evania 07.01.08, 12:16 Dziewczyny, Możecie polecić miejsce nad morzem na wczasy z 2,5 - 3 latkiem? Najlepiej jakaś "wiocha" nad morzem Pozdrowienia, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: evania 07.01.08, 12:18 co za dziwny tytuł wątku - tak na marginesie Z miejscowości nadmorskich to ja tylko Hel, ale tam już raczej mało intymnie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: evania 07.01.08, 12:22 myslę, ze na forum turyystycznym albo wakacyjnym- i tak Cie tam rzucą-znajdziesz duzo informacji. ale w sezonie to wszedzie tłoczno Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: evania 07.01.08, 13:03 polecam Stegnę, Jantar, to niedaleko Trójmiasta więc można przy okazji wyskoczyc do ludzi - ja bardzo lubie Jantar tylko las i morze super choc w weekendy sporo tam ludzi ale w tygodniu jest mniejsze oblężenie.polecam z dzieckiem idealna sprawa .ładne szerokie plaże, knajpiki przy plazy , las , morze poza tym nic tam nie ma jak dla mnie to całkowicie wystarcza , pzodr Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: evania 07.01.08, 13:10 Świnoujście.Byłam z synem(półtora roku) i córą(sześć miesięcy)i było super.Bez tłumów,piękna czysta plaża... Odpowiedz Link Zgłoś