monika3160 20.12.06, 14:30 Cześć. Jestem mamą 9 miesięcznego szkraba. Czy jest jakaś mama z Zachodu ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikgebicka Re: Chełm 26.12.06, 22:09 Witaj! Ja jestem mamą z Chełma, mam 11-miesięczne bliźniaki m.in., ale mieszkam na Słonecznym.Pozdrawiam serdecznie, muszę Ci powiedzieć, że zaglądam na to forum od dobrych kilku miesięcy i dość trudno jest trafić mamę z Chełma, a co dopiero taką która mieszka blisko nas) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
beata5_73 Re: Chełm 29.12.06, 17:57 Witam! Mam na imię Beata i jestem z Chełma. Mieszkam na os. Bazylany. Mam 5 letniego Kubusia i 10 m-cznego Kamilka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: Chełm 29.12.06, 21:54 Witam wszystkie chełmianki! Beata ja mam bliźniaki w podobnym wieku jak Twój młodszy synek, a starszego w wieku 3 lat.Jak starszy spędza zimę bez śniegu.Mój nie chodzi do przedszkola, a ze względu na bliźniAKI jesteśmy trochę uziemieni wię strasznie się nudzi.tylko by bajeczki oglądał.Jakieś pomysły na zabawy w domu dla trzylatka macie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beata5_73 Re: Chełm 01.01.07, 13:00 Hej! Mój Kuba chodzi do przedszkola, więc za bardzo się nie nudzi. Ja pracuję a malutki zostaje z opiekunką. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: Chełm 01.01.07, 21:57 Witaj! Jeden z moich bliźniaków też ma na imię Kuba.Do którego przedszkola chodzi Twój syn?Ja swojego starszego też chciałebym posłać od II semestru jak się uda i jak można to na początek na 5 godzin.Bliźnaki są z dziadkiem męzem jak jest, a ja pracuję inaczej chyba bym zwariowała siedząc cały czas w domu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beata5_73 Re: Chełm 03.01.07, 21:44 Mój Kuba chodzi do przedszkola na ul. Grota-Roweckiego (nr 14) do grupy czterolatków. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: Chełm 09.01.07, 12:11 Witam! Co słychać w nowym roku? Pozdrawiam! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ines10 Re: Chełm 09.01.07, 23:29 Hej.Mam na imię Agnieszka. Jestem szczęśliwą mamuśką dwujki szkrabów-6 tygodniowego Krzysia i 3 letniej Dominisi.Mieszkam na Gwarku-czyli blisko. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: Chełm 18.01.07, 22:50 Witaj! do kogo blisko to blisko)) Utwierdzam się w przekonaniu że jest to martwe forum.Gdzie na necie spotykają się mamy z Chełma!??? Ktoś ma jakieś namiary? Pozdrawiam serdecznie! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 a może jakieś spotkanie? 22.01.07, 09:51 tylko gdzie ? i kiedy? nie bardzo znam takie miejsce a widzę że trochę mam z XChełma by się uzbierało co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś