1988satan666 11.01.10, 15:33 Oto stronka przydatna wszystkim, którzy chcą w łatwy sposób zarobić nie ruszając się sprzed komputera: buxpolska.republika.pl/ Szczerze polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matii9118 Re: Sprawdź jak łatwo zarobić przez internet! 16.01.10, 18:25 Polecam te stronki z dwóch już wypłaciłem pieniądze,zarobić się naprawdę da.Polecam eurotrademails.com/pages/index.php?refid=matii91 dobrze płatne e-maile i kliki AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=matii91 ocenianie stron internetowych na początek dostajemy 27$ depacco.com/pages/index.php?refid=matii91 dobrze płatne e-maile i kliki zapraszam na izarabianie.cba.pl Odpowiedz Link
kimip Re: Sprawdź jak łatwo zarobić przez internet! 01.02.10, 22:04 Mozna zarabiać wyświetlająć reklamy innych: www.cpmprofit.com/?ref=geoorganizer Sprawdź! Przeczytaj! Zarejestruj się za darmo! Odpowiedz Link
libusowski Re: Sprawdź jak łatwo zarobić przez internet! 08.02.10, 11:10 Witaj Masz już dosć klikania i chcesz zarabiać nawet 150 zł miesięcznie za prawie nic nie robienie? Ja już znalazłem sposób! Poprowadze Cię przez rejestracje małego programiku który będzie u Ciebie widoczny w formia małego okienka na dole strony. Zarabianie polega na tym że za każdym razem gdy masz włączony komputer i programik zarabiasz punkty które na początek każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki. Krok 1 skopiuj poniższy link i wklej w drugą kartę tak żeby niezamknąć tej wiadomosci zebym mogł Ci dalej pomagać en.20dollars2surf.com/?ref=50042 Krok 2 Teraz pokazało Ci się okienko z napisem EMAIL W puste miejsce wpisujemy swój email i wciskamy przycisk Join us Krok 3 Program automatycznie przeniesie nas na strone Tam ściągamy programik To proste wciskamy napis --- Odpowiedz Link
chillaux w necie TYLKO MLM 08.02.10, 19:54 cześć. W moim poście nie chce nikomu wciskać kitu czy reklamowych sloganów. Mimo iż moim celem jest zareklamowanie firmy w której sam pracuje ale robie to dla tego bo wierze w słuszność tego co napisze (sam w końcu to sprawdziłem). Celem jest też pomoc ludziom którzy pragna zarabiać w internecie a jedyne na co natrafiają to spamy z prześcigającymi sie ofertami w sensie kto da więcej. Sam przez to przechodziłem, ale miałem na tyle szczęścia że spotkałem dobrych ludzi na swojej drodze. Nie chce też wam obiecywać ile zarobicie, jakei auto sobie kupicie po ... miesiącu pracy? To wzystko bzdury (jak wiadomo). Ale jak ktoś chce sobie dorobić lub przy wiekszym nakładzie pracy swojej najnormalniej w świecię się czegos dorobić - to polecam MLM. Należy też znaleść dobra firmę która działa w tej branży. (Ale zróbcie to po tym jak się dowiecie co to MLM). Firm jest dużo lecz tylko niektóre sa godne uwagi : Ja chciałbym wam przedstawić Sigmępro7 - nową ale szybko rozwijającą się firmę, która nie jest kolejnym oszustwem na dowód daję linka z artykułem o niej - www.networkmagazyn.pl/Latest/nowa-polska-firma-mlm (...) Widzicie że to żadna ściema nie jest, tylko normalny biznes, prawdziwa firma w której ludzie najzwyczajniej w świcie pracują. Nie chce też w tym poście wdawać się w szczegóły - ZAPRASZAM na ta strone www.sigmapro7.com lub www.s7team.com/?page_id=382 - tam wszystko po kolei jest wytłumaczone, odnośniki pokazuja nawet dane aspekty w formie graficznej. Jeśli chcecie zarabiac w internecie to jako jednostka nic nie osiągniecie, a więc zastanówcie się na tymna spokojnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jan_wiekonski Re: w necie TYLKO MLM 29.04.10, 10:21 Zapraszam na strone internetową znakomitych ekspertów, mianowicie grupy liderów SP7team. Znajdziecie tam wiele informacji o zarabianiu i o MLM. Znajdują się tam również sylwetki najważniejszych liderów i ich historie o tym jak osiągneli sukces w tym biznesie. Warto zajrzeć bo są to ludzie godni naśladowania. Polecam - www.s7team.com/ Odpowiedz Link
marekxczarny Re: Sprawdź jak łatwo zarobić przez internet! 08.04.10, 16:32 Albo zarabiaj jeszcze prościej i bez zbędnego klikania. Ja zarobilem 370 zł przez stronke www.hotfileplus.110mb.com wyplacili mi na PayPal, a z PayPala przelalem sobie na konto w banku i co najlepsze nie narobilem się za bardzo :) Odpowiedz Link
joann_a_1982 Re: Sprawdź jak łatwo zarobić przez internet! 21.04.10, 10:52 Kilka plusów serwisu CPMPROFIT: 1. Wynagrodzenie za wyświetlanie banerów reklamowych. 2. Brak reklam zawierających Popupy 3. Kreacje w rozmiarach 300x250, 728x90 oraz 160x600 4. Dynamiczne stawki CPM uzależnione od konwersji 5. Nie wymagają wyłączności 6. Płacą za wszystkie zaakceptowane odsłony, nie tylko za unikalne wejścia z pojedyńczego adresu IP. 7. Wypłaty realizowane są już po 14 dni od zleceniu ich do realizacji w panelu wystawcy. 8. Minimum do wypłaty środków zgromadzonych na koncie to tylko 30 zł 9. Wszystkie płatności realizowane są za pośrednictwem systemu PayPal Link: tnij.org/cpm_profit Co sądzicie o takiej formie zarobku, Jak dla mnie to coś zupełnie nowego i świeżego na polskim rynku (coś co było do tej pory zarezerwowane wyłącznie dla dużych serwisów) Odpowiedz Link
japoneczka09 Masz internet? Niech zarabia na ciebie,, 27.05.13, 21:43 Strony których używam do dorobienia sobie paru groszy to; www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61 www.clixsense.com/?4766670 Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony. Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy. Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach. Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe. Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych. Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony. Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień. Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce. Moje potwierdzenia wypłat znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe. praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html Odpowiedz Link