Gość: jrs IP: *.sileman.net.pl 10.05.09, 21:29 Bay bay bogacze z Zabrza,1 liga czeka ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pejs hunter Otchłań coraz bliżej Górnika IP: 91.193.160.* 10.05.09, 21:34 Cóż, jak się nie umie ograć słabego KS Polesia, nie można grać w Ekstraklasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Adamczyk Otchłań coraz bliżej Górnika IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 22:09 Tego już za dużo ! Trzeba to głośno powiedzieć : Piłkarze Górnika to lalusie grający bez ambicji, uważający siebie za wielkie gwiazdy. Kasperczak to stary dziwoląg, nieudacznik, który ustawia drużynę defensywnie. Zarząd to kompletne ignoranty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: Otchłań coraz bliżej Górnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:28 Ważne że Ksperczak zainkasował przeszło pół miliona euro od września! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Otchłań coraz bliżej Górnika 11.05.09, 09:22 Otchłań może jest bliżej albo dalej. Prawdę się zobaczy dopiero po ostatniej kolejce. Nie skreślałbym Górnika, tego wielce zasłużonego klubu. Do zdobycia jest jeszcze 9 punktów. Wszystko się jeszcze może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Otchłań coraz bliżej Górnika IP: *.legnica.vectranet.pl 11.05.09, 10:19 "Zasługi nie mają tu nic do rzeczy." To mój ulubiony cytat z Clinta Eastwooda. Żyjemy dzisiaj, nie przed 50 laty. Punkty zdobywa się na boisku, a nie w oparciu o liczbę pucharów gablocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Otchłań coraz bliżej Górnika 11.05.09, 10:30 Gość portalu: Benek napisał(a): > "Zasługi nie mają tu nic do rzeczy." > > To mój ulubiony cytat z Clinta Eastwooda. > > Żyjemy dzisiaj, nie przed 50 laty. Punkty zdobywa się na boisku, a nie w oparci > u > o liczbę pucharów gablocie. No ale o co chodzi ? Przecież napisałem, że Górnik ma jeszcze jakąś szanse. I ma ją wykorzystać na boisku. A miło byloby gdyby w lidze się ostał. A dawnych zsaług i jego wielkiej historii nikt mu nie odbierze. W tym przypadku piekna tradycja moze pomoc tylko w jednym wypadku, mobilizacji zawodników do grania o "życie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Re: Otchłań coraz bliżej Górnika IP: 83.238.76.* 11.05.09, 11:58 Miałem coś napisać, ale pit-zeolit wyciął mi numer i napisał to przede mną. Ja mam swoją dewizę, " Wierzyć i nie tracić nadziei" - do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Otchłań coraz bliżej Górnika IP: *.lanet.net.pl 11.05.09, 16:17 Może te dziady coś sprzedadzą z gabloty to będzie dla sędziów a Hajtek to szmacierz bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś