Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na....

13.04.07, 10:41
Zachciało mi się placków ziemniaczanych, takich smacznych chrupiących. Mogą
być z pieczarkami i sosikiem :)
Obserwuj wątek
    • kelo Re: Mam ochotę na.... 13.04.07, 11:54
      Placki wcinam jedynie U Babci Maliny w Krakowie na Agiehu. Po Węgiersku i nigdy nie jestem w stanie opchnąć całej porcji. Natomiast wczoraj zrobiłem pizzę przeddyplomową dla mojego syna i jego lubej (właśnie bronią). Jak zwykle była za mała.
      • magdalina20 Re: Mam ochotę na.... 15.04.07, 00:11
        hehe czyzby Twoj syn chodził do plastyka;)??
        • o-l-o Re: Mam ochotę na.... 25.08.07, 14:41
          Tak chodził do plastyka. I zaręczam, drugi raz nie popełniłby tego błędu. Dostał się na ASP do Katowic z czwartego miejsca na 72 kandydatów, a dyplom w plastyku dzięki swojemu promotorowi, a kiedyś mojemu uczniowi (tak, wstydzę się), obronił na ... cztery. Odradzam każdemu rozsądnemu człowiekowi, który chce zachować godność, indywidualność i chce spoglądać w lustro widząc w nim tylko siebie, tę szkołę.

PS. Zmieniam nicka, bo odznaczanie moda nastręcza fatygi.
          • o-l-o Re: Mam ochotę na.... 25.08.07, 14:43
            Poniższy post jest odpowiedzią na zapytanie Magdaliny. Czekałem aż skończy szkołę.
            • reivena Re: Mam ochotę na.... 04.09.07, 10:43
              gołąbki :))))
              • baja88 Re: Mam ochotę na.... 04.09.07, 11:52
                te z placu przed PKZ?????
                • reivena Re: Mam ochotę na.... 04.09.07, 12:05
                  Te co srają i gruchają mnie nie kręcą :)) Właśnie zadzwoniłam do
                  babci, żeby mi zrobiła, umówiłam się na czwartek :)
                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 28.09.07, 13:57
                    Frytki... ale bym zjadła.
                    Zapachniał mi chleb orkiszowy i mi się zachciało frytek, dziwne to
                    trochę.
                    • reivena Re: Mam ochotę na.... 20.02.08, 11:17
                      Żadna kapusta kiszona i ogórasy, tylko znów te frytki. Cały dzień
                      bym jadła. Jak byliśmy teraz w górach to przez cztery dni jadłam
                      frytki same lub jako dodatek.

Ale mi się ich zachciało...
                      • baja88 Re: Mam ochotę na.... 20.02.08, 15:21
                        hmmmm
                        wątek zalozony przez przyszłą cieżarną, uzupelniany przez aktualną
                        cieżarną, jakos malo w nim zachcianek :)))))
                        dodaje dla zaostrzenia apetytu:
                        smalec przeze mnie zrobiony, slonina wysmazona, pod koniec dodana cebula w piorkach, czosnek ....
                        a teraz na kromce chleba nic, tylko chlebek i ON !!!!
                        • zimne_piwo1 Re: Mam ochotę na.... 20.02.08, 18:55
                          Na śledzie, seteczkę ...no i sex ;D
                          • reivena Re: Mam ochotę na.... 21.02.08, 08:06
                            Lubię smalec, który ma w sobie trochę mięska. Posmarować na kanapkę
                            i do tego ogórek małosolny pycha...
                            • baja88 Re: Mam ochotę na.... 27.08.08, 14:20
                              odkurzam smaczny wątek z okazji kupionej dziś wątróbki drobiowej, nie ma reszty
                              osobniczej w domu, która by mnie skrzyczała za ten zakup, a więc obiadowo,
                              wątróbkowo będzie i dużo koperku, mniammmm
    • paulara Re: Mam ochotę na.... 13.04.07, 19:11
      masaż stóp, szklankę wody i robota do sprzątania;
      • zimne_piwo1 Re: Mam ochotę na.... 13.04.07, 22:41
        sex :))))a potem na te placuszki ziemiaczane :))))
        • baja47 Re: Mam ochotę na.... 14.04.07, 10:13
          zimne_piwo1 napisała: sex :))))a potem na te placuszki ziemiaczane :))))
          i popić nickiem :))))
          • reivena Re: Mam ochotę na.... 16.04.07, 11:25
            Były placki ziemniaczane i zimne piwo ;) i coś po plackach ;)))
            • reivena Re: Mam ochotę na.... 24.04.07, 08:38
              Teraz jest moda na grylowanie, a pamiętacie jak robiło się ogniska i
              ziemniaczki z popiołu. Mniam, ale mi pociekła ślinka.
              • baja88 Re: Mam ochotę na.... 24.04.07, 09:31
                dymka mi tera trza :)))
                • le_szek Re: Mam ochotę na.... 24.04.07, 09:38
                  Dymka z grila? Też bym chciał ;-)
                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 17.05.07, 15:10
                    Marzą mi się kluski ślunskie ... Chyba sobie dziś zrobię :)
                    • kelo Re: Mam ochotę na.... 17.05.07, 16:14
                      Kluski z dziurką co same do d..y lecą. Pyszne sa, niepowiem. Raz jedyny kiedyś sam takie zrobiłe, może kiedyś znowu się skuszę
                      • baja88 Re: Mam ochotę na.... 22.05.07, 17:19
                        obiad, a własciwie II danie :)
                        idę do kuchni
                        • reivena Re: Mam ochotę na.... 25.05.07, 15:01
                          Ciekawe kiedy pojawi sie bober, ups powinno być "bób" :)
                          • le_szek Re: Mam ochotę na.... 25.05.07, 15:03
                            Mrożony jest cały czas, mniam, mniam :-)
                            • reivena Re: Mam ochotę na.... 25.05.07, 15:16
                              Taki świeży bym chciała, tego mrożonego to pewnie tak na jedną osobę tylko jest.
                          • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:05
                            bob własnie sie gotuje
                            • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:12
                              Bob? ten z Twin Peaks?
                              • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:13
                                Dobrze, że śpisz sama buahahahahaha
                                • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:24
                                  po bobie bede zmuszona, jako,że estetką jestem :)))))
                                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:28
                                    Ja już wszystko pokroiłam, najgorzej z cebulą. Zakładałam maskę do nurkowania,
                                    ale gdzieś mi się straciła. Może to i dobrze, płakać mi się chce od środy, to
                                    sobie popłakałam w samotności.
                                    • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:31
                                      wskakuj na rower , przewentyluj płuca i spojrzenie na sprawę
                                      • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:38
                                        On się pojechał przewentylować, oj, długo się będzie wentylował, wróci jutro.
                                        Mam nadzieje, że z pozytywnymi wnioskami na temat tego co spieprzył.
                                        • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:38
                                          Dla mnie tylko :))))
                                          • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 20:09
                                            jak reformowalny i inteligentny, to zrozumie ,co pszeunacył :)
                                            • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 20:50
                                              I wyszło, jest mniamuśne :)))
                                              • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 20:54
                                                przygotowuje corce największe wg mnie badziewie kulinarne, a mianowicie steki
                                                sojowe, brrrrr
                                                fujjjjj-owa ta przekąska, lecz w daleką trasę lepsza niz kanapki z wędliną
                                                • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 21:01
                                                  Coś Ty, jakie badziewie?!!!!! Ja też lubię te kotlety sojowe, są pycha :)
                                                  • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 21:03
                                                    rośnie mi w ustach owa soja !!!!!!!
                                                    o połknięciu nie ma mowy !!!!!!
                                                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 26.06.07, 20:52
                                                    Jakie pyszne placki ziemniaczane zrobiła moja połóweczka :p
                                                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:24
                                                    Zjadłabym pstrąga, takiego 'krupiącego" jedliśmy takiego dobrego w
                                                    górach, zachciało mi się.
                                                  • le_szek Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:28
                                                    W takim razie w weekend do Ojcowa albo Złotego Potoku :-)
                                                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:36
                                                    Też o tym myślałam, może za tydzień do Złotego Potoku pojedziemy,
                                                    odwiedzę przy okazji koleżankę w Pradłach.
                                                    Na niedzielę planujemy jechać na rowery w okolice Wolbromia.

Kurcze tylko, że mi się chce teraz :)
                                                  • le_szek Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:41
                                                    Zmienić plany i już. Albo z Wolbromia pojechać do Ojcowa, to nie tak daleko :-)
                                                  • reivena Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:45
                                                    O, muszę to przeforsować :)
                                                  • le_szek Re: Mam ochotę na.... 24.08.07, 11:51
                                                    I jeszcze nocleg w Ojcowie, coby spokojnie rybkę można było w piwie utopić :-D
                                    • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:38
                                      na ile osob to leczo?
    • reivena Re: Mam ochotę na.... sex..następna 30.05.07, 23:42
      :DDDDD nie ma panów?
      • baja88 Re: Mam ochotę na.... sex..następna 30.05.07, 23:45
        jakbys była zainteresowana rozebranymi od pasa w dół i jeszcze w pełnej
        gotowości, to służe stronką, koleżanka mi niedawno podała :)))
        • reivena Re: Mam ochotę na.... sex..następna 23.06.07, 18:57
          Leczo, właśnie sobie robię :)
          • reivena Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 18:58
            Jaki sex, żaden sex.... Co za tytuł.
            • baja88 Re: Mam ochotę na.... 23.06.07, 19:04
              teraz : co za tytuł !!!!!!!!
              doczekasz sie przeprosin, tytyl nie bedzie mierził
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka