Gość: bahmat Re: Zadaj pytanie gościom Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:06 czy Po w osobie p Hanny może zagwarantować, że nigdy nie będzie PoPIS- u żadnym kosztem, wtedy łatwiej będzie nam iść na wybory, jeśli tego nie będzie i znowu zaczną się umiozgi i podchody, to ja na wybory nie idę, Czy w przypadku wygranej PIS Jan Maria zostanie kandydatem na premierai namówi małzonkę, zeby więcej się nie mieszała do polityki, bo kompromituje wszystkich i wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: Zadaj pytanie gościom Tomasza Lisa 04.10.07, 13:15 Co z podatkiem liniowym w przypadku utworzenia rządu przez PO? k. Odpowiedz Link Zgłoś
czp_produkcja program juz w emisji :-( 04.10.07, 15:08 Tu produkcja program juz w emisji, nie mozemy już zadawac kolejnych pytań tym gosciom. Przed kolejnym programem poprosimy o nowe pytania do nowego goscia. Za te pytania gorąco dziękujemy! Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiuuuu Re: Zadaj pytanie gościom Tomasza Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:02 Do Pani Grokiewicz-Walz: Pani Hanno, jak mi wiadomo(nie wiem czy to wiadomosc aktualna) jest członkiem ruchu charyzmatycznego Odnowy w Duchu Swietym. Jak pani godzi bycie politykiem, gdzie czasem wazniejsza jest poprawnośc polityczna, lojalnośc wobec władz partii niz obiektywna prawda i dobro, z wiernoscią Chrystusowi? Odpowiedz Link Zgłoś