Dodaj do ulubionych

Krakow raz jeszcze

IP: *.* 06.02.02, 15:05
wiem, ze krakowski watek byl juz wiele razy rozpoczynany, ale... chcialabym w koncu znalezc kogos z okolic Kozlowka, naprawde samotne spacery mnie dobijaja, a we dwojke/trojke/czworke... zawsze razniej... tak wiec: czy znajdzie sie jakas mama chetna na wspolne spacery?dodam tylko, ze jestem mama prawie 13-miesiecznego Bartoszka :)Paulina
Obserwuj wątek
    • Gość: bela Re: Krakow raz jeszcze IP: *.* 06.02.02, 16:42
      Szkoda że pracuję bo chętnie wybrałabym się z wami na spacer. Gdzie mieszkasz?Może kiedyś...Być może pomożesz mi szukam opiekunki do 11 miesięcznego chłopaka, żłobek nie wypaliłGdybyś coś wiedziała to byłabym bardzo wdzięczna.Jestem zainteresowana również miniżłobkami nie wiem czy są takie w Krakowie?Dzięki
    • Gość: Mo Re: Krakow raz jeszcze IP: *.* 14.02.02, 23:18
      Myślę, że lepiej/praktyczniej???jeśli będzie jeden gł. krakowskiwątek. Nie jesteśmy (Krakowianki)szczególnie aktywne, o nie! A takłatwiej się odnaleźć i dopisać...po kliku dnaich nie zaglądania na forum, hmmmm??? A co do spacerówzapraszamy: bulwary nadwiślańskie,Park Jordana, smok i gołębie tylkoczekają na większą ekipę krakowskich e-mam i e-dzieciaczków... :)Nika i Marcela często spacerujące...ale do Kozłówka mające za daleko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka