Gość: bestia IP: *.* 17.01.03, 07:58 Cześć jestem Bydgoszczanką, chociaż od prawie 6 lat mieszkam w Szczecinie (ze względu na mężą ).Mam pytanie czy jest tu jakaś przyszła mama z terminiem na lipiec?Pozdrawiam bestia i 14 tygodniowy brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgnieszkaLO Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 31.01.03, 12:29 Chaaaaa, ja jestem! Agnieszka i 14 m-czny Marcin i Ktoś, kto czeka na lipiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestia Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 31.01.03, 13:04 cześć, już myślałam że się nikt nie odezwie a tu zrobiłaś mi taką niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_walk Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 03.02.03, 07:55 Hej! Ja wprawdzie mam termin na koncowke czerwca, ale moj poprzedni synek przeczekal swoj termin spokojnie o 10 dni, wiec mam szanse na lipiec, jesli sie sytuacja powtorzy Pozdrawiam!anca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaLO Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 04.02.03, 13:45 No heja Ja tu po prostu rzadko bywam , bo rzadko cos sie dzieje.Rozumiem, ze Bestia rodzic bedzie w Szczecinie (czy w Bydg.?)A druga czerwcowo/lipcowa Mama? W Bydgoszczy?Pa Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_walk Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 04.02.03, 18:27 No tym razem w pieknym Vancouver w Kanadzie A dwojka moich starszych chlopcow jest Poznaniakami. Tak to jest jak czlowieka nosi po świecie. Ale krew szczecinską tez w sobie maja, bo moj maz jest ze Szczecina. pozdrawiam! Anetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestia Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 05.02.03, 07:39 Ty masz na imię Anetta?jeśli tak to ja mam tak samo i na dodatek przez 2xt jestem w szoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_walk Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 05.02.03, 20:02 Ja tez jestem zaskoczona - rzadko sie spotyka to imie przez 2 "t"! Moze to jakas pani w urzedzie w Bydg. tak sobie wymyslila i tak rejestrowala Anetty? Ja miewam sie dobrze, ale Bydgoszcz odwiedze najwczesniej pod koniec roku... za to chyba wkrotce przyjedzie do mnie mama! I tez juz sie nie moge doczekac!pozdrawiam Anetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestia Re: termin na lipiec 2003 IP: *.* 05.02.03, 07:38 bestia będzie rodzic w Szczecinie.W marcu przyjeżdzam w odwiedziny do rodziców juz nie mogę się doczekać.W ogóle jak się czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia Re: termin na lipiec 2003 05.05.03, 18:46 Czesc Ja tez mam termin na lipiec i mam na imie Aneta (przez jedno "t"). Mieszkam w Toruniu, ale nie wykluczone, ze bede rodzic w Bydgoszczy Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy Mynia Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaa Re: termin na lipiec 2003 do mynia 11.05.03, 11:26 cześć I jak samopoczucie. Mój maluch przez ostatnie 2 dni to tak daje czadu, że szok, nawet usypianie przez tatusia nie daje zbytnich efektów . pozdrawiam Anetta i Sonia lub Arno (20.07.2003) P.S. Za dwa tygodnie może się dowiemy kto tam tak buszuje Odpowiedz Link Zgłoś
mynia Re: termin na lipiec 2003 do mynia 12.05.03, 15:57 Samopoczucie psychiczne - SUUUUUUUUUPER Gorzej z fizycznym, bo mdlosci poranne trwajace nieprzerwanie od poczatku ciazy (a to juz 30-ty tydzien) to nie jest to co tygryski lubia najbardziej Moj synus jest wyjatkowo zywotny. Lekarz kazal mi liczyc ruchy malego, ale po co mam to robic, jesli 5 ruchow, ktore powinien wykonac w ciagu maks pol godziny on wyrabia w 5 sekund? To, ze bedzie synek dowiedzielismy sie juz w 15 tyg ciazy , USG mamy co 3 tygodnie, i na kazdym maly dokladnie pokazywal kim jest, wiec w naszym przypadku nie bedzie mowy o pomylce. Na imie bedzie mial Piotrus Obecnie kraze po sklepach wybierajac lozeczko i wozek. I choc zakupy bede robic dopiero po porodzie (po poroniemiu jestem ostrozna) to samo ogladanie sprawia mi duza przyjemnosc Łozeczko w zasadzie mamy juz upatrzone, inna sprawa jest z wozkiem. Jest ich taki duzy wybor i maja tyle funkcji, ze sama nie wiem co bym chciala, a poza tym nie wiem, ktore z nich sa porzadne, a na ktore szkoda pieniedzy. Pozdrawiam serdecznie Mynia Odpowiedz Link Zgłoś