ziutencja78 27.06.06, 17:13 Czy moglybyscie mi pomoc w znalezieniu dobrego ortopedy dzieciecego w chelmie. Przyjezdzam w lipcu na urlop do Chelma i musze isc ze swoja mala do ortopedy bo mamy problem z bioderkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluebeata Re: szukam mam z Chelma 27.06.06, 21:17 cześć, ja byłam u dr. Raganowicza on przyjmuje w Luxmedzie w co drugi wtorek, wizyta kosztuje 70 zł, robi usg, mjiły sympatyczny, jeśli wszystko jest ok to wizyta trwa bardzo krótko Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_a Re: szukam mam z Chelma 27.06.06, 21:25 Też jestem z Chełma, ale niestety nie pomogę Tobie,bo my chodzimy normalnie do przychodni. Poza tym, byłam z Małą zaledwie dwa razy więc nawet nie pamiętam Nazwiska lekarza, ani nie mogę stwierdzic, czy jest dobrym specjalistą. Po prostu się odezwałam, bo pierwszy raz widzę tu mamę z Chełma.....tak wnioskuję z wypowiedzi bluebaeta, że jest z Chełma, bo ty ziutencja78 tylko na urlop (do rodzinki?) ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: szukam mam z Chelma 28.06.06, 09:02 patrycja_a fajnie że się odezwałas, a ile ma Twoja Niunia,moja skończyła właśnie 2miesiące, tak jestem z chełma i chetnie bym z kimś pogadała kto też tu mieszka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziutencja78 Re: szukam mam z Chelma 28.06.06, 09:37 Przyjezdzam do rodzicow na urlop bo moj tato nawet jeszcze niewidzial swojej wnuczki tak samo rodzice meza. Dziekuje za odpowiedz. Chcialabym porozmawiac czasami z mamami z Chelma ale na forum Chelm sami dziwni ludzie ktorzy pisza od rzeczy. Chcialabym sie dowiedziec duzo rzeczy gdzie mozna kupic zabawki dla 4miesiecznego malucha czy ubranka. Moja mala konczy wlasnie dzisiaj 4 miesiace. Piszcie z checia poczytam i pogadam z mamami bardzo tesknie za Chelmem. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: szukam mam z Chelma 28.06.06, 13:24 cześc ziutencja, jeśli chodzi o ubranka i zabawki to wszystko kupisz w Chrobrym na piętrze, poza tym na deptaku tez jest taki fajny malutki sklepik, zreszta sama wiesz, że chelm niejest duży i wystarczy że się przejdziesz po deptaku a wszystko znajdziesz, pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
21aga1 Re: szukam mam z Chelma 28.06.06, 15:44 witajcie chełmianki, niedawno szukałam forum chełmianek,ale nic się nie działo, mam 2 maluchy, dwulatka i 4-mies., i ... od 9 lat nie mieszkam w Chełmie, ale tam jest cała moja rodzina, dom rodzinny, tam skończyłam podstawówkę i średnią, więc chyba na zawsze zostanę chełmianką, chociaż dotychczas nie tęsknię za miastem... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_a Re: szukam mam z Chelma 29.06.06, 14:09 O witam.Wreszcie kogoś znalazłam, bo również długo czekałam i szukałam kogoś z chełma, ale akurat nie na forum niemowlę. Moja córcia ma 6 miesięcy, 16 lipca skończy 7. A ile lat maja mamusie z Chełma i te co maja rodzinkę w Chełmie? ja mam 23 lata i od urodzenia mieszkam w Chełmie i póki co tutaj zostanę. Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia (napisania). Chwilowo nie mam czasu, ale pewnie znajdę go(ten czas) w poniedziałek. Trochę zajęc jest. Papa.Ciesze się, że będę mogła pogadac z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
kobelk Re: szukam mam z Chelma 29.06.06, 16:01 Bardzo polecam doktora Piecucha. Ja z moją córeczka byłam u niego 2 razy (dwa razy przy okazji wizyty u rodziny w Chełmie). Pierwszy raz jak była świeżym niemowlaczkiem drugi ok roczku. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: szukam mam z Chelma 29.06.06, 17:04 cześc patrycja, ja mieszkam w chełmie od 2 lat, moja niunia ma 2 miesiące a ja 26 lat, jesli masz ochote to napisz maila bo tak na publicznym forum to raczej ciężko pogadać o prywatnych sprawach, ciekawa jestm gdzie mniej więcej mieszkasz. pozdrawiam Cie serdecznie. bluebeata@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: szukam mam z Chelma 06.07.06, 07:33 witam kiedyś byłam u dr Chomickiego ze swoim starszym synek 5 latkiem i nie zrobił dobrego wrażenia na mnie miała jakieś takie olewcze podejście chociaż jak chodziłam do niego ze swoimi sprawami to był ok. może nie ma podejścia do dzieci ale go nie polecam pozdrawiam chełmianki GG 2727306 Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: szukam mam z Chelma 09.07.06, 14:25 witajcie ja z pierwszym dzieckiembyam w przychodni u dr Ostrowskiego, nie polecam.teraz chodzę do Luxmedu do dr Raganowicza, wizyta droga, u mnie 70x2 (bliźniaki),ale jestem spokojna chłopaki mieli ju z 2 razy robione USG bioderek, jest ok.Też poznałabym jeszcze jakąś mamusię do pogadania , a\na wspólne spacery.Pozdrawiam karambol i blubeatę.ideałem byłaby mama ze słonecznego. pa Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: szukam mam z Chelma 10.07.06, 12:54 a co robicie w te upały jeździcie gdzieś nad wodę? a gdzie? my na żółtańce ale ponoć tam jest zakaz Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_a Re: szukam mam z Chelma 10.07.06, 23:18 Witam po krótkiej przerwie. Mam w weekendy pracę w nocy a w dzień odsypiam, więc dopiero dzisiaj mam czas na pisanie(poza tym Martynka już sobie smacznie spi i da sie we znaki jutro ok 7). A ja właśnie skończyłam gotowac żurek tzn, mąż w sobotę zrobił rosół, a że on tak samo jak ja był zajęty nie miał kto tego zjeśc, więc z gotowego rosołku zrobiłam ta zupę, czyli dużo pracy nie miałam . Jeśli chodzi o ortopedę to jak już wczęsniej pisałam byłam z Malutką dwa razy i właśnie u tego Ostrowskiego. Bluebeata jeśli Tobie przeszkadza,tak na forum pisac o tym z której części Chełma jesteśmy itp. to nie ma sprawy-mogę napisac na maila. poza tym witam nowe mamusie, których jeszcze nie witałam. Pozdrawiam i do "napisania". Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 a jakiego pediatrę macie? 11.07.06, 12:16 no właśnie my chodzimy do dr Zwolak na Połanieckiej ale nie jestem z niej zadowolona i chyba się przepiszemy do dr Boczkowskiej może podzielicie się opiniami na temat pediatrów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: a jakiego pediatrę macie? 11.07.06, 13:10 ja chodzę do dr Bożyk też na Połanieckiej.Raczejjestem zadowolona, sympatyczna, ma podejscie do dzieci.druga sprawa ze chłopaki (odpukac)powaznie ni chorowali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś