Gość: dorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala wcale mi nie żal tych szykanowanych kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:15 wcale mi nie żal tych szykanowanych kierowców, najpierw się do strajku nie przyłączyli a teraz chcą czerpac porzytki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh a szkola to dzisiaj co, popoludniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:26 przygotuj mundurek i do szkoly, dziecko drogie ... ... a jesli sie pomylilem, i jusz szkole skonczylas... hmm, to bardzo mi przykro, bo w tzw "miedzyczasie" zapomnialas o rozwoju intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: a szkola to dzisiaj co, popoludniu? 04.09.07, 13:20 Gość portalu: ehh napisał(a): > przygotuj mundurek i do szkoly, dziecko drogie ... > ... > a jesli sie pomylilem, i jusz szkole skonczylas... hmm, to bardzo mi przykro, b > o w tzw "miedzyczasie" zapomnialas o rozwoju intelektu Kolega tez zapomnial widze, bo jak mozna budowac swoja opinie tylko na jednostronnosci? Za strajk odpowiedzilny jest nie tylko ktos komu znudzilo sie byc niewolnikiem, ale tez ten ktos kto to niewolnictwo spowodowal. A ktos, kto dopisuje sie do sukcesow jest zwykla gnida taka co siedzi na tych dolnych wlosach u coniektorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco jednostronnosc ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:51 hmm... jednostronnoscia imho jest wyrazny podzial na "swoich" i "lamistrajkow" ... to sa trudne decyzje, czy bedzie za co zaplacic rachunki itp. czy wierzymy w powodzenie strajku czy nie ... czy wierzymy zwiazkowcom czy nie ... nie ma jednej odpowiedzi obie strony zawinily i miasto nasylajac ochroniarzy i zwiazkowcy, chcacy utrwalac "bolszewizm" - juz tworzy sie spolka, w ktora chca wciagnac miasto, "Nie ukrywamy że chcemy związać miasto odpowiedzialnością za śpółkę" ???? sorry - co to za spolka pracownicza, chcieliscie sie rzadzic to sie rzadzcie sami - SAMI PONOSCIE ODPOWIEDZIALNOSC ... a najgorzej jak tu pyskuje gowniarstwo nie majace pojecia o zarabianiu pieniedzy, kosztach, podatkach ... kosztach spolecznych danego wydarzenia ... itp itd ale pyskuje, gowno wie o sytuacji ale pyskuje ... i owo "gowniarstwo" moze swiadzyc o wieku albo zatrzymaniu sie w rozwoju - ilu osobom wciaz wydaje sie "ze cos tam im sie NALEZY" i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: a szkola to dzisiaj co, popoludniu? 04.09.07, 14:33 > A ktos, kto dopisuje sie do sukcesow jest zwykla gnida taka co > siedzi na tych dolnych wlosach u coniektorych. taki jesteś "do przodu"? taki praworządny? z wyrobionym poczuciem sprawiedliwości? Twoi ukochani "strajkusie" mogą mówić o "sukcesach" jak POKRYJĄ straty za czas strajku jakie ponioslła miasto, przedsiębiorstwo etc. wtedy możecie się wymądrzać "strajkusie" a do tego czasu siedzieć cicho i cieszyć się, że u włądzy nie był ktoś z twardszym kręgosłupem, któy wziąłby Was za pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patri Re: wcale mi nie żal tych szykanowanych kierowców IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 10:32 Uważam,że pozbawionych zasad cwaniaczków powinno się przepędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: wcale mi nie żal tych szykanowanych kierowców IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 04.09.07, 10:42 Rozumiem, że chodzi Ci o związkowców. To szarańcza w każdej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patri Re: wcale mi nie żal tych szykanowanych kierowców IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 11:03 Jeśli rodzice zapomnieli przygotować dziecko do życia w społeczności,albo po prostu uważali,że cwaniactwo zapewni mu dostatnie życie, to w końcu KTOŚ musi janowi wyłozyć reguły postępowania w cywilizowanym świecie.Dość mamy draństwa na drabinie społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brednie a jesc trzeba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:39 geby pelne frazesow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRI Re: a jesc trzeba... IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 12:04 Jak ktoś żyje jak zwierzę , które musi mieć "w gębie " to niech nie wymaga , aby go traktowano jak CZŁOWIEKA. Proste? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brednie zgoda jesli chodzi o zwiazkowcow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:18 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala do ali IP: *.205.udn.pl 04.09.07, 14:07 Jak już musisz być alą, to przynajmniej głupoty wypisuj bez ortografów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuczka1 Kierowcy autobusów jacy są każdy widzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Kierowcy nie lepsi od byłego zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:39 Jak ktoś ma do utrzymania rodzinę, a wisi nad nim decyzja o likwidacji zakładu pracy, to oczywistym jest, że musi mysleć o przyszłości. Wielu ludzi przyzwyczaiło się, że w tym kraju sobie można wojować sztachetami i cegłą, czy to na zajezdni, czy przed parlamentem. To nie dotyczy wszystkich zawodów, bo dla gospodarki rynkowej normalnym jest, że jak się grunt pod nogami wali, to trzeba sobie samemu jakoś radzić, a nie czekać na pomoc kurii (ciekawe ilu ekonomistów, marketingowców i architektów czeka na taką pomoc np. w obliczu zwolnień). Ci, którzy szukali nowej pracy postąpili zgodnie z rozsądkiem. Kierowcy MPK najpierw wyżebrali przetrwanie przedsiębiorstwa, wysłuchali biskupa, przytakiwali i ręce składali do modlitwy, bo było to w ich interesie. Jak wyszli na swoje, to zaraz paciorka zapomnieli, słowami biskupa sobie tyłek podtarli i jak bydło, żeby bliźniemu skutecznie dopier...ić. Czego się spodziewać? Bydło za kierownicą, to i bydło w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Kierowcy nie lepsi od byłego zarządu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:51 prawdziwy prawy katolik. Bydło i tyle. Cfaniaki jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kierowcy nie lepsi od byłego zarządu IP: *.mofnet.gov.pl 04.09.07, 12:04 Czym Ty mrc różnisz się od tych opluwanych kierowców? Z Twojej wypowiedzi wynika , że niczym. Swój swojego zawsze znajdzie, bo jak może bydło prowdzić samochód, to chyba jakiś cud przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Kierowcy nie lepsi od byłego zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:32 Drogi Gościu, jeśli masz odmienne zdanie, to proszę przedstaw kontrargumenty i podaj przykłady, że kierowcy nagle stali się miłosiernymi i szlachetnymi ludźmi, a ci, co twierdzą, że zaraz będzie rozszarpywanie we własnych szeregach to wierutni kłamcy. Nikomu palca nie pokazywałem i nikogo nie szykanowałem (zapewne w nadziei, że nie wytrzyma i odejdzie z pracy), ale jeśli nawet bym to robił, to nic Ci do tego przyjacielu. Twój wpis nie jest obroną negatywnie ocenianych kierowców, lecz negatywną oceną kolejnej osoby. Witaj w klubie, swoich jak widzę znalazłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Ostoja realnego socjalizmu czyli kielecki MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:27 nadal będzie wegetował dla rozpaczy pasażerów i radości buraczanych kierowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrick Re: Ostoja realnego socjalizmu czyli kielecki MZK IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.09.07, 11:00 Cywilizowana społeczno-ekonomiczna rzeczywistośc przerasta twoje możliwości poznawcze. Więcej czytać a mniej pisać bez zastanowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmed Kierowca MPK zawsze był chamem IP: 80.51.223.* 04.09.07, 13:38 ... i po strajku nim pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RO I wygrały prymitywne chamy... IP: *.complex.net.pl 04.09.07, 14:08 A autobusy znowu jeżdzą brudne a ostatnio cham zamknął mi drzwi przed nosem i odjechał w momencie jak dobiegłem do autobusu (musiał mnie widzieć)... Rolnicy bis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: I wygrały prymitywne chamy... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.07, 14:59 chamstwo socjalistycznych kierowców będących członkami związków zawodowych mających w dup... pasażerów będzie istnieć zawsze im się należy i ch...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patri-ck Re: I wygrały prymitywne chamy... IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 16:20 Jak cię kręci własność prywatna to jedż zbierać pomidory do Włoch, najlepiej do Kalabrii, nie będziesz musiał patrzeć na socjalistycznych kierowców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Szykany w kieleckim MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 19:54 panie Latosiński powinien pan dac przykład.Jeżeli pan toleruje takie zachowanie (nawet nie smiem myśleć,że pan je wspiera)swiadczy to tylko żle o panu i pana organizacji związkowej. Jeżeli mieszkancy wsparli Was to nie znaczy,że popierają takie zachowania Waszych związkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri-ck Re: Szykany w kieleckim MPK IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 20:01 Każdy niech mówi we własnym imieniu. Ja i moja rodzina nie popieramy koniunkturalnych cwaniaczków. Popedzić im kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Szykany w kieleckim MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:03 Cwianiaczków, tzn. ludzi którzy po prostu szukają lepszej pracy? No wybacz ale jak dla mnie to jest normalne zachowanie. Nie odpowiada mi praca to ją zmieniam a nie rozwalam całą firmę strajkując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patri Re: Szykany w kieleckim MPK IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 04.09.07, 20:24 To tylko punkt widzenia ludzi wychowanych inaczej(: Jakie to szczęście mieć dzieci,które myślą po ludzku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luks klasycznie prawda leży po środku.. IP: *.cable.ubr04.gray.blueyonder.co.uk 04.09.07, 23:47 .. na pewno się znalazł niejeden cwaniaczek, który chciał sobie skorzystać na całej aferze i od razu pobiegł do nowego przewoźnika .. ale inny musiał odłożyć dumę na bok i pomyśleć o rodzinie i jej utrzymaniu.. myślę, że niejednemu nei podobał się sposób, w jaki kierowcy zaczęli walczyc o swoje... szykanowanie ich teraz to zwykły dowód na to, że ci niby lepsi, to największe szuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LG Szykany w kieleckim MPK IP: 193.24.201.* 04.09.07, 23:51 www.phototrans.eu/images/photos/big/8/185798.jpg - trzydrzwiowy Mercedes Citaro (jeden z lepszych autobusów na świecie) w kieleckim malowaniu - miał trafic do Kielc jak Veolia by objęła komunikację w mieście a tak trafił... do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben prostaki i chamy !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 02:39 Prostaki i do tego chamy!!! Jak widac wszystko pozostalo po staremu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: prostaki i chamy !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:17 Wczoraj wracalem z pracy 1. Kierowca gwaltownie ruszył, jeszcze nie wszyscy zajeli miejsca siedzące - a były. Tak mu sie spieszyło że jak wysiadalem to przyciąl mi drzwiami rekę. Widać, że wszystko wróciło do "normy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY PASAŻER Re: prostaki i chamy !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:38 takie komunistyczne molochy dawno już nie powinny istnieć. prawie się udało no ale tak żal było wszystkim tych KULTRALNYCH kierowców, to jest jak było, miejmy tylko nadzieje że to się prędzej czy później samo rozpadnie i darmozjady (ci co w bazie się obijają i tylko okazji do chlania szukają) pójdą do łopaty tam gdzie ich miejsce a i kierowcy może kultury się nauczą. ale do tego potrzebna jest KONKURENCJA jak będzie tylko jedna firma obsługiwać miasto, ta czy inna, to nic się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc szykany w kieleckim MPK IP: 81.219.210.* 05.09.07, 15:12 Naprawdę bardzo żałuje,ze MPK nie zostało sprywatyzowane.I żal mi tych uczciwych pracowników,którzy jeszcze jednak pracują w MPK.Teraz tylko strajkujący górą.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: szykany w kieleckim MPK IP: 212.160.196.* 05.09.07, 17:33 za poparcie tego bałagano winny jest Bartosz z solidarności człowiek z Jędrzejowa który nie korzysta z miejskiej komunikacji. Obawiająć się utraty stanowiska zaczoł straszyć ściągnięciem z Polski takich samych opentańców jak On aby kompromitować Kielce i Prezydenta .Stała się nam wielka krzywda ,Latosiński będzie organizował niebawem następny straj bo ten prostak nic więcej nie potrafi,a firma tonie coraz bardziej ,zimy nie przetrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: szykany w kieleckim MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:09 No i jeszcze Banaś swoje brudne łapsko do tego przylozyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R a ja od razu mówiłem, żeby tych strakjujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:57 qtasów na bruk wyrzucić... to teraz nie byłoby problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: a ja od razu mówiłem, żeby tych strakjujących IP: 81.219.210.* 06.09.07, 13:01 jestem byłym pracownikiem MPK i mam kontakt z pracownkikami firmy.Latosiński zniszczy firmę i ludzi.Teraz to już zupełnie woda sodowa uderzyła mu do głowy.I pomyslec,że Biskupi zasiedli z kims takim do stołu rozmów.Przeciez wszyscy wkoło wiedza,ze ten człowiek co innego mówi a co innego robi.Wstyd mi,że jestem kielczaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Latosiński - Solidarność - WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 07:19 Ci szykanowani strajkowali razem ze wszystkimi tylko Latosiński odgrywa się za to że do Veoli poszli. I to ma być Solidarność. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Latosiński - Solidarność - WSTYD 07.09.07, 07:57 Drogę w przyszłość wskazała pani K.z PKS-u i jej guru Bartosz ! Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś