aisz 08.01.07, 14:45 Czy ktoś może polecić w Lublinie dobrą szkołę języka angielskiego dla przedszkolaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisz Re: Angielski dla przedszkolaków 25.01.07, 14:56 Czy nikt nie posyła swoich dzieci na angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
boncia00 Re: Angielski dla przedzskolaków 30.01.07, 14:52 to zależy w jakim wieku ten przedszkolak, w naszym przedszkolu jest angielski ale w 3 -latkach nie jest polecany, dopiero w 4-latkach są zajęcia. Myślę, że jeżeli znają Państwo angielski to polecam taką zabawkę Power Touch Fisher- Price, moja mała uczy się z tatą i bardzo to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia102 Re: Angielski dla przedzskolaków 10.02.07, 22:10 Fajne zajęcia mają na czechowie w prywatnym liceum im. Paderewskiego. Zajęcia sa w czwartki chyba o 17 Chodzą 3,4 i 5-cio latki Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: Angielski dla przedzskolaków 12.02.07, 20:44 Nareszcie ktoś się odezwał z informacją. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
najja1 Re: Angielski dla przedzskolaków 13.02.07, 10:24 polecam szkołę w świdniku. nauka metodą helen dorn. (chyba tak to się pisze ) moja córa w kwietniu skończy 3 lata, od września 2006 chodzi na te zajęcia. ja jestem zachwycona. mała podłapała mnóstwo słówek. zaś same zajęcia - rewelacja. świetna prowadząca, nauka poprzez zabawę, piosenki, układanki. Odpowiedz Link Zgłoś