Dodaj do ulubionych

Ostrowieckie linki

17.12.04, 14:26
Proponuje wpisujcie linki do stron związanych nawet niewiele z Ostrowcem oraz krotką notką czy warto tam zajrzeć...
Zacznę banalnie :
www.um.ostrowiec.pl/ - strona Urzędu Miejskiego...ładuje się i ładuje, obywatel Ostrowca nie ma czego tam szukać...
Obserwuj wątek
    • buksy Re: OLS (Ostrowieckie Linki Sportowe) 17.12.04, 14:47
      www.kszo.ostrowiec.pl/ - taka sobie ale za to oficialna
      www.kszo.info - to samo tylko nieoficjalnie
      www.sport.ostrowiec.net.pl/ - eee lipa
      www.sport.go.pl/ - nowa, nawet nawet
      • buksy Siatkarki WSBiP 13.01.05, 12:35
        www.kps.wsbip.prv.pl/ - przynajmniej ma cel, sens i wyglada zupełnie przyzwoicie
      • buksy Szachiści 13.01.05, 13:23
        hetmanostrowiec.w.interia.pl/ - ostatnia aktualizacja 1 rok temu
        • buksy Re: Szachiści 28.10.05, 11:35
          i mamy zmianę...na lepsze :

www.kshetman.blokowe.pl/
      • buksy Ostrowiecka Liga Halowej Piłki Piątek 04.03.05, 22:04
        www.olhpp.pl/ taa tym na prawdę żyje troche ludzi w Ostrowcu. Duży plus za aktualność
    • halevi Re: Ostrowieckie linki 21.12.04, 10:49
      No to kuriozum:
      czy ktoś wiedział, że istnieje w Ostrowcu Agencja Rozwoju lokalnego?
      Oto link:
      www.arl.ostrowiec.pl/
      Z treści strony wynika, że praktycznie niewiele sie tam dzieje. Zobaczcie
      zwłaszcza część dot. inkubatora przedsiębiorczości.
    • buksy Gazeta Ostrowiecka 21.12.04, 12:59
      www.polonica.net/Kwas-Stoltzman.htm - uuuuuu, lipaaaaaa
      • buksy Re: Gazeta Ostrowiecka 21.12.04, 13:03
        sorry to nie ma nic wspólnego z Ostrowcem, ale mną wstrząsneło, tak czy siak
    • buksy Gazeta Ostrowiecka 21.12.04, 13:07
      www.gazeta.o-c.pl/ - nie no kiepściunio
      • raskarba Kiepsciunio ? 21.12.04, 14:57
        To malo powiedziane. Raczej powinienes stwierdzic, ze nie wiadomo, czy smiac
        sie, czy plakac !
    • buksy MOSIR 21.12.04, 13:11
      www.members.lycos.co.uk/mosirostrowiec/www/index.html
      stronka taka sobie ale za to informacje o nowym basenie z pierwszej, oficjalnej ręki
      • raskarba Re: MOSIR 21.12.04, 15:08
        Wreszcie ten basen zobaczylem i musze przyznac, ze prezentuje sie calkiem
        niezle. Ceny tez nie sa "z kosmosu".
    • buksy Ranking najlepszych stron w O-cu 21.12.04, 13:14
      ostrowiec.toplista.pl/?we=kszo&kod=205294 - no i cool...wszystko jasne
    • buksy Podobno pierwsza www nt Ostrowca 21.12.04, 13:21
      www.ostrowiec-sw.prv.pl/ - garsć konkretnych informacji+kupka taki sobie
    • buksy Harcerze Ostrowieccy 21.12.04, 15:44
      www.ostrowiec.zhp.pl - dobry CMS, ale takie narzędzie wymaga duzo treści, a newsa nie ma ani jednego :) ale i tak lepsza niż stara (dlaczego ciągle żywa strona ?) www.ostrowiec.zhp.org.pl/
    • buksy Kolegiata Św.Michała 21.12.04, 21:16
      www.michal-ostrowiec.sandomierz.opoka.org.pl/ szkoda ze spowiedzi pezez net nie mają....za to mają "zajebisty" baner po prawej stronie... jak by to obejrzał ksiądz proboszcz zaraz by interweniował :)))
      • raskarba Re: Kolegiata Św.Michała 21.12.04, 22:49
        Czy chodzi Ci o Rayman Zone ?
    • raskarba Browar !? 21.12.04, 22:53
      Strona Browaru, tzn. obecnie Miejskiego Centrum Kultury
      www.mck.ostrowiec.pl/
    • buksy Powiat Ostrowiecki 22.12.04, 13:39
      www.ostrowiec.starostwo.gov.pl - w zasadzie to taka wizytówka urzędu, informacje statyczne...no i to wkurzające ruchome menu po lewej stronie..brrr
    • buksy Ostrowieckie szkoły średnie 22.12.04, 13:51

www.chreptus2.republika.pl/ - LO Chreptowicz, forma niewyszukana (dlaczego nie działa w Operze ?) ale za to widać że aktualna, również bardzo grzeczna
      free.of.pl/b/broniewski/php/main.php - LO Broniewski - przyjemna stronka, ale młodzież tam pewnie nie zaglada, bo jakaś taka poukladana i wyczesana
      www.norwid.ostrowiec.com.pl/ - IV LO Norwid - ładna i skromna
    • buksy Konkurencja Gazety Ostrowieckiej... 29.12.04, 19:33
      • buksy Re: Konkurencja Gazety Ostrowieckiej... 29.12.04, 19:33
        www.fakty.ostrowiec.biz.pl/index.php?dzial=modules/news/news
        ale jeszcze gorzej :((((
    • rafost1 Re: Ostrowieckie linki 13.01.05, 07:23
      www.i-kielce.pl/nasze_kielce/galeria_miejsca_region_ostrowiec.htm

(zdjęcia kiepskie co prawda...)
      • halevi Re: Ostrowieckie linki 13.01.05, 10:53
        ale co oni za głupoty powypisywali pod tymi zdjęciami: młyn nazwali "dawną
        remizą", pomnik katyński "obeliskiem" (obelisk to pomnik w formie słupa,
        najczęściej o czworobocznej podstawie),budynek komendy "posterunkiem"
    • bmwariat Re: Ostrowieckie linki 13.01.05, 08:24
      To jest link Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej . Tęsknota bierze, gdy się
      widzi swoje osiedle i swoje okolice(bloku mojego nie widać)...echhhhhhh..Tam
      się wychowałem. Pozdrowienia dla Ostrowca i Pułanek.
      www.osm.ostrowiec.com.pl
    • buksy Taki fajny adres i znowu zabrakło pary... 13.01.05, 12:22
      www.ostrowiec.net/
    • buksy PKS Ostrowiec 13.01.05, 12:38
      www.pksostrowiec.com.pl/ - w zasadzie warto tylko dla rozkładu jazdy ale czy to mało ???:)
    • buksy Klub Scenium przy ul.Kilińskiego 13.01.05, 12:47
      www.ftb.pl/redirect.asp?typ=klub&id=187 b.obszerny serwis jak na klub...ciekawe na ile czasu wystarczy ochoty na jego prowadzenie
    • buksy Częstocice 13.01.05, 12:58
      www.czestocice.prv.pl/ - lokalny patriotyzm zszedł do poziomu dzielnicy
    • buksy chcieliscie radia-ostrowiec, to macie 13.01.05, 13:15
      www.radio-ostrowiec.xt.pl/ - no i co jest ? jest i tyle.
    • buksy Gminne Centrum Informacji 13.01.05, 13:26
      www.ois.arl.ostrowiec.pl/ - no w życiu nie słyszałem że takie coś jest w ostrowcu !!:)
      • bmwariat Re: Gminne Centrum Informacji 13.01.05, 13:42
        jest już od jakiegoś czasu. Pracowało tam kilku moich znajomych i chyba tylko
        jedna osoba znajoma tam pracuje. W tym budynku znajduję się też Wydział
        zamiejscowy Politechniki Świętokrzyskiej to jest na Słowackiego
    • buksy Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 21.01.05, 13:18
      www.ostrowiec.org/ - taki piękny adres i lipa Stowarzyszenie Umarłych Działaczy
      • halevi Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 24.01.05, 09:43
        To może by im pomóc w prowadzeniu strony, zamiast narzekać? Sama koncepcja jest
        całkiem do rzeczy, ale nie wiem co to za ludzie.
        • buksy Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 24.01.05, 10:54
          Trudno im pomóc jak nie podają nawet kontaktu do siebie, a ja żyję tyle lat w Ostrowcu i nic o nich nie wiem a działają od 1966 (sic)
          • fiszu Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 24.01.05, 10:58
            To jakieś tajemnicze grono, a raczej Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Niestety,
            takie "Towarzystwa" są najczęściej spotykane. Statucik, wybory władz i już Pan
            Prezes może sobie pieczątkę zamówić. Tylko czyje ambicje to zaspokaja?
            • ck_forever Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 26.01.05, 07:28
              Niestety nie umiem robić linków dlatego przedstawię to obrazowo wpiszcie w
              google: transport.wroc.biz pokaże się galeria środków transportowych, tam
              znajdziecie mpk ostrowiec oraz liczne zdjęcia ostrowieckich autobusów.
              Tak na marginesie czy ktoś mógłby mnie oświeć jak umieszczać linki w treści
              odpowiedzi na forum. Będę wdzięczny jak nie wiem co.
              Pozdro
              • buksy Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 26.01.05, 08:42
                kopiujesz adres z okienka przeglądarki poprzez zaznaczenie go myszką i naciśnięcie klawiszy "ctrl+C". W poście wpisujesz tekst i wklejasz link poprzez "ctrl+V"
                czyli mozesz miec : transport.wroc.biz
                • buksy lub www.transport.wroc.biz 26.01.05, 08:43
                  • ck_forever Re: lub www.transport.wroc.biz 26.01.05, 09:37
                    Kurde robię tak i mi się nie udaje :))))))))0
                    • buksy Re: lub www.transport.wroc.biz 26.01.05, 10:14
                      akurat ta strona jest dziwna.....jak skopiujesz z przegladarki adres będzie miał niekompletną składnię (bez www). W takim przypadku musisz dopisać ręcznie przed "transport.wroc.biz" literki "www." (z kropka) Prawdę mówiąc to nie wiem dlaczego na niektórych podstronach tego właśnie serwisu nie występuje w całości adres...
                      • ck_forever Re: lub www.transport.wroc.biz 26.01.05, 10:39
                        Już doszedłem do sposobu, dzięki za pomoc to było rzeczywiście bardzo proste,
                        ale jeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiam. Swoją drogą zdjęcia miodzio.
          • aisablri Re: Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Ostrowieckiej 04.02.06, 01:20
            a tak się sklada że znam od dawien dawna... i macie rację- towarzystwo
            wzajemnej adoracji
    • rafost1 Re: Ostrowieckie linki 27.01.05, 13:30
      www.szpital-ostrowiec.ath.cx/index800.htm
      • buksy hehhehee..o boze jaki tekst..:))))) 27.01.05, 14:09
        "Zatrudniony personel ciągle podnosi swoje kwalifikacje zawodowe, aby móc wprowadzać najnowsze metody leczenia w poszczególnych jednostkach chorobowych przebywających na oddziale pacjentów. Każdy hospitalizowany jest edukowany przez nasz personel w celu osiągnięcia najlepszych efektów leczenia."
        • raskarba Re: hehhehee..o boze jaki tekst..:))))) 27.01.05, 16:50
          Czy to jeszcze po polsku, czy już zupełnie po idiocemu ? A, swoją drogą, skąd
          takie "cudo" wytrzasnąłeś ? Pewnie z jakiejś "uczonej" broszurki...
          • buksy Re: hehhehee..o boze jaki tekst..:))))) 28.01.05, 08:26
            ze strony szpitala ostrowieckiego jak wyzej : www.szpital-ostrowiec.ath.cx/in dex800.htm
            • raskarba Re: hehhehee..o boze jaki tekst..:))))) 28.01.05, 15:39
              Na jednym ze zdjęć z jakiejś tam ubiegłorocznej konferencji w szpitalu miejskim
              (uczestniczył w niej prof. Religa)zauważyłem fotkę, na której jest swego czasu
              bliska mi osoba, której nie widziałem chyba od 20 lat. No cóż, czas
              nieubłaganie ucieka, tylko ja wciąż tak samo "piękny i młody"...
              • cooni1 wspominajka 03.02.05, 23:07
                ja też zobaczyłam na zdjeciach kogoś kogo nie widziałam już tyle lat i pewnie
                bym nie zobaczyła gdyby nie ten link - dzięki, ale uczucie dziwne..........
      • fiszu Re: Ostrowieckie linki 28.01.05, 13:07
        Przecież ten szpital był wymieniony we WPROST na mapie "Najbardziej
        niebezpieczne polskie szpitale". W samym mieście w roku ubiegłym zasłynął
        konfliktem pracownicy-dyrekcja. Gratuluję stronki. He He. Założyłem sobie
        skrzynkę pocztową u nich.
    • buksy Rycerze Ostrowieccy.... 27.02.05, 10:50
      www.bractwo-ostrowiec.prv.pl/ .... chopcy sie bawia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka