Gość: Getek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 18:53 Stal Rzeszów to jest potęga, Stal Rzeszów najlepsza jest, Stal Rzeszów trzeba szanować, Stal Rzeszów ZKS... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maly Re: Zdaniem trenerów IP: *.access.uk.tiscali.com 14.09.03, 20:17 Gość portalu: Getek napisał(a): > Stal Rzeszów to jest potęga, Stal Rzeszów najlepsza jest, Stal > Rzeszów trzeba szanować, Stal Rzeszów ZKS... IDZ SIE WYPALUJ TO CI SIE POLEPSZY.... PALO CHODZACA Odpowiedz Link Zgłoś
rustle Re: Zdaniem trenerów 14.09.03, 20:41 Gość portalu: Getek napisał(a): > Stal Rzeszów to jest potęga, Stal Rzeszów najlepsza jest, Stal > Rzeszów trzeba szanować, Stal Rzeszów ZKS... To śpiewałem ja - sędzia Kotarski. Potega gry aktorskiej i zwlekaniem z wybijaniem piłki, zeby tylko meczu nie przegrać. Słabszej drużyny na Szczepaniaka nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zdaniem trenerów IP: 80.48.119.* 14.09.03, 23:12 I tak do Korony im bardzo daleko !!!! Wkrótce sie okaże że po kilku meczach Korona wciąż będzie liderem a stal co najwyżej w środku tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zdaniem trenerów IP: 80.48.119.* 14.09.03, 23:15 Że niby stal była grożniejsza w drugiej połowie????? Ale chyba nie w tym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Że niby stal była grożniejsza???? IP: 80.48.119.* 14.09.03, 23:16 Że niby stal była grożniejsza w drugiej połowie????? Ale chyba nie w tym meczu Odpowiedz Link Zgłoś