1aga2 09.03.07, 15:25 Witam serdecznie!Wyjeżdżam w czerwcu do OW Delfin w Dabkach?Czy ktoś zna ten ośrodek i może powiedzieć coś o nim?Byłabym wdzięczna za opinie.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bammbi Re: wakacje w Dąbkach 12.03.07, 10:16 Byłam w zeszłym roku ale w innym ośrodku ale widziałam ten ośrodek zwrócił moją uwagę gdyż go budowano, dowiedz się bo chyba jest zaraz przy dość ruchliwej drodze, mnie się osobiście nie podobał, to takie domki piętrowe w otoczeniu nie ma żadnych drzewek puste pole, dopiero dalej był lasek gdzie są położone inne osrodki, w zeszłym roku 2006 jego dopiero budowali więc nie wiem czy juz był czynny, ja też byłam w czerwcu jest fajnie w Dąbkach, plus masz taki że na pewno będzie tam wszystko nowe, ale mnie się nie podobała okolica Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: wakacje w Dąbkach 12.03.07, 10:18 w Dąbkach niedaleko ale 100 % lepsze położenie mają takie drewniane domki też nowiutkie z zeszłego roku, ale super położne przy lesie i nie przy strasie przelotowej z Darłowa, ja bym wolała juz te domki, bo spotykałam na stołówce ludzi z tych domków i bardzo je sobie chwalili były przy samym lesie i plaży ale nie znam nazwy bo ja byłam gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś