Gość: dym IP: 10.10.65.* 11.07.01, 22:11 Form jest nudne jak flaki z olejem, same popierduszki i narzekanki. Gadki-szmatki i wątki z wątłym odzewem. Spadam z tąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 22:22 Żegnamy!!!!! A na marginesie - ortografia nasza jest trudna ale mimo wszystko można ją opanować(jeśli się chce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.cps.pl 11.07.01, 23:00 Dla nie-kturych to jetnak zbyd tródne. Ps bye! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: 213.77.40.* 11.07.01, 23:17 A ja uważam, że na tle tych wszystkich rozmów na IRC, gdzie króluje chamstwo,wulgarność i ogólnie niski poziom dyskusji, FORUM jest bodajże jedynym miejscem jakie znam, gdzie ludzie jak coś napiszą, to z sensem. Tak więc żegnam Pana bez żalu, DYMaj się, fruń z wiatrem DYMie i już nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 23:23 Czasami też bym chciał, żeby zlikwidowali to cholerne forum. Ludzie jakie ja płacę rachunki za telefon! Niejeden pijak mniej przewali niż ja wpłacam na konto telepsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.ic.net.pl 13.07.01, 10:24 To może na sztywno ? , a jak nie ma możliwości to może taryfa z trzydziestoma godzinami miesięcznie za darmo . Ciekaw jestem czy dym jeszcze tu zagląda . Przyznam że mnie tudno tu nie zaglądać od czasu do czasu ,a nawet częściej . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 15:10 A widzisz, nie zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 19:05 I nie zlikwidują, bo forum będzie trwało i trwało. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 19:01 Gość portalu: dym napisał(a): > Form jest nudne jak flaki z olejem, same popierduszki i narzekanki. Gadki-szmat > ki i wątki z wątłym > odzewem. Spadam z tąd. Ty pismaku,nie wiesz jak sie pisze stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> 24.11.01, 19:07 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Ty pismaku,nie wiesz jak sie pisze stąd. No nie wie bo poszedl z dymem i siedzi w "gazetce" teraz ;-D KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deviant Re: <blink>ZLIKWIDOWAĆ FORUM</blink> IP: 212.160.232.* 30.11.01, 21:06 Taa. Myślałeś młotku że BLINK zadziała Odpowiedz Link Zgłoś