Dodaj do ulubionych

cymbalisci

IP: *.the-beach.net 20.09.03, 19:43
Dawno temu za czasow Pana Tadeusza na weselu bylo cymbalistow wielu na Zosi
weselu.Dzisiaj nie ma juz ani jednego cymbalisty na zadnym weselu. Ich
miejsce zajeli skandalisci i skandaluja jak sie patrzy.Nie zostawia suchej
nitki na zadnym weselu nie mowiac o typowo regionalnych, takich z klonicami i
Fiatami 125 oraz Mercedesami 240 z 1950 roku. Czasy sie zmieniaja. Niech wiec
zyja skandalisci. Zycie dzieki skandalom jest ciekawsze.cvs-skandalista.
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB Re: cymbalisci IP: proxy / 10.1.0.* 20.09.03, 19:47
      Pozdrowienia dla skandalisty CVS :)
      • Gość: cvs Re: cymbalisci IP: *.the-beach.net 20.09.03, 19:58
        Co prawda nie mam kota ani zaskronca ale przywiozlem se salamandre z
        tegorocznych wypraw i tera nie wiem co z tym zrobic. Sproboje wymienic w jakim
        sklepie na kolorowa papuge za doplata. Bedziemy skandalizowali we dwojke.
        Bedzie razniej i weselej. cvs.
        • Gość: BBB Re: cymbalisci IP: proxy / 10.1.0.* 20.09.03, 20:05
          Kot jest niezły, w głowie tez ;)
          Papugi pozada natomiast Pan Prezydent Lubawski.
          Gdybys odwiedził Kielce to mogłbys sprawic Mu radosc :))))
          • Gość: cvs Re: cymbalisci IP: *.the-beach.net 20.09.03, 20:34
            Kolorowa papuga wielkosci kota albo dorodnej kury kosztuje 2500-3500
            dolarow.Czyz nie szkoda takich pieniedzy na Lubawskiego, niejakiego?
            Ilez za to plastikowych workow mozna kupic na kieleckie smiecie.Widze, ze
            wracaja czyny spoleczne. Mlodziez sprzata Kielce, to szczytne zadanie dla
            mlodziezy nie dla Prezydenta. Widocznie zapomnial albo nie wiedzial, ze miasto
            sprzata sie codziennie i systematycznie.Nic dziwnego ze miasto zaroslo brudem
            To skandal by miasto sprzatali uczniowie i uczennice raz w roku, a co robi ZOM
            jezeli jeszcze istnieje? Zapraszam na wycieczke do Miami gdzie kazdego poranka
            czyszcza i poleruja na mokro chodniki w centrum i w nadmorskiej dzielnicy.
            Nikt nie slyszal o uczniach zbierajacych smiecie .cvs-skandalista.
            • Gość: Filip Re: cymbalisci IP: *.look.ca 21.09.03, 04:51
              Zeromszczysci - ale moze to bliszsze warszawce (warszawiance, ciasteczko,
              kaweczka, pawilonik, pomniczek, herbatka, Zosienka, mieszkanko, cukiereczek,
              gazetka, palacyk, uliczka, piaseczek, wojenka, itd.

I to; zawira w sobie ta PARSZYWA aneksje !......przynajmniej werbalna.
              A moze to wies, zascianek, w swojej blogoslawionej izolacji.
        • Gość: Mieszkaniec Re: cymbalisci IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 21.09.03, 00:08
          Salamandra stworzenie zagramaniczne trzeba je zarejestrować w urzędzie. To jest
          informacja dla powracających z obczyzny. Bynajmniej nie żart. I zapłacic za to
          trzeba. A jak sie salamandrze zemrze to wyrejestrować trzeba i równiez
          zapłacić, wiec życze sto lat salamandrze.
          Aha bo bym zapomniał, jak nie zarejestrujesz to albo kare dostaniesz (jakiś
          mandat) albo siedzieć pójdziesz.
          Pozdrowienia, bo to co napisałem żartem nie było:((((
          • Gość: Jakub Cymbały IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:18
            Mieszkańcy! Przestańcie przywozić zwierzęta z zagranicy.
            • Gość: Mieszkaniec Re: Cymbały IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 21.09.03, 21:41
              Ale przecież to nie ja przywoże tylko niejaki cvs. Chciałem go tylko ostrzec
              przed naszym cudownym prawem. Ja mam w domu aloesa i agawe i mieczyki w
              akwarium. Ciekawy jestem czy będe musiał je zarejestrować.
              Pozdrawiam szanujacych prawo
              • Gość: Jakub Re: Cymbały IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 12:28
                Mieczyki tak, będziesz musiał zarejestrować, o ile ich długość przekracza 15
                cm. Taka długość ostrza uznawana jest już za tzw. broń białą.
                Czy w akwarium mieczyki nie zardzewieją? (Chyba, że ukrywasz je tam bez wody).
                Pozdrawiam
    • Gość: bla Re: cymbalisci IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 09:54
      bla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka