Gość: POpapraniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:38 ale jaja, jak berety... przed chwilą znalazłem "coś" takiego... p.o.marzena.w.interia.pl jeśli to ma być strona PO w Kielcach, to ja dziękuję... rotfl ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POspolity Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:46 Jeżeli jednak dowiesz się, że niejaki Konrad Łęcki ją robił to jest wspaniała. Musisz dowiedzieć się jeszcze, że on wogóle nie posługuje się komputerem, a stronę zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.t-s.pl 31.03.04, 09:34 a kto to jest łęcki, to ten młodociany z przerostem ambicji co zabrudził miasto ,to ten europejczyk z plakatu na moim śmietniku z przed półroku. A to ten. No to ja napewno na głosować nie będę na niego. Może jak dorośnie i coś już zrobi więcej niż noszenie teczki za innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach 31.03.04, 08:40 Gość portalu: POpapraniec napisał(a): > > jeśli to ma być strona PO w Kielcach, to ja dziękuję... rotfl ;-)))) Co fakt, to fakt - sam bym na drutach lepszą zrobił. No ale tak to jest jak się tworzy strony we FrontPage-u ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody inne partie IP: *.kielce.net.pl 31.03.04, 09:24 Inne swietokrzyskie partie (oddzialy) sa niewiele lepsze: PiS - wogole nie ma strony - probowalem odnalezc link na ich krajowej i nic Samoobrona - to samo PSL - www.psl.kielce.pl/ strona co najwyzej przecietna ale okropnie niealtulana. Aktualizowana byla ostatnio chyba rok temu UP - up.kielce.webpark.pl/ te same uwagi jak do PSLu SLD - www.sld.kielce.pl/ jedyna dobrze zrobiona ale aktualna tak jak PSLu i UP UPR - www.kielceupr.republika.pl/ - Ciekawy komunikat - Ze względu na brak redaktora strony, strona Okręgu Świętokrzyskiego UPR zostaje czasowo zawieszona UW - www.kielce.uw.org.pl/ - taki link podaje ich strona krajowa, ale strona nie istnieje. Zatem wstydzcie sie swietokrzyscy dzialacze, od lewej do prawej strony. Wszyscy. Stron albo nie ma (Sammobrona, PiS), albo sa obrzydliwe (PO), albo tak nieaktualne, ze nawet wasze prezentowane wladze wojewodzkie sa "z poprzedniej kadencji" (PSL, UP, SLD). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mldy PiSiory i Lepperki IP: *.kielce.net.pl 01.04.04, 11:26 Macie swoje strony wojewódzkie? Nie znalazlem ich. Jesli sa to podajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: PiSiory i Lepperki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 13:19 strona PiS-u w Kielach to: www.kielce.pis.org.pl/ a Samogonu mimo szczerych chęci nie znalazłem... poza mailem do szefa brygad Leppera w Kielcach - Józefa Cepila - e-mial: swietokrzyskie@samoobrona.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody strona PIS IP: *.kielce.net.pl 01.04.04, 13:45 > strona PiS-u w Kielach to: > www.kielce.pis.org.pl/ > a Samogonu mimo szczerych chęci nie znalazłem... poza mailem do szefa brygad > Leppera w Kielcach - Józefa Cepila - e-mial: swietokrzyskie@samoobrona.org.pl Strona PiSu jest niezla. Zrobiona prawie dobrze. Lyzka dziegciu sa bowiem niedzialajace: PiS w Kielcach czlonkowstwo PiSmo Swietokrzyskie Publikacje prasowe Galeria W krzywym zwierciadle Materialy dla pelnomocnikow Lacznie na 14 pozycji w menu (+ strona glowna) zchrzanione jest 7 czyli polowa. Ale przynajmniej strona jest aktualizowana. To zatem jak na razie najlepsza ze stron, ale i tak pozostawia niedosyt przez niepotrzebne pozycje menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz St. Goraj Re: strona PIS IP: *.in-addr.octava.net.pl 01.04.04, 14:13 Szanowni Państwo, strona internetowa Świetokrzyskiej Organizacji Prawo i Sprawiedliwość została postawiona na serwerze dnia 15 lutego, czyli zaledwie półtorej miesiąca temu. Ten czas wykorzystaliśmy głównie na testowanie prawidłowości jej funkcjonowania. Juz w najblizszym czasie,tzn. za ok 3-4 dni pojawia się linki które w chwili obecnej pozostają nieaktywne. Bedę wdzięczny za wszystkie opinie na temat jej funkcjonowania i zawartości. Pozwolą one na dostosowanie jej zawartości do potrzeb jej odbiorców. Dziekuję zatem za pochwałę i obiecuję że na każdą przesłaną przez Państwa uwagę odpowiem. Pozdrawiam Mariusz St. Goraj Rzecznik Prasowy Świetokrzyskiej Organizacji PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: strona PIS IP: *.kielce.net.pl 01.04.04, 14:23 Dobrym obyczajwm webmastera jest niezamieszczanie "podpuch" czyli pozycja w menu, ktorej nie ma. Znacznie lepsze jest skromniejsze menu, ale gdzie wszystko dziala. Natomiast po uruchamianiu nowych podstron wtedy rozszerzamy o nie menu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala To straszne - przykro mi !!! 01.04.04, 19:42 Strona PO jest rzeczywiście żenująca......... to straszne...... gorszej strony nigdzie nie widziałem....... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach 01.04.04, 19:55 to naprawde żenujące... szukałem emajla, zeby napisac do tych ludzi... niewiem jak to możliwe, ze taki knot wisi w internecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.kielce.net.pl 06.04.04, 11:06 A co z Ligowcami? Czy LPR ma swoją stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:13 pomimo usilnych poszukiwań nie znalazłem nic ciekawego o LPR w Kielcach... pod adresem www.lpr.pl/?sr=lista&dz=region&id=14 można znaleźć porażającą ilość informacji o działalności LPR w Kielcach... ;-))) natomiast znalazłem w sieci ciekawą i dość aktualną stronę "Incjatywy dla Polski" - www.idp.org.pl/swietokrzyskie/index.php - szkoda tylko, że o Incjatywie tak mało się mówi w mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świt Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:04 też szukałem e-maila żeby im powiedzieć o wiszącym knocie, też adresu nie znalazłem. Szkoda, bo poza Łęckim i ochydną stroną, całą resztę mają OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:19 hmmmm, cały zbiór kontaktów do PO w Kielcach, znajdziesz pod adresem www.platforma.org/?sub=regiony&woj=13 Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach 06.04.04, 14:09 O ile mi wiadomo, to jest strona związana z PO: www.naszregion.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Łęcki Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach IP: 212.160.138.* 07.04.04, 15:03 Szanowni Państwo, aktualna i oficjalna strona Platformy Obywatelskiej Kielce będzie uruchomiona 13 kwietnia br. Adres strony jest następujący: www.platformakielce.org.pl. Strona pod adresem: p.o.marzena.w.interia.pl jest stroną stworzoną przez sympatyczkę PO Kielce i nie jest oficjalna stroną Platformy w Kielcach. Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt oraz zaprzaszam po Świętach do odwiedzenia strony. Pozdrawiam Konrad Łęcki Przewodniczący PO RP Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Nie zapomnijcie........... 07.04.04, 18:41 Nie zapomnijcie o takim miejscu na stronie www gdzie można wpisać swój adres emajl i zasubskrybować informacje, nowości, newslettery etc... na przykład o spotkaniach z wyborcami, o wydarzeniach w organizacji... etc... Wiem, że będzie spotkanie m.in... przy ul.Wojewódzkiej - jak nie zapomnę to przyjdę, ale pewnie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POrażony Po raz kolejny jestem zbulwersowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:48 Co wy sobie jaja robicie? Wszedłem na stronę www.platformakielce.org.pl i chciałem napisać, że strona nieaktualna, bo zapraszacie na spotkanie 14 marca. Chcę wysłac e-maila do kogoś odpowiedzialnego ... i co? Podajecie numery telefonów. Co, mam jeszcze dołożyć kasy, żebym mógł wam przekazać istotna dla was informację? Po co wieszacie niaaktualną stronę? Może macie uklad z sieciami telefonicznymi gsm? A może jest jeszcze gorzej, że nie potraficie posługiwzać się internetem. Bez wzgledu, która z tych przyczyn jest prawdziwa - nie powinniście opowiadać ludziom o swoim zaangażowaniu w ich problemy. Do dupy z wasza NOWĄ strona www. Najpierw idźcie do szkoły, .... potem pomyślimy. To są kpiny z potencjalnego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Strona www Platformy Obywatelskiej w Kielcach 15.04.04, 20:33 (15 IV 2004 - godz. 20.00) Przed chwilą zakończyło się jedno ze spotkań wyborców z Konradem Łęckim. Świetlica Szkoły Podstawowej nr 10 przy ulicy Wojewódzkiej była zapełniona po brzegi... zabrakło dla wszystkich miejsc siedzących... Pomimo dwóch głośnych głosów zwolenników LPRu i Samoobrony było bardzo spokojnie. Jeden z adwersarzy Konrada Łęckiego pomimo zaproszenia do dyskusji opuścił spotkanie zaledwie po kilkunastu minutach. Aparat miałem, zdjęcia nie zrobiłem... było jak dla mnie za ciemno... a błysk flesza mógłby się odbić w okularkach... Oprócz ulotki wyniosłem informacje, iż w PO mile będą widziani aktywni młodzi ludzie. Konkludując - przez prawie dwie godziny można było się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i poszerzyć swoją wiedzę na temat działania lokalnych kół PO - nie był to czas zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś