Dodaj do ulubionych

mamy z Łodzi

13.02.04, 23:55
Czasami potrzebuje porozmawiac mam 7letnia córka i 5 miesieczny syn
Obserwuj wątek
    • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 15.02.04, 01:27
      To może porozmawiamy razem?
      Ja mam 7 letniego syna (22.07.97), 5 letniego syna (13.01.99) i 17 miesięczną
      córeczkę (14.09.02).
      A w jakich rejonach mieszkasz? Ja prawie w Centrum, ale to już Polesie. Szukam
      szkoły dla syna.
      Pozdrawiam.
      Ala
    • gosiola Re: mamy z Łodzi 15.02.04, 09:39
      Cześć!
      tu odmeldowuje sie łodzianka z Retkini; mam 29 lat, 31-niego męża Marcina (4,5
      roku po slubie, a razem od ponad 9 lat) i mamy 15 mies. corke Olgę Dominikę.W
      kwietniu wracam do pracy.....a Mloda na 99% do żlobka. Rozmowa??? baaaaaaardzo
      chetnie!!!!!!!!
      • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 15.02.04, 19:20
        Witam!
        Ja mam już 33 lata, a moja córeczka jest nieznacznie starsza od Twojej. Staż
        małżeński - 9 lat. A masz już wybrany żłobek? Mój synek chodził rok do żłobka i
        póki chodził, było super. Gorzej było potem - nałapał złych nawyków typu
        plucie, gryzienie brata, tupanie, skubanie paznokci itd. Oduczenie trochę
        trwało. Jednak mimo, że raczej miło wspominam żłobek, córeczki tam nie wyślę.
        Mówię o żłobku na Łąkowej. Ja jeszcze siedzę w domu i potrzebuje pogadać.
        Rano chłpcy chodzą do przedszkola i zostaję sama z małą.
        A zdjęcie Twojej malutkiej jest śliczne. Taaaakie długie włosy. Moja Ola ma
        loczki w lekko rudawym odcieniu, ale nie tak długie. Niebawem zamieszczę
        zdjęcia (jak dotrę do skanera).

Pozdrawiam.
        Ala.
        • gosiola Re: mamy z Łodzi 15.02.04, 22:58
          Witaj Alu!smile
          Ciesze sie ze napisalassmilesmilesmile
          Jezeli chodzi o zlobek, to chyba ten na Wyszynskiego, od nas "rzut
          beretem".Slyszalam o nim pochlebne opinie. Moja kolezanka tam chodzila, jej
          brat, niedawno jej cora (dopoki sie nie przeprowadzili; nowy zlobek rozczarowal
          ja, panie krzyczaly na dzieci, kazaly im sie zamknac, to bylo gdziec na
          Kurczakach.Ewentualnie na Marusarzówny, ale tu mam troche bardziej mieszane
          uczucia. Jak w przypadku Twojego Synka , ktory chodzil do żlobka wygladaly
          pierwsze dni, czy oswajalas go wczesniej zostawiajac go tam na godzinke i
          stopniowo wiecej, czy od razu na gleboka wode???
          Ja planuje od polowy marca pojsc z Ola, zostawic ja na godzinke i stopniowo
          coraz dluzej. Co o tym myslisz? Wiesz jestem takim przykladem mamy-kangurzycy.
          Baaaaaaaaaaardzo duzo czasu spedzam z Ola sama. Obie babcie pracuja, maz tez ma
          czasochlonna prace, wiec Ola ma mnie prawie caly czas, wiec to mnie ciut
          niepokoi jak to bedzie w zlobku. Z 2-iej strony Ola kocha dzieci, jak widzi je
          na spacerze to o mnie zapomina (hihihi). Gdy szukalismy zlobka to jezdzilismy w
          3-ke i w tym , do ktorego pewnie ona bedzie chodzila bylismy ok godzinki,
          schowalismy sie miedzy zabawki a Olga bawila sie z dziecmi (to bylo jakies 3
          mies temu) i bylo okeysmile
          Nie chcac Cie zanudzac zakoncze ten przydlugawypost
          pozdrowka serdeczne, pa
          GG:2916891
          • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 13:06
            Witam Asię!

Gosiu!
            Niestety mój synek został w żłobku od razu na 9 godzin. Sytuacja mnie zmusiła.
            Jak byłam z nim oglądać żłobek zbliżały się wakacje. Rozejrzał się ale mało
            zainteresował bo jest nieśmiałym dzieckiem. W tamte wakacje żłobek był
            nieczynny - mały remont. A od września szłam do pracy. Było baaaaardzo ciężko,
            płacz, smutek i jakby żal. Wszystko minęło po miesiącu - wiedział, że zawsze
            przychodzę o tej samej porze. Trudno mu było a panie wyrozumiałe. Jeść zaczął
            cokolwiek dopiero po 2 tygodniach. Koszmar! Przychodziłam po niego a on do
            wieczora prawie cały czas jadł, nadrabiał. Spać z dziećmi w sypialni zaczął po
            miesiącu. I wtedy już było świetnie. Kamilek uśmiechnięty, najedzony, wyspany
            (choć w piżamkę przebierał się dopiero po 2 miesiącach). Tylko te inne dzieci,
            ich nawyki, to co pisałam.
            Ja miałam o tyle trudno, że w tym samym czasie starszy Damian poszedł pierwszy
            raz do przedszkola. On też przeżywał i przyzwyczajał się dłużej niż Kamil.
            Dlatego uważam, że robisz super przyzwyczajając po woli do żłobka. Ja teraz
            wiem, że powinnam zrobić podobnie.
            A z dziećmi też spędzam baaaardzo dużo czasu. Sytuacja podobna jak u Ciebie,
            babcie pracują. Już ostatni rok, ale to dopiero teraz.

Teraz chłopcy chodzą do przedszkola na minimum i są zachwyceni. Damian mówi, że
            jak nie pójdzie do przedszkola to dzień stracony. Dzieci ich lubią. Bardzo się
            ośmielili. Mają swoich przyjaciół. Na prawdę pobyt z innymi dziećmi dużo daje.

Trochę się napisałam. W razie co często jestem na GG 5200071.

Pozdrawiam serdecznie.

Ala
    • agawa3 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 02:08
      A ja mam 4-letniego Kacpra i 7-miesięczną Julcię. Na razie też siedzę z nimi w
      domu i też dużo czasu jesteśmy sami bo tata sporo pracuje. Mam 29 lat i 6-letni
      staż małżeński. Mieszkamy na Teofilowie. Chętnie przyłączę się do "kółka
      dyskusyjnego". Pozdrawiam smile Asia
      • gosiola Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 07:10
        Oooo, prosze, prosze coraz wiecej nas!!!!!!!!!smile Witaj Asiu!!
      • monikka102 Re: mamy z Łodzi 28.02.04, 00:46
        Moje latorośle to 7,5 letnia Karolinka i 2,5 letni Igor. Mam 32 lata, rok
        starszego męża i 8-letni staż małżeński. Mieszkam na Teofilowie. Miło, że tyle
        nas e-mam z Łodzi. Pozdrawiam. Monika
    • kasia_mama_szymcia Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 14:39
      Witam dziewczyny pozwolę sobie dołączyć do Was. Mieszkam na Retkini, mam 28
      lat, mężuś 29, a nasz szkrab Szymonek 23.02 skończy 6 miesięcy. Do końca roku
      na pewno siedzę w domciu i chętnie spotkam się z Wami na spacerku. Pozdrawiam.
      • rubi21 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 16:44
        Jest nas dużo więcej na forum łódzkim w dziale Polska, nawet planowałysmy
        spotkanie, zapraszam.
        • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 17:04
          Proszę Rubi napisz mi jak wejść na to forum. Forum > łódzkie > Łódź ????
          Nie mogę znaleźć, bo nie wiem co dalej. A jestem tu dopiero od miesiąca. Bo
          dopiero teraz mam stałe łącze. Dzięki.

Pozdrawiam.
          Ala
          • rubi21 Re: mamy z Łodzi, do alusi 17.02.04, 07:07
            tu jest link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=600
            a tak ogólnie to Fourm edziecko>Regionalne>Polska>łódzkie taka jest droga na
            nasze forum, domyślam się też ze ten post zostanie tam przeniesiony z czasem
            wieć gdyby go nie było tu na łódzkim szukajcie, pozdrawiam
            • alusia2405 Re: mamy z Łodzi, do alusi 17.02.04, 11:32
              Dzięki Rubi, wreszcie tam dotarłam. Pewnie się umówię na spotkanie.
              Ala
      • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 17:07
        Witam.
        Może na wiosnę na Zdrowiu? Albo w Poniatowskim? Teraz zimą bywam tylko w
        Poniatowskim. A Ty gdzie chodzisz?
        Pozdrowionka!
        Ala
    • coronella Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 18:21
      hej!! ja tez jestem z Lodzi!! moje dziecko to juniorka, rok i tydzien smile
      siedzimy razem w domku na balutach, i troszke nam sie nudzi. Pogoda raczej nie
      na dlugie spacery. Czesto bywam u rodzicow na retkini. Mam 30 lat smile
      • anetka.box Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 20:25
        Witam wszystkie mamy łodzianki! Też jestem z Łodzi, mieszkam na Radogoszczu.
        Mam 28 lat, męża rówieśnika i córeczkę 8 miesięczną. Ma na imię Wiktoria i
        obecnie siedzimy sobie razem w domku. Czasami pojedzie ze mną do firmy
        popracować ( tak dla relaksu ). O żłobku raczej nie myślę, ale do przedszkola
        to już ją wyślę. Super, że jest nas coraz więcej, może któraś mieszka bliżej
        mnie? Pozdrawiam!
        • martacyg Re: mamy z Łodzi 17.02.04, 13:20
          cześć tu następna mama z Łodzi. Mam 27 lat prwie dwu letnią córkę i w brzuchu
          Maleństwo, które ma się pojawić w maju. Mieszkamy na Bałutach w okolicy parku
          Julianowskiego, do którego na razie nie chodzimy bo Agata musi się oduczyć
          korzystania z wózka więc chodzimy tylko na krótsze spacery. Chętnie poznam inne
          mamy z okolicy. Pozdrawiam. Marta
          • olawlodarczyk1 Re: mamy z Łodzi 24.02.04, 18:16
            Martacyg! My się chyba trochę znamysmile Parę razy spotkałyśmy się w parku
            Julianowskim, dość dawno wprawdzie, bo pamiętam, że Twoja Agatka miała kilka
            miesięcysmile Ja spacerowałam z Arturkiem, w towarzystwie Marty i Stasia.
            Kojarzysz???
            Pozdrawiam
            Ola
            • martacyg Re: mamy z Łodzi 25.02.04, 21:15
              no pewnie że kojarzę, może się jeszcze spotkamy. agata siedzi ze mną w domu
              więc do żłobka nie chodzi a ja grzecznie czekam na następnego szkraba.
              Pozdrawiam was serdecznie
              • olawlodarczyk1 Re: mamy z Łodzi 26.02.04, 11:02
                Jak tylko zrobi się cieplej, będziemy chodzić do parkusmile Wczoraj już byliśmy,
                ale straszny mróz, pełno śniegu... Jeszcze poczekamy parę dni!
                Do zobaczenia
                Ola i Artur
    • magda-lena33 Re: mamy z Łodzi 16.02.04, 23:47
      Witajcie! Nawet nie wiedziełam że jest nas tak dużo, biorąc pod uwagę mierną
      aktywność na forum łódzkim to muszę przyznać że jestem zaskoczona. Mam na imie
      Magda jestem mamą 11-letniej córci i 2-letniego syncia mam 34 lata i faceta o 3
      lata młodszego, mieszkam w samym centrum-pozdrawiam Was cieplutko
      • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 18.02.04, 12:22
        Magda!
        Mieszkasz w samym centrum, tzn bliżej gdzie? Gdzie spacerujesz?
        Ja mieszkam niedaleko kina Przedwiośnie i szpitala WAM.
        Pozdrawiam
        Ala
        • magda-lena33 Re: mamy z Łodzi 18.02.04, 23:15
          Witam Cię Alu! Pisząc w samym centrum miałam niestety na myśli samo centrum tj
          okolice Centralu i Galerii. Pisze niestety, bo mieszkam tu 3 lata i mam
          serdecznie dosyć hałasu, brudu, ;"lumpów" i braku miejsca na zabawę dla moich
          dzieci. Marzy mi się jakiś domeczek na wsi może gdzieś na dalekim przedmiściu
          gdzie jest cicho i zielono, ale to chyba jak wygram w lotka, bo na razie jestem
          na etapie szukania pracy. Pozdrawiam Cię cieplutko-magda
          • alusia2405 Re: mamy z Łodzi 25.02.04, 19:04
            Witaj Magda!
            A może któregoś słonecznego dnia umówimy się w Poniatowskim? Nie masz tam tak
            daleko. Co ty na to? Podobno za 2 tyg. ma przyjść wiosna...
            Pozdrawiam
            Ala
            GG 5200071
    • gusialek1 Re: mamy z Łodzi 17.02.04, 00:03
      Dziękuje za odzew.Przepraszam ze nie pisałam ale trudno ostatnio wchodzi mi sie
      na to forum .Czesto zawiesza sie komputer.Jeśli któraś z mam potrzymóje chec
      gadania podaje gadu-gadu2537202najczesciej jestem po 22 bo wtedy dzieci spia
      adres gusialek6@op.pl .A tak wogole mam 29 lat 7 letnia córcie Agatke i 5,5 mc
      synka SZymonka i duzo starszego meza. Dziekuje za odzew.
    • coronella Re: do Anetki 17.02.04, 00:44
      Hej! Ja mieszkam chyba najbliżej Radogoszcza. W którym miejscu mieszkasz? Ja na
      Łagiewnickiej, za Julianowską. Może nie tak daleko? Och, tez mi się nudzi w
      domu.
      Pozdrawiam
      • anetka.box Re: do Anetki 17.02.04, 09:56
        Hej! Mieszkam dokładnie na ul. 11 Listopada, czyli do Łagiewnickiej rzut
        beretem ( ha, ha ). Latem i jesienią jeździłam do parku julianowskiego na
        spacerki z malutką. Bardzo lubię to miejsce! Oglądałam zdjęcia Twojej córeczki,
        po prostu słodka! Pozdrawiam
        • coronella Re: do Anetki 17.02.04, 12:31
          Oo, to pewnie niedługo spotkamy sie parku, bo ja tam tez chęsto chodze smile)) A
          wiosna już tak blisko!! smile)) dzieki za obejrzenie Dominisi smile) Jest słodka smile
      • martacyg Re: do Anetki i Coronelli 24.02.04, 10:38
        cześć
        mam 27 lat córkę prawie dwuletnią i szkraba w brzuchu, który ma się wykluć w
        połowie maja. Mieszkam chyba najbliżej was (Zgierska przy Pojezierskiej) na
        razie nie chodzę na spacery do parku Julianowskiego bo odzwyczajam dziecko od
        przemieszczania się wózkiem a idzie nam ciężko, czasami jest lepiej jak
        podjedziemy jeden przystanek do parku. Tylko wtedy jest szansa, że pochodzimy
        po samym parku.
    • dzidek33 Re: mamy z Łodzi 17.02.04, 14:54
      Cześć Łódzkim Mamuśkom!!!!

Mieszkam na Retkinii, ma 7 letnią córkę Paulinkę i 9 miesięcznego synusia
      Pawełka. Co prawda pracuję już prawi 5 miesięcy (takie czasy) ale często mam
      wolne przedpołudnia...Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco w tym pochmurnym dniu...
      Mama z Dzidkiem
      • gosiola Re: mamy z Łodzi 17.02.04, 19:18
        Witam Cię Dzidek! smile
        Hm...mam wrażenie, ze jestesmy sasiadkami, nie tylko z Retkini, ale może nawet
        bliższe sąsiedztwo.Glowy nie daje, ale Twoje intro by na to wskazywało...,
        Mieszkam na Maratońskiej, a Ty?.
        Czekam na Twój odzew. Pa
    • gusialek1 Re: mamy z Łodzi 17.02.04, 23:30
      Cześc to znowu ja czy któras z mamusiek mieszka moze gdzieś blisko ulicy
      Gandhiego zawsze sa milsze spacery w towarzystwie
      • coronella Re: mamy z Łodzi 18.02.04, 08:17
        Gusialek, ja co prawda nie mieszkam na Gandhiego, ale mój mąż pracuje na
        Srebrzynskiej przy Kasprzaka i podczas ładnej pogody chodzimy sobie na długie
        spacerki, m.in tą ulicą. Nie jest tak daleko ode mnie. Teraz troche za zimno,
        ale wiosna blisko, mozemy sie umawiac!!!!
    • gusialek1 Re: mamy z Łodzi dla cornelli 18.02.04, 13:14
      dziekuje za odpowiedz nie omieszkam skorzystac ,jak bedzie cieplo napewno sie
      umowimy z naszymi dzidziami
      pozdrowienia.P.s super masz dzidzie
      • anetka.box Re: mamy z Łodzi dla cornelli 18.02.04, 14:32
        Już nie mogę doczekać się tej wiosny! Lekkie ubranko, słoneczko i zielono
        dookoła. Dłuuuuugie spacery....rozmarzyłam się. A tu zapowiadają powrót
        mrozów..brrrr. Ta pogoda mnie przygnębia, Łódź wygląda bardzo szaro i ponuro.
        Na Retkini to chociaż bloki kolorowe...ha, ha. A tak z innej beczki oglądacie
        "Balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym" w niedzielę 0 9:30? Mończyk to mój
        sąsiad z osiedla, a mieszka dokładnie na przeciwko moich teściów, 3 bloki dalej.
        Mamy z niego niezły ubaw...Hollyłódź. Pozdrowionka!
        • rudyzboj Re: mamy z Łodzi DO ANETKI 24.02.04, 22:20
          Cześć ja też mam 28 lat,rówieśnika męża i też 8 miesięczne dziecko-synka.
          Siedzę z nim jak na razie w domu a mieszkam na Chojnach,a ty co porabiasz,może
          się spotkamy z naszymi rówieśnikami?!
          Pozdrawiam Agnieszka
    • rudyzboj Re: mamy z Łodzi 23.02.04, 18:20
      Witam eas dziewczyny.Bardzo chętnie z wami pogadam.Mam 28 lat,rówieśnika męża i
      8 miesięcznego synka.Siedzę cały czas w domu i chętnie nawiążę z kimś nawet
      bliższy kontakt,jeśli to możliwe a mieszkamy niedaleko Carrefoura na Górnej i
      chętnie się spotkam z niejedną z was i waszymi maluchami.
      Pozdrawiam Agnieszka
    • olawlodarczyk1 Re: mamy z Łodzi 24.02.04, 18:14
      Jam mam 26lat, mój synek Artur właśnie cztery dni temu skończył dwa latkasmile))
      Cały czas jestem na wychowawczym. Mój maluch chodzi do żłobka na czas zabawy,
      więc przed południem mam trochę oddechusmile Mieszkam na Bałutach, przy
      Łagiewnickiej.
    • gymboree Re: mamy z Łodzi 24.02.04, 21:26
      Witam was kochane mamy, mam 28 lat(a przecież niedawno miałam 18-nastkęsmile,30
      letniego męża i prawie 16miesięczną córcię Zuzię.Narazie nie pracuję i spędzam
      cały czas z małą ale powoli zaczynam rozglądać się za pracą.
      Chętnie się spotkam z wami, poznam was i wasze pociechy.
      Dziewczyny kiedy ta okropna zima się skończy?!!Mam dość! Jakbym już chciała
      żeby było słoneczko i piękna pogoda.A narazie powtarzam w kółko "byle do wiosny"
      Pozdrawiam cieplutko.
      gg 6316552
      • gosiola Re: mamy z Łodzi Do GYMBOREE :-) 25.02.04, 10:54
        .........wnioskuję ,że nasze córki to rówieśniczki!!
        Chętnie się spotkam, mieszkam na Retkinii
        • gymboree Re: mamy z Łodzi Do gosiola:)Zgadza się to rówieśn 25.02.04, 15:51
          Zgadza się to rówieśniczki,moja Zuzia jest z 4 listooada.
          Szkoda że mieszkasz na drugim końcu Łodzisad bo ja jestem z Bałut.
          Widziałam twoją córcię , jest słodka.
          • gosiola Re: mamy z Łodzi Do gosiola:)Zgadza się to rówieś 25.02.04, 19:49
            No ta...drugi koniec miasta. Ale ciut znam te rejony tam mieszka moja teściowa
            (marysinska)
            • gymboree Re: mamy z Łodzi Do gosiola:) 25.02.04, 20:30
              Jak będziesz u teściowej to daj znać na gg, chętnię się z wami spotkam.
              gg6316552
              • gosiola Re: mamy z Łodzi Do gosiola:) 25.02.04, 21:51
                Hehehe! będę jutro, ok 16-tej. A zatem jak sie umówimy?
                • gymboree Re: mamy z Łodzi Do gosiola:) 26.02.04, 00:10
                  Bardzo mi przykro ale jutro nie mogę.Zawiozłam Zuzię do babci i jutro nie dam
                  rady jej ściągnąć z powrotem.Naprawdę szkoda,bo fajnie byłoby się spotkać i
                  pogadać.Gdy będziesz następnym razem u teściowej ,daj znać,
                  chętnie was poznam.
                  A masz gg?
                  Pozdrawiam.
                  • gosiola Re: mamy z Łodzi Do gosiola:) 26.02.04, 07:35
                    Ok, na pewno nasępnym razemsmile
                    GG2916891.
                    Myślę, że nasze spotkanie nie musze wiązać z wizytą u teściowej. Tam bywam
                    b.sporadycznie smile))))
                    Miłego dnia!!!!
          • mamem Re: mamy z Łodzi 25.02.04, 21:24
            Hej dziewczyny!Mam na imię Marzena i mam 1,5 roczna córcię Emilkę (jutro
            kończy).Mieszkam na Górnej, może jest jakaś mama mieszkająca blisko
            ul.Przyborowskiego? Dołączam się do wszystkich Mam mających dość tej zimy!!!
            Byle do wiosny...mój nr gg 4725448 - serdecznie zapraszam.Acha, ja mam 28 lat i
            jestem mamą pracującą.
            Pozdrawiam Was wszystkie.
            • rudyzboj Re: mamy z Łodzi DO MAMEM 25.02.04, 22:31
              Cześć ja mieszkam całkiem niedaleko od ciebie,niedaleko cmentarza przy
              Rzgowskiej i mam 8 miesięcznego synka i jak na razie nie pracuję,chętnie się
              spotkam na spacerku,gdzie chadzasz?Jeśli chcesz możesz napisać na adres mój
              zgagulec@poczta.onet.pl,do usłyszenia,pozdrawiam Aga,też mam 28 lat
    • strusta Re: mamy z Łodzi 27.02.04, 11:53
      Jestem "starym wyjadaczem" edziecka, ale rzadko tu bywam, a właściwie jestem
      często, a rzadko piszę smile
      Mam 26 lat, mieszkam na Górnej. Jestem pracującą mamą dwuletniej Alicji. I tyle
      na razie.
      Pozdrawiam wszystkie Łodzianki.
      • rudyzboj Re: mamy z Łodzi DO STRUSTA 27.02.04, 12:29
        Cześć a gdzie dokładnie mieszkasz na Górnej,bo ja niedaleko cmentarza na
        Rzgowskiej.Ja ze swoim 8 miesięcznym synkiem na razie siedzę w domu ale może w
        weekendy mogłybyśmy się spotkać na spacerze,a może przyjdziesz na spotkanie we
        wtorek.
        Agnieszka
        • strusta Re: mamy z Łodzi DO STRUSTA 27.02.04, 14:05
          Witaj. Mieszkam w okolicach szpitala Kopernika.
          Na spotkanie niestety nie mogę przyjść, bo w pracy mam gorący okres (koniec
          miesiąca), a w dodatku akurat we wtorek będę siedziała w niej do oporu (1-2 w
          nocy) - póki nie padnę ja albo komputer smile
          Strasznie więc żałuję, bo śledziłam losy waszego umawiania się i liczyłam na
          to, że jednak Was poznam. Ale co się odwlecze to... Przecież nie skończy się na
          tym jednym spotkaniu.
          A w kwestii wspólnych weekendowych spacerów, to jestem otwarta. Moja córa
          wprawdzie nieco rozbrykana (2 lata) ale może jak się nieco ociepli, to w jakimś
          pobliskim parku?
          • rudyzboj Re: mamy z Łodzi DO Gymboee 27.02.04, 17:47
            Cześć,pisałam do ciebie na forum Poznajmy się,po prostu nie skojarzyłam twojej
            nazwy,może odpiszesz mi na tamtn list bo nie chcę się powtarzać.Aga
          • anies75 Re: mamy z Łodzi DO STRUSTA 29.02.04, 20:55
            hej
            To Ty pisałas do mnie na pocztę???
            Mieszkam przy samym Rondzie.
            Może kiedyś sie spotkamy??? Co Ty na to???
    • anies75 Re: mamy z Łodzi 29.02.04, 21:23
      melduje sie jako łódzka mama
      mieszkam przy Rondzie Lotników Lwowskich i mam mase wolnego czasu
      • rudyzboj Re: mamy z Łodzi DO ANIES 29.02.04, 21:45
        Anies to Rondo to jest to wielkie jak się jedzie na Retkinię i do Centrum?Twój
        synek jest z lipca 2003? Aga
    • flurcia Re: mamy z Łodzi 10.06.04, 21:38
      Cześćsmile
      Mam na imię Agnieszka i jestem mamą 9 miesięcznej Oli. Mieszkamy na ul.
      Hipotecznej i chodzimy na spacery do parku na Julianowie. Obecnie jestem na
      urlopie wychowawczym. Ola jest bardzo uśmiechniętą, pogodną i ciekawą świata
      dziewczynką. Ja mam 32 lata, 20.06. będziemy z mężem obchodzić 6 rocznicę
      ślubu.
      Chętnie się z Wami spotkam, pogadam.
    • agy Re: mamy z Łodzi 15.06.04, 08:11
      To dopiszę się jeszcze ja: Agnieszka(30)- mama dwu i pół-letniej Weroniki;
      mieszkamy w okolicach Ronda Lotników i chętnie poznamy kogoś do wspólnych
      spacerów i pogaduch przy kawce (uwilebiam kino). Pozdrowienia dla łódzkich
      e-mam.

gg 2616449
      • mama-magda Re: mamy z Łodzi 15.06.04, 10:17
        To i ja sie dopiszę. Równiez miszkam w okolicy ronda lotnikow. Mam 23 lata i
        2,5 miesiecznego synka. moje gg 2268002.
        pozdrawiam Magda i Mikolaj
        • anies75 Re: mamy z Łodzi 16.06.04, 06:38
          no nareszcie odnajduja sie mamy z Ronda smile))
        • agy Re: mamy z Łodzi 16.06.04, 08:04
          No to już kolejna mama z okolicysmile
        • mama-magda Re: mamy z Łodzi (rondo) 01.07.04, 10:48
          hej mamy z ronda!!!
          Moze wybierzemy sie na wspolny spacer??
          pozdrawiam
          magda i mikolaj 3m
          • agy Re: mamy z Łodzi (rondo) 20.08.04, 08:12
            Oczywiśćie! We wrześniu....smile
    • katka7 Re: mamy z Łodzi 18.08.04, 21:19
      Jestem mamą dwóch córeczek 6 i 4 latka, chętnie pogadam na gg (2284417).
      Mieszkam blisko Śmiegłego-Rydza a Przybyszewskiego.
      • marta.28 Re: mamy z Łodzi 26.08.04, 12:14
        A ja wszystkie mamy zapraszam na forum z życia rówieśników i oto link, my też
        się spotykamy.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=573&w=14175130
        Marta i Oleńka www.mandg.neostrada.pl/
        • dorciakl Re: mamy z Łodzi 01.12.04, 12:21
          Ja mam na imie Dorota a moja córcia to Łucja 1 rok 2 m-ce i mieszkamy na
          Chojnach-witam wszystkich serdecznie
    • qpiska Re: mamy z Łodzi 27.10.04, 17:45
      Cześć mam na imię Karolina mam 21 lat, chętnie poznam mamy w podobnym wieku z
      okolic Czerwonego Rynku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka