Gość: paula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:16 Witam. Mam ambitny plan biegać 4 km (2 kółka wokół stadionu leśnego) co drugi dzień. Może się jakieś kobiety jeszcze przyłączą? Samemu jakoś bardzo szybko ambicja mija..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka kariatyda a ile chcesz zrócić IP: 81.219.132.* 24.08.06, 00:47 chentnie się przyłoncze, Koncubent idzie do tyrki na 5.30 to se moge polatać z tobą pałlinko i popitolić, byle nie za bardzo bo ostatnio przyj*****m w drzewo jak uciekałam przed Cześkiem co był moim poprzednim misiem. Jutro bede ale gdzie sie spikniemy? Aha i weź co do szamania bo srana to żre jak Kazik, ten co byl przed Czesławem, no wiesz... ale wszystko ci niuniu opowiem Browarek też jakiś zabierz, fajki i pare zloty na taryfe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: kobiece bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:05 jedna chetna juz masz :)) tylko ja bede mogla od wrzesnia.. mi pasuje Twoj plan dzialania.....grunt to konsekwencja..pozdrawiam i oby od wrzesnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
edit76 Re: kobiece bieganie 24.08.06, 11:02 to znow ja...juz musze jechac..wiec jak nadal reflektujesz i zbierasz sklad na bieganie to daj znac na maila gazetowego...pozdrawiam edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: kobiece bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:22 o ktorej bedziecie biegac? przyjde sobie popatrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: kobiece bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:03 ja też jestem chętna Napisz na maila, to się umówimy co do szczegółów: m215@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: kobiece bieganie IP: *.centertel.pl 08.09.06, 16:41 Od dawna szukam kogos z kim mogłabym pobiegac.Dopiero teraz znalazłam kontakt,mam nadzieje,ze nie straciłas zapału.Bieganie jest wspaniałe!Tez biegałam na stdionie lecz wszystkie moje koleżanki niestety zrezygnowały.Jezeli jeszcze biegacie proszę o kontakt na moj adres(dziś korzystam z innego) cotton1@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: kobiece bieganie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 10.09.06, 00:14 Hello dziewczyny!! Tez czasem biegam na stadionie. Ja, specjalnie do biegania kupilem sobie mp3 playera - polecam. Nie jest wtedy tak smutno :) Moze bede mial okazje Was spotkac :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: kobiece bieganie IP: 82.139.11.* 10.09.06, 11:29 Hm...to nawet nie to, ze samemu smutno. To jest raczej kwestia przechytrzenia siebie samego. Przed znajomymi mozna sie na 100 róznych sposobów wykręcić, a tak przed "obcymi" jeszcze trochę przyzwoitości zostaje. Poza tym, męski szowinizm kwitnie i rośnie w siłę i kobieta biegająca w pojedynkę to nadal jeszcze sensacja i uroczy materiał do komentarzy, niekoniecznie dotyczacy samego biegania... Odpowiedz Link Zgłoś