stefan_ems napisał: > arnold7 napisał: > > > Dobry watek musi zostac, posty chamskie i spam na hasiok. > > Ja Arnie, yno to nie je take proste, bo jak przenosić to chyba całe wontki a ni > e > poszczególne posty. Jo myślam, co jak by tyn modem mioł funkcja kasowanio, to b > y > tysz boło całkiym dobrze. > Jo mom tako mozliwosc wlonczono - przenoszenie wybranych postow na inne forum. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jeszcze jeden problem.. 30.08.04, 16:54 Wlyzcie sam, pokoza wom: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23093 Odpowiedz Link
psie.pole Re: Jeszcze jeden problem.. 31.08.04, 16:34 Wpisuj bartoszcze np. "wątek nie na temat. Prosze otoworzyć nowy wątek." Szkoda wszystko wyrzucać. Odpowiedz Link