Dodaj do ulubionych

jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny??

IP: *.* 03.10.02, 12:27
dziewczyny, chciałabym urodzić w klinice Św. Rodziny. Czy warto w czasie ciązy chodzić do jakiegoś lekarza który tam pracuje, czy mogę chodzić do innego a poród odbyć w K. Św. Rodziny i też będzie miły i udany? Jakiego ewntualnie ginekologa z K. Św Rodziny byście poleciły? Bardzo proszę napiszcie!Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MagdaAQQ Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 03.10.02, 18:20
      Ja nie miałam i nie mam lekarza ze św. Rodziny i tam rodziłam. Należy tylko powiedzieć, że chce się poród rodzinny, to wtedy mąż może być. Można też osobną (płatną) salę sobie wybrać, ale najpierw sprawdź, czy Ci się podobają, bo mi tylko jedna spasowała (błękitna), druga jest krwisto czerwona i czułabym się tam jak w rzeźni. Można też mieć płatny pokój z łazienką (trzy lub jednoosobowy).Pozdrawiam
      • Gość: jo@nn@ Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 24.02.03, 21:23
        czytam juz ktorys raz o tej krwistoczerwonej sali i wreszcie postanowilam to zdementowac. Sala nie jest krwistoczerwona, ma jedynie plytki na scianach bezowo - brazowe. Druga sala jest w odcieniach niebieskiego. Obie przyjemne, ja rodzilam w brazowej, nie dlatego ze ladniejsza, tylko niebieska byla zajeta ;).pzodr. Joanna
    • Gość: emama Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 04.10.02, 22:17
      Warto mieć lekarza z Kliniki, zawsze to miło jak do Ciebie zajrzy znajoma twarz. Polecam dr. Kuligowskiego. Doskonały specjalista i jest poważany przez współpracowników w Klinice. Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz na priva.pozdrawiam. Asik.
      • Gość: ann9 Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 24.01.03, 21:34
        Bardzo prosze o jakis namiar na dra Kuligowskiego. z gory dziekuje
        • Gość: emama Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 25.01.03, 10:14
          Dr Kuligowski przyjmuje na Kasę Chorych w przychodni na ul. GAlla 2D. Tel. 8411715. Nie wiem czy coś się nie zmieniło po nowym roku, bo byłam jeszcze w starym. Musisz zadzwonić.Pozdrawiam. Asik
          • Gość: ann9 Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 25.01.03, 13:10
            serdeczne dzieki :-)))
    • Gość: Villi Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 14.10.02, 07:03
      WitamJa lekarza też miałam, dr Natalię Fischer, polecam, ale głównie jako osobę do prowadzenia ciąży, do porodu najlepiej mieć położną (polecam wątek o położnych ze św Rodziny).Co do dr Kuligowskiego, zdania są podzielone, dla mnie jakikolwiek kontakt z nim najczęściej kończył się łzami (moimi) i wściekłością (mojego męża). Może jest miły tylko dla własnych pacjentek?pozdrawiam i życzę udanych wyborów porodowychVilli
    • Gość: nastka Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 20.10.02, 12:49
      Polecam dr Zygmunta (nr kontaktowy 877-25-25, przyjmuje na o.Orła Białego), ale my rodziliśmy z położną Grażyną Szurkowską i poród z nią pozostawił w nas wspaniałe wspomnienia.
    • Gość: M.Fikus Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 22.10.02, 10:27
      Ja tez rodziłam z położną Grażynką Szurkowską i mam wspaniałe wspomnienia. Do lekarza chodziłam do przychodni, nie prywatnie - pracował kiedyś w Klinice, ale obecnie nie,chociaż wszyscy go tam znali. Uważam, że lekarz prowadzący ciążę nie musi być ze szpitala, w którym chcesz urodzić. Gdybyś chciała, żeby był przy porodzie to kosztuje to ekstra od 1000 PLN w górę. Przy porodzie bez komplikacji lekarza widzisz rzadko. Położna jest z tobą cały czas i w razie jakichkolwiek problemów dopilnuje, żeby lekarze się tobą i maleństwem odpowiednio zajęli, a kosztuje to znacznie mniej. Z lekarza też byłam bardzo zadowolona, delikatny, uprzejmy wszystkie badania miałam robione w odpowiednim czasie. Cała opieka w ciąży nie kosztowała mnie nawet złotówki.Jeśli chcesz dodatkowych informacji to pisz na priva.Pozdrawiam,Mona
    • Gość: falin Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 25.10.02, 23:42
      musze tobie wyznac iz rodzilam trzech synow i porod mojego pierworodnego w klinice byl najgorszym doswiadczeniem w moim zyciu choc lekarzem prowadzacym byl dyrektor kliniki zloty czlowiek jestem straszna szczuplina i przy porodzie okazalo sie ze nigdy nie urodze naturalnie cesarskie ciecie to byla masakra pocieto mnie w pionie stracilam mnostwo krwi z anemii myslalam ze nie wyjde maluszka zarazono gronkowcem i wyszlismy miesiac po porodzie. moje odczucia jako kobiety sa pozytywne wlasny pokoj z lazieka maz non stop ale jako matki porod fatalnie maluszek z gronkowcem kolejnych synow rodzilam na polnej z wlasnym lekarzem kochanym opiekunczym pomimo opini ze to fabryka bylo wspaniale nadmienie ze nie mam stu lat i pierwszego syna rodzilam 4 lata temu. dr Zygmunt prowadzil ciaze mojej przyjaciolki i przebieg ciazy ok ale po porodzie masakra moja przyjaciolka ma pociete piersi w szpitalu onkologicznym po interwencji ww.dodatkowo nie moze donosic obecnie ciazy i dopiero moj ginekolog skierowal ja na serie badan i stara sie jej pomocpozdrawiampomimo moich pesymistycznych wizji jezeli urodzisz naturalnie to kazdy szpital jest ok choc klinika sw rodziny ma milutkie warunki bytowepowodzeniaagnieszka
    • Gość: akdurt Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 29.10.02, 12:43
      dziewczyny baaaardzo Wam dziękują za porady. Obraz mam już nieco jaśniejszy. Pozdrawiam
    • Gość: emcro Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 21.11.02, 17:19
      Witaj,Moja zona rodzila w tej klinice, bylem razem z nia. Wybralismy pokoj jednoosobowy, dla jej wygody po porodzie.Lekarza mielismy z tej kliniki, tj. okazal sie byc z tej kliniki. Zona miala namiar od kolezanki. Poszla do niego i okazalo sie, ze ten lekarz wlasnie w tej klinice leczy. Klinike wybralismy z kolei dlatego, ze sposrod wszystkich znanych nam miesc do porodu w Poznaniu, ta klinika ma najlepsza, najcieplejsza opinie.Porod przebiegl bardzo sprawnie, lekarze i pielegniarki na kazde zawolanie. Wszystko pod wielka kontrola (i chwala im za to) i to za nieduze pieniadze, ktore oficjalnie byly w cenniku (zadnych ukrytych kosztow, typu: lekarz przyjedzie, ale to bedzie kosztowalo tyle i tyle - nic podobnego). lekarz sam dzwonil do zony i sie dopytywal jak sie czuje itp. Teraz nie pamietam nazwiska, lecz jesli bedziesz zainteresowana zapytam sie zony (w koncu to nie ja chodzilem do niego) - chociaz dwa razy zawitalem. Dodatkowo, zona poznala bardzo mila i bardzo kompetentna pielegniarke, tez moge zapytac sie o nazwisko. Zapraszam na piva lub na forum.Szczesliwy tata Jakuba.Mario
    • Gość: IzaPołencka Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 21.11.02, 17:33
      Rodziłam w Klinice Św. Rodziny i jestem bardzo zadowolona. Moją lekarką jest dr Natalia Fisher (przyjmuje na ul. Szylinga i ma podpisaną umowę z kasą chorych więc nic nie płacisz). Jest świetną i kompetentną osobą - doskonałą specjalistką. Jeśli chodzi o poród to odbierał dr Kuźma. Bardzo sympatyczny.
      • zalewajka Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? 04.04.03, 12:40
        Czy mogę prosić o telefon do Pnai doktor Natali Ficher ?
        Bardzo interesuje mnie kontakt do jej gabinetu na Szylinga.
        sjmarcinkowska@wp.pl
    • Gość: jagoda24 Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 29.11.02, 19:12
      polecałabym dr.kuźme
    • Gość: gajah Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 29.11.02, 23:57
      Cześć Rodziłam w szpitalu Św. Rodziny w sierpniu tego roku. Był to poród rodzinny i oboje z mężam miło go wspominamy. Pomimo tego, że chodziłam do lekarki z tego szpitala to i tak nważniejsze są położne. Plecam dziewczyny ze szkoły rodzenia - są niesamowite tel. 0601 56 68 93, 661 11 05.Jeżeli chodzi o Panią doktor to bardzo pomocna była dr Sosnowska (tel. do gabinetu 8627088). Trzymam za Ciebie kciuki i życzę dużo zdrowia, gdyż jest najważniejsze , a jak nie to będzie gdy urodzisz - najmniejszy katarek maleństwa jest bardzo stresujący przynajmniej ten pierwszy.PozdrawiamRenata
    • Gość: ukaczka Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 24.02.03, 14:24
      ja rodziłam w tej klinice 5 lat temu i poród wspominam bardzo dobrze,mimo że nie było ze mną "mojego"lekarza tylko znane mi położne z tamtejszej szkoły rodzenia.teraz spodziewam się drugiego dziecka i mam zamiar rodzić w Klinice.jestem pacjentką dr zygmunta ale wiem że już tam nie pracuje i nie wiem czy szukać teraz innego lekarza,czy iść tam "z marszu"?poradzcie.
      • Gość: MagdaAQQ Re: jaki lekarz z kliniki Św. Rodziny?? IP: *.* 24.02.03, 18:47
        Ja lada dzień idę do św. Rodziny z marszu...Nawet nie wiemy, czy weźmiemy osobną salę, czy będziemy rodzić na ogólnej. Jak pójdzie szybko, to na ogólnej.W każdym razie zdam relację :))Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka