Dodaj do ulubionych

Nie ma dyrektora w TVP

13.10.10, 23:13
Pani Kopijkowska powinna wrócić gdyż jest profesjonalną prezenterką.
Obserwuj wątek
    • lokaj-putina "dyscyplinarny" 13.10.10, 23:13
      • Gość: św. Mikołaj Re: "dyscyplinarny" IP: 188.33.83.* 04.12.10, 12:34
        Rakoczy nadal w TVP Kielce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        To jest dopiero żenada. Znienawidzony przez pracowników, dwa miesiące temu z hukiem wyleciał z TVP Kielce ( ponoć wyrzucony dyscyplinarnie!!!! za nielojalność wobec zarządu). Wcześniej zdążył wyrzucić z pracy ok. 20 osób. Bez żadnego powodu, jak gdyby nigdy nic, z głupawym uśmiechem na twarzy. I proszę jaka niespodzianka. Dominik Rakoczy, były dyrektor znów pracuje i robi swoje reportażyki!!!!!!!!!!! Za grosz wstydu i honoru!!!!!!!!
    • Gość: lokaj pijaka Re: Nie ma dyrektora w TVP IP: 109.243.165.* 14.10.10, 08:40
      A rakoczy powinin mieć zakaz wstępu do TVP Kilece
      • Gość: kurioZum czyta zenada , polityka górą IP: *.182.75.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 09:14
        kopijkowska wygladala komicznie jak prowadzila informacje, nie wiem czy stol byl za niski czy ona za duzo , wygladala kuriozalnie i tak tez czytala wiesci z tzw. regionu, zreszta jej maz startowal w konkursie na przezia radia kielecczyzny,
        zas rakoczego mi szkoda, jest dobrym reporterem, zostal dyrektorem i skonczylo sie jak zawsze bedzie ktos nowy jak to bywa politycxzny wybor, nie wiem czy ktos to widzi ale wielki syf z karuzela na stanowiskach panuje w sferze publicznej, prace zwsze znajda tacy jak perz czy knap a tymczasem nielojalnych inaczej trzeba wywalic.
        • Gość: Ja Re: zenada , polityka górą IP: 213.77.117.* 14.10.10, 09:37
          Rakoczy poszedł sobie, bo w przeciwieństwie do "gwiazd" TVP Kielce miał gdzie iść, ma talent wiedzę i znakomicie sobie radzi bez balastu administracyjnych stanowisk, nie musi przysysać się do polityków dla stanowiska. tak wieszacie na nim psy, a tu Madzia przyjdzie i was pustawia, ruki po szwam.
        • Gość: Gościu Re: zenada , polityka górą IP: *.kielce.vectranet.pl 14.10.10, 10:22
          ale jesteś śmieszny i niedoinformowany człowieku! Mąż Kopijkowskiej nie startował w konkursie na szefa radia kielce! On też nazywa się Przemysław Harczuk ale jest operatorem i nie mam nic wspólnego z Przemysławem Harczukiem z portalu telegraf24.pl ! jak nie wiesz czegoś to najpierw sie dowiedz a później pisz! hehe
    • Gość: podatnik Re: Nie ma dyrektora w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 09:50
      Komu służą media ? TVP Kielce -co to takiego ?Czy to egzystuje ?
      Nie dość ,że zyjemy na wschodniej ścianie to jeszcze jesteśmy dyskryminowani przez Warszawkę medialnie ! Zlikwidować to województwo i będzie spokój , obsłuży nas TVP Lublin, albo Rzeszów !
    • only.creative Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w T... 14.10.10, 20:25
      To może do teraz do TVP Kielce wrócą "profesjonaliści", tzn. Pani Ela Dziewięcka i jej brat, którzy odkąd ich wywalił z pracy były dyr. Tarczyński, to ciągle szukali zatrudnienia za dyr. Rakoczego. Pewnie teraz też będą próbować swoich sił powrotu do TVP Kielce. Tylko czy nowy dyrektor będzie chciał zatrudnić takie miernoty. Dziewięcka co prawda znalazła pracę w Polsacie, chociaż lepiej jej pewnie było na miejscu tak jak za dyr. Mikosa wykonywać swoją pracę w pocie czoła i otrzymywać gażę za .... zarabiać 8000 - 12000 zł. Tyle, to każdy chciałby zarabiać, ale może nie koniecznie w taki sposób jak klan Dziewięckich. Braciszek Eli nadal pozostaje bezrobotny. Cóż, pewnie mu jeszcze zostało coś z tej kasy, albo taki z niego profesjonalista. W końcu jak się Pani Ela postara i trafi w gust nowego dyrektora, to może i ona i jej braciszek ponownie dostanie pracę w telewizji Kielce... :)))))))))))
    • only.creative Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w T... 15.10.10, 09:53
      Ponoć mówi się w kuluarach, że nowym dyrektorem TVP Kielce będzie Krzysztof Irski, były wiceprezes Radia Kielce. W końcu Knap już odpadł z rozgrywek. Za dużo skandalu wokół chłopiny. Nawet Irski przygotował się do tej roli wizualnie i zgolił wąsy. A Ela Dz. i pan Irski nie od dziś się znają... tak więc wszystko powoli wróci do normy jak za Mikosa... A profesjonalizm na bok... Liczą się teraz znajomości i koligacje...
      • Gość: zniesmaczony Już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 20:01
        Był Rakoczy-było dno programowe,będzie Herod i nie sądzę,żeby było lepiej,niestety...
        • Gość: zniesmaczony Re: Już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 20:02
          Świętokrzyskie. Krzysztof Herod p.o. dyrektorem TVP Kielce
          PAP
          2010-10-15, ostatnia aktualizacja 2010-10-15 19:25

Krzysztof Herod pełni obowiązki dyrektora oddziału terenowego Telewizji Polskiej w Kielcach - poinformowało w piątek Biuro Rzecznika TVP S.A.
          Herod zastąpił na tym stanowisku Dominika Rakoczego, który został dyscyplinarnie zwolniony z pracy za złamanie wewnętrznej uchwały, która zakazuje nieuprawnionym pracownikom firmy wypowiadania się dla mediów. Rakoczy wypowiadał się w artykule opublikowanym we wtorek w "Gazecie Wyborczej Kielce".

Krzysztof Herod ma 49 lat, jest absolwentem PWSFTiT w Łodzi. Z telewizją związany jest od 27 lat. Pracę w TVP rozpoczął w krakowskim oddziale. Pracował na różnych stanowiskach związanych z produkcją telewizyjną w TVP w Warszawie, w Świętokrzyskim Ośrodku Regionalnym, a następnie oddziale TVP w Kielcach i na placówce korespondenckiej w Brukseli.

Więcej... wyborcza.pl/1,91446,8519771,Swietokrzyskie__Krzysztof_Herod_p_o__dyrektorem_TVP.html#ixzz12S2s4CRl
          • Gość: JA Re: Już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 23:38
            no i co z tym rakoczym, przepraszam ...z Panem dyr Rakoczym????
        • Gość: gość Re: Już jest! IP: 109.243.13.* 18.10.10, 16:29
          Powinni jeszcze zwolnić Panią I damę po pani Magdalenie P. największą wazelinę-Panią Uziębło!!!
      • Gość: Pan ktośik Re: Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w IP: *.chello.pl 17.10.10, 23:42
        coś mi się wydaję ,że tu jakiś anty-Dziewięcki Fan jest tylko czemu taka agresja?
        • Gość: ja Re: Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 00:45
          ja tylko pytam, co z PANEM dyr D rakaczym
          • Gość: fan kieleckiej tv Re: Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 17:33
            Świetny początek nowego szefa-"Realizatora wizji",dziś przed okienkiem lokalnym na antenie 2,najpierw było kilka minut czarnego ekranu,chyba kieleckie orły próbowały wejść na antenę,a wreszcie w czasie lokalnym poszedł program lokalny Warszawy(przynajmniej można było obejrzeć normalną prognozę pogody).Tak trzymać,po co udawać,że stać nas na własne programy,chociaż ja wolałbym programy krakowskie.
            • Gość: Michta Kopijkowska jest bardzo dobra! IP: *.startvps.com 18.10.10, 20:44
              Kopijkowska jest bardzo dobra!
    • veramon_a Dominik Rakoczy zwolniony. Nie ma dyrektora w T... 19.10.10, 12:07
      Widzę, że wypowiadają się tutaj znawcy mediów i tzw bagienka telewizyjnego, a ja okiem zwykłego widza oceniam naszą TV. Ocena moja to mierna +, m. inn. dlatego, że każda władza TV Kielce pozbywa się profesjonalistów przynajmniej tych z wizji. Nie wiem czy to strach przed lepszymi czy brak rozumu powoduje taki stan rzeczy. A może komuś zwyczajnie zależy na wykończeniu telewizjii w Kielcach.
      A tak na marginesie Pani Kopijkowska bardzo mi się podobała, jej reportaże również.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka