Dodaj do ulubionych

kraków-oświęcim

IP: *.* 22.03.03, 08:34
czesc,chcialam spytac was czy wiecie jak dojechac zKrakowa do oswiecimia?nie samochodem,bo nie mam ale pociagiem lub autobusem.gdzie tam jest dworzec /czy daleko od rynku?mam rozprawe w sadzie w rynku i zupelnie nie wiem jak jechac.no i ile czasu tzn jesli musze byc na 8.30 to oktorej powinnam wyjechac z krakowa?dzieki za informacjeiza
Obserwuj wątek
    • Gość: iberia Re: kraków-oświęcim...............nikt nie wie? IP: *.* 25.03.03, 12:46
      a dla mnie to takie pilne,ehh
      • Gość: lidka21 Re: kraków-oświęcim...............nikt nie wie? IP: *.* 25.03.03, 14:19
        Ja wiemsmilePociągiem najszybciej i najtaniejsmileWsiadasz na dworcu w Krakowie w bezposredni do Oświęcmia(połaczen Kraków -Oswięcim jest dużo)Jedzie sie około 1h30min.Z dworca w Oświęcmiu do sądu na rynku nie jest daleko niemniej jednak nie polecam wycieczki pieszej.Autobus odjeżdza z przytanku obok wejscia głównego Dworca , prawie wszytskie jada do centrum ale najlepiej wybrac autobus nr.1lub jakikolowiek na którym pisze ZCHO .Jak juz bedzie sz w autobusie przejedziesz tym autobusem jeden przystanek tzw.Błonie a nastepnym już wysiądziesz(ten Twój przystanek bedzie zaraz jak przejedzie autobus most na Sole)Jak wysiadziesz na tym przytanku to zobaczysz na przeciwko siebie kościół przy samej drodze wiszącysmileObrócisz się tyłem do kościoła i bedziesz widzieć sklep spożywczy z ubraniami i fryzjera i własnie w tym budynku co te sklepy tylko że po drugiej stronie budynku jest sąd.Mam nadzieje że trafisz jakbys miała jakies pytania to mój gg 4301795 .Pozdrawiam powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka